Много коли с туристи затрудниха пътя към морето

Утре след 14 часа се очаква интензивен трафик
4 авг 2012 16:40,
114
Много коли с туристи затрудниха пътя към морето
Снимка: архив, Булфото

Интензивен е трафикът по пътя София-Бургас, в района на Сливен, съобщават МВР. Няма задръствания, движението на превозните средства е по-бавно.

Затрудненото преминаване в района е заради многото автомобили с туристи, тръгнали към българското Черноморие.

Патрулен автомобил е позициониран на пътния възел на гл. път I-6 Сливен-Ямбол в посока магистралата. Патрулен автомобил, който следи трафика на коли от Северна България и от вътрешността на страната, е разположен на пътния възел "Петолъчката".

Няколко мобилни екипа следят трафика от пътния възел за магистралата, по цялата отсечка до "Петолъчката" и от пътния възел "Сливен-Ямбол" до ямболската "детелина".

Мобилен и стационарен екип има след "Петолъчката" и в района на с. Лозенец.

Пътните полицаи предупреждават, че се очаква натоварено движение на моторни превозни средства в обратната посока в неделя след 14.00 часа.

Около 09.00 часа тази сутрин движението в района на Петолъчката беше спряно заради аварирал тежкотоварен автомобил, но час по-късно то беше възстановено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: морепътпетолъчката
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
6
 
! Отговори
Пица Нъц преди 11 години
Нерде задръстване, нерде посна пица ... ама ха де. Дон домат ли си кетчъп ли си не знам, но лошото тепърва предстои. Иначе казано и пица няма да има, а само ще и чегърташ тавЪта с нокти.
12
13
 
9
 
! Отговори
дон домат преди 11 години
Браво на ББ и Дянков,ядохме 3 год.постна пица,но имаше защо..!!това не дава мира на серГЕЯ,вижда как си заминава безславно.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някакъв ад е! Не знаят на къде карат, и освен задръствания, искам да кажа, че по стария път през гр. Девня има уникално нагли туристи (предимно румънци и руснаци) които карат все едно всеки ден минават от там. Нещо страшно е !
10
7
 
24
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
върнах се вчера от море, и мога да кажа че с новите отсечки на магистралата е много добре, спестява се поне 1 час път и 15-20лв гориво, направят ли я и последната част от магистралата наистина ще се улесни трафика към морето, и само хората които не я ползват могат да псуват ББ
9
3
 
9
 
! Отговори
И те така ... преди 11 години
То, пък един път, те пък едни туристи, че и със затруднения ще ги плашите. Българина е железо. Не можеш го уплаши с такива дребни инфраструктурни неуредици. Догодина като сложат будките-касички да се плаща "Тракия" ей тогава ще започнат панаирите по подбалканския път.
8
5
 
31
 
! Отговори
Комунист преди 11 години
Миличките,скътали са некой левец да скокнат за уикенда до морето...и в понеделник пак бач за Чорбаджията..... А при социализма се въргаляха по 2 седмици на десетките хиляди почивни бази.....
7
11
 
13
 
! Отговори
aaaa що така бе миме преди 11 години
нали уж боко магистрали правеше, а то задръстване имало...нещо сезонът свърши и пак с лъжите си останахме...а по самото море кога ще се направи магистрала, че май само оттам идват 50% от парите в бг бюджета?
6
0
 
8
 
! Отговори
Улав преди 11 години
Много важно.
5
3
 
6
 
! Отговори
0 преди 11 години
minax dnes po patia burgas-sofia i ne vidiax jiv polisai.chux che debneli tursi idva6ti ot germania.bili po 6tedri.
4
12
 
12
 
! Отговори
Майор Костов преди 11 години
Червените реваха,реваха,че са социално слаби,ама парички за моренце са намерили.Отгоре на всичкото и задръстване за пътищата са направили.Ей тия няма да станат европейци и след 100г.,като стадо бе една овца тръгне и всичките се юрват след нея.
3
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
майтап ли е това? и после пак ще ревем че за търговците сезона бил слаб..а сега потриват ухилено ръчички прибирайки пачките в евро и всевъзможна валута..но дойде ли време за данъците ..СЛАБ БИЛ" СЕЗОНА" край няма това
2
3
 
5
 
! Отговори
5 преди 11 години
farovete sa za prez no6ta a pedetata ot gerb iskat da im svietiat po vsiako vremi
1
2
 
27
 
! Отговори
АМG Конвой преди 11 години
На снимката сливенски гъзар екскортиран персонално от КАТ, докато раята си кюта в колоната. Нека чакат нека се потят, като не карат Мерцедеси, там им е мястото. Не ви ли писна вече от тази мила родна картинка ?