Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?

Пластмасови отпадъци горяха в пловдивски цех
Обновена: 29 авг 2012 19:52 | 29 авг 2012 19:30,
185
Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?
Горели са пластмасови отпадъци. Снимка: Dnes.bg

Голям пожар обгази част от Пловдив. Пламъците са запалени умишлено в двора на цех за вани и джакузита. За броени минути огънят обхваща няколко тона пластмасови отпадъци.

„Първо едни големи сажди се появиха, после изтичах да видя какво става и се обадих на 112”, обясни пред Dnes.bg Атанас Чешнигиров, който е очевидец на инцидента.

Той разказва, че на това място преди време се ремонтирали тежкотоварни машини и в земята са закопани вериги на трактори.

По тази причина роми от близката махала редовно копаели за желязо около обекта и крадели от пластмасата. На ден печелили по 150 лева. Охраната на цеха обаче ги гонела и те решили да си отмъстят.

„Те крадат желязо и пластмаса, сигнализираме на полицията, но нищо не става”, оплака се собственикът на цеха Атанас Азмарудас.

Близо два часа пожарникарите се бореха с огненаната стихия. Старата техника на пожарникарите и ниското налягане на водата в района забави гасенето на пожара.

„Замерихме въздуха и установихме, че няма превишено съдържание на опасни вещества и те са в допустимите норми”, съобщи пред Dnes.bg инспектор Васил Димитров от пловдивската пожарна. На място имаше и екип на „Гражданска защита”.

Пожар в двора на този цех се случва за трети път.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Пловдивромипожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
15
 
! Отговори
10 преди 11 години
Така ше е,защото иполитиката в тази държава е такава.
94
0
 
14
 
! Отговори
ЛЪЖАТ преди 11 години
Живея до Пловдив и цяла нощ не мога да спя от дима!ПОМОООООЩ!!!!!!!!
93
0
 
28
 
! Отговори
pisna mi преди 11 години
Bulgaria ne e darjava a e ma6ina! Ma6ina za proizvodstvo na ***
92
4
 
5
 
! Отговори
boko tikvata преди 11 години
az sym *** ot bankq,ne pu6a,ne lyja,ne krada,vervaite mi...i drugiq pyt pak za mene da glasuvate mama vi *** da e*a
91
0
 
61
 
! Отговори
окраден преди 11 години
До Анонимен: тия дни *** ми откраднаха тон и половина сини сливи, ама полузелени още. Питам ги, защо бе? Отговарят - гладни сме. Защо все *** са гладни? Ние не сме ли?!? Като съм гладен се захващам да работя за да ям,. *** крадат До кога? Ножът удари у кокала. Някой ден като ми пречернее и ще смеля някого. Ама не ***, а политик.Защото политиците у нас превърнаха *** в рекетьори. Не е луд който яде зелника, а който му го дава.
90
0
 
12
 
! Отговори
void преди 11 години
искам минигън и шапка невидимка...
89
0
 
14
 
! Отговори
азз преди 11 години
здрасти българин!" Замерихме въздуха и установихме, че нямапревишено съдържание на опасни веществаи те са в допустимите норми, съобщи предDnes.bg инспектор Васил Димитров от..."а,то остава ше и да установите!!!!стара пожарникарска техника,стари уреди за отчитане на вредни вещества. във въздуха....господин амандоридис(забравих му името),дайте някаква работа на ***,пърдон,гюптите,да краднат,пъррррдон,да работят!!помогнете малко в интеграцията им!!!:-)))ало,къде е оня френски ***,да дойде и да види,пипне и опита!пък тогава да приказва!не глупости!щото ще ви еее..а м..а на правозащитните организации,и бой на месо с огнестрелни оръжия!!!дойде ли полицай да ми опява,среден пръст и да оди да хленчи на ббб и цццц!аз си плащам(плащах) на държавата всички простотии,а,когато имам нужда щот законова защита,-"оправяй се сам!"да,ама ако раздам правосъдие,няма ли да наруша законите!?тъй де,ще взема лебеца на следствие,съд.....та,само чакам да стане мътна и кървава в бг,и разконсервирам железата!бой по политиците,бой по мафиотите,бой по циганотите,бой по мъзеливите и криминални българи!турчетата ако не вденат от раз,айде и тях!)
88
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 11 години
116 - какво са ти виновни французите, бе?Сичкото *** дим да ги няма за Индия... ама щото и индийците не са ни виновни - дим да ги няма... през коминът...
87
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде си, Брайвик? ***...куршуми...no problem
86
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 108Как ще накараш *** да работи принудително? Той така не ще да се труди, та принудително. Мисия невъзможна.
85
0
 
5
 
! Отговори
нером преди 11 години
Как не са им платили още
84
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, тая наша държава няма ли най-накрая да се намеси и да ни защити от тия ***????? За какво да плащам данъци? За да може те да крадат, да палят, да трепят,да пътуват и да се лекуват без пари, да раждат по десет чавета, за които само получават, а аз да не мога да си позволя и едно дете??? Аре стига вече.
83
1
 
33
 
! Отговори
? преди 11 години
Бях в Англия 4 месеца и кво да видя?Пълно с ***,африканци,пакистанци,индийци на корем и кви ли не още *** и всички те до един не бараха тежка работа,повечето от тях даже не работеха.*** правиха деца също като *** и се издържаха от помощи повечето.Говорил съм и с доста англичани,които ми казваха "Знаем какво става ,но няма кво да направим" Така е на много места братя,що е черно работа не бара,само вие че няма и иска някой да му помогне.Има свестни и осъзнати ***,ама са малко.
82
2
 
45
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Какви интеграции и какви пет лева ,тези смрадове да ги товарят на един ешалон и дим за Франция,явно в България няма кой да се справи с *** напаст.
81
1
 
40
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Наще *** не крадат те берат!Нека ги наричаме събирачи на жилязо!И портманетата пак ги берат!
80
1
 
20
 
! Отговори
алооооооооо преди 11 години
ей ***,не разбрахте ли,че на Хелектората на бае боце му е разрешено ВСИЧКО????кво мрънкате???тъй било е и така ще бъде-а вие сте калпав матриял!
79
1
 
41
 
! Отговори
Мит Роми преди 11 години
Не дискриминирайте ***, оставете ги да палят и убиват, да изнасилват децата си.Държавата трябва да е толерантна - все пак това е част бита на този етнос, закриляйте го, те са бъдещето на България!
78
1
 
11
 
! Отговори
селянин преди 11 години
С арматурни железа става ли подкрепата ДЯДО ГРОЗД? Аз съм неграмотен и не ми се пише ,но удрям здраво с арматурното желязо.Обичам дебелите кратуни пращят по звучно.
77
0
 
13
 
! Отговори
ДЯДО ГРОЗ до № 103 преди 11 години
По въпроса за това,че банкоматите не дават предварителна информация за цените на услугите писах преди 10 дни до Комисията за защита на потребителите.Отговориха ми,че за да вземат мерки трябвало не сигнал,а жалба.До края на седмицата ще го направя на техния сайт.Имам нужда от помощ-повече хора да пишат до КЗП.Чакам подкрепа!
76
0
 
17
 
! Отговори
A3 преди 11 години
сега, да осъдят ромите на обществено полезен труд, да възстановят унищоженото от пожара. Само това ни оправя вместо условни и ефективни присъди, трябва да се издават присъди принуждаващи към безплатен обществено полезен труд!