Преминаването през ГКПП-Калотина е затруднено

Гранична полиция съветва българите да използват алтернативни пунктове
Обновена: 1 сеп 2012 10:53 | 1 сеп 2012 10:53,
5
Преминаването през ГКПП-Калотина е затруднено
Снимка: архив, Impact Press Group

Продължава да е затруднено преминаването през ГКПП-Калотина, съобщиха от МВР.

Още вчера около 12.00 часа се натрупаха леки автомобили на турски граждани, които се връщат от отпуск към страни от Западна Европа.

Обработката на пътникопотока на сръбския пункт Градина се извършва бавно. Това  води до затруднено преминаване от наша територия.

Зоната между двата пункта е пълна с леки коли.

Служителите на ГКПП – Калотина работът с пълния си капацитет, отворени са и възможните за допълнителни трасета, уверяват от МВР.

ГД „Гранична полиция“ препоръчва на българските граждани, на които предстои пътуване в това направление през уикенда, да се насочват към алтернативните гранични пунктове Връшка Чука и Брегово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ГКПП Калотина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен n4"работът" значи, че авторът на статията е шоп. На шопски диалект се казва така. Друг е въпроса, че би трябвало да се използва книжовен език. От днес.бг са "напът" :)
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво означава "работът"?Вие работъте ли?
3
1
 
3
 
! Отговори
Фалко преди 11 години
Аз заради това снощи минах през Оряхово Бекет,Крайова,Тимишоара,Арад.На ферибота чакахме 20 мин ,а на влизане в Унгария 26 мин.,нямаше никакви гастарбайтери.След Сегед като се включих в трасето от Сърбия започнаха баталните сцени,препълнени паркинги и бензиностанции,хора спящи директно на аварийното платно на магистралата,3 катастрофи от заспали на волана,задръстване на Будапеща и т.н.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напече им се роложението по Анадолските Южни Граници и беж към Европата , Сега Германците ще викнат : " Българи ,преградете си границата И пазете добре. , знаете защо !!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да остаят колите и да поемат пеша