Хлябът в Хасково поскъпна с 10 стотинки

Към края на август ще стане ясно дали цената ще скочи още
Обновена: 28 юли 2012 17:14 | 28 юли 2012 17:14,
20
Хлябът в Хасково поскъпна с 10 стотинки
Цената на хляба може да скочи още. Снимка: архив Булфото

Хлябът в Хасково е по-скъп от днес с 10 стотинки. Най-масово купуваните видове - типов и бял, вече струват по 1 лев.

Ненарязаният хляб се продава по 95 стотинки.

Според Янчо Вутов, цитиран от БТА, регионален председател на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България, поскъпването е неизбежно заради високата цена на пшеницата.

Той отбеляза, че цената на електроенергията и горивата също се увеличи. Според него към края на август ще стане ясно дали ще има ново увеличение на цената на хляба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Хасковоцена на хляба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скоро и в кърджали. Кръговете от фирми действат. Няма случаини неща. Нали сава?
12
1
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
Ей *** мрасна на вискчки ***... Ще уморите народа бе ***!
11
5
 
2
 
! Отговори
Йонко преди 11 години
Радвайте се бе! Само 10 стотинки,не е два пъти.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
През соца /1980 г./ поскъпнаха хранителнитге продукти, кафето /защото се консумирало безразборно/ и се чу, че ще поскъпва и токът. В Свищов и на други места се появиха позиви в пощенските кутии. Бяха в стихотворна форма. Спомням си началото: "Благодарим ти партио любимаза месото и бензина. И за следващият скок:За електрическият ток."Тогава по телевизията се появи министърът на енергетиката и каза, че злономерени хора разпространяват слухове за поскъпване на тока. Това не било вярно и да се успокоим. То какво да се успокояваме, със ток запас не можеш да правиш, че да го изкупиш от магазинната мрежа. Това вечерта по "По света и у нас". На сутринта по новините в 6.00 часа съобщиха , че токът поскъпнал. Такива бяха и такива си останаха комунистите и до ден днешен. Ха познайте сега кой министър от правителството на ГЕРБ /най-върлите *** след прехода/ вчера заяви, че въпреки увеличената цена на брашното и електроенергията, ХЛЯБЪТ НЯМА ДА ПОСКЪПНЕ.
9
1
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 11 години
Кога в България нещо е вдигала само една фирма? Всичко се вдига по команда: "Според Янчо Вутов, цитиран от БТА, регионален председател на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България, поскъпването е неизбежно..." Единственият проблем на България са българите!!!
8
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 11 години
Стига писахте глупости. Хлябът се увеличава, ама не можем без него, нали?А че ГЕРБ са пълна скръб като управление си е повече от ясно. Какви са тези коментари? Работи, за да имаш? Работя като вол, съпругът ми също, но...заплати няма или ако има не стигат за сметките. Това е чистата истина...Не помня такова дълбоко отчаяние да е лъхало от хората през последните години. и не кризата е виновна, а некадърното управление, което е само в служба на олигарсите и монополистите. Това е истината!
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА СЕ Е ЧИСТА ПРОВОКАЦИЯ.НЯКАКВА СИ БЕСЕПАРСКА ФИРМА УВЕЛИЧИЛА ЦЕНИТЕ С 10 СТ. УМИШЛЕНО, ДА ВСЯВА СМУТ.АМИ НЕ ИМ КУПУВАЙТЕ ХЛЯБА.
6
1
 
10
 
! Отговори
g,jekova преди 11 години
Чудя се ,защо хлябът поскъпва? Нали "Новата "реколта на пшеницата още не е влязла в употреба ?Как така, предишния ден обявиха,че ще се повиши цената на житото и още на следващия ден цената на тестените изделия се повиши? Всичко е лъжа и измама!!!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kакво са 10 ст. или 40 лева на година? 10 кутии цигари , ще кажат гербаджиите! Ликуй, народеееее!
4
1
 
7
 
! Отговори
хасковлии, преди 11 години
В магазините има хляб поне на 5-6 фирми на различни цени и грамажи.Ами не им купувайте хляба на тази фирма, която е увеличила цените и пак ще ги свалят.От вас зависи.
3
1
 
6
 
! Отговори
прованс преди 11 години
Ами при нас хляба отдавна си е 1 лв.
2
10
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Какво си обективен които и да е на власт това ще е положението ти какво искаш с магическа пръчка и всичко да се оправи нужно е време за всичко,радваи се че тази криза не доиде по времето на Сър-геи кумоняга такава!!!!
1
1
 
10
 
! Отговори
мале мале преди 11 години
Е много бързат нали казаха ,че няма да има увеличение на цените на хляба.Или колкото е по -отдалечен района от София толкова новините за нови цени се покачват по -бързо.Явно новината ,че няма да се пипа цената на хляба още не стигнала до там.Стара им е информацията.