Трагедия в центъра на Бургас - паднало дърво уби млад мъж

Инцидентът станал тази сутрин на ул. "Генерал Гурко"
Обновена: 17 сеп 2012 15:56 | 17 сеп 2012 15:41,
82
Трагедия в центъра на Бургас - паднало дърво уби млад мъж
Мястото на трагедията. Снимка: Булфото

Паднало дърво уби млад мъж в центъра на Бургас тази сутрин.

Трагичният инцидент е станал към 10,30 часа, когато 26-годишният Пейо Янчев вървял по ул. „Ген. Гурко”. Младият мъж решил да пресече пътното платно, но едва стъпвайки на тротоара, върху него се стоварило огромното дърво.

Очевидци на случващото се веднага се притекли на помощ. Докато едни се опитвали да извадят пострадалия мъж изпод клоните, други сигнализирали в 112.

"За няколко минути тук хвърчаха първо линейка, после полиция, а малко след това и един автомобил, който беше някаква специализирана кола. Навярно от гражданска защита, за да разчистят клоните", разказва продавачка, работеща в един от близките магазини, станала свидетел на трагедията.

Докато линейката дойде, по улицата минава такси, което откарва изпадналия в безсъзнание мъж до бургаската болница. Там лекарите се борят за живота му, но мозъчно-черепната травма е много тежка и мъжът умира малко след приемането му.

"Цяло чудо е, че няма и други пострадали. По това време на улицата имаше ученици, които се прибираха след празненствата за първия учебен ден. Господ да помага на родителите на това момче", коментира разстроената жена.

По думите й само преди няколко месеца на същата улица е имало друг подобен инцидент. Тогава дърво се стоварило върху автомобила на нейни колеги, паркиран пред магазина й.

Няколко часа след инцидента мястото бе заградено с обозначителни ленти на РДВР-Бургас, а клоните са нарязани и струпани встрани от платения паркинг, където се е издигало по-рано дървото-убиец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: Бургаспаднало дърво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Камен преди 11 години
До ? Да, момчето е внук на генерал Янчев.
54
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Господи, колко лесно се прекратява един човешки живот! Ужасно нелепо е. Съболезнования. :(
53
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако отсечеш дърво, ще ти разгонят фамилията...Ако дърво убие човек, виновни няма...Не са прости управниците, ние сме прости, защото търпим!!!
52
4
 
9
 
! Отговори
33 преди 11 години
Дърветата са общинска собственост.Кметът е от Герб.....
51
1
 
32
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Преди 25 години имаше еколози, които обикаляха и инспектираха - сухите клони се изрязваха, опасните дървета се отстраняваха. Сега е разграден двор, а още един млад българин е мъртъв! Докога ще спиш, робски народе???? Утре може да си ти или твоето дете!!!
50
0
 
1
 
! Отговори
анонимен стоян преди 11 години
Последица от новият световен ред.По-малко хора по всакакъв допустим начин,без разрушения,без много материални разходи,само с перестройка на живота на други релси,които са описани от другите блогари във форума. Най-искрени съболезнования на непознатото за мен семейство,отгледах три деца,като най-малкото е на неговите години.Господ да ви е на помощ,ако има такъв.Толкова труд да го отгледаш,да стане голям човек,и заради немърливост на един или двама отговорни хора,всичко отива по дяволите.
49
0
 
20
 
! Отговори
Надя преди 11 години
Светла му памет на момчето.Кой ще поеме отговорност за това?Защо ли питам,разбира се че никой.
48
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да прости момчето!Сега трътлестите еколози, мутро-съда и мутро-политиците да вземат мерки!!!!!
47
1
 
24
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 11 години
ДА "БЛАГОДАРИМ" НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ ОТ 1989г.,ДО ДНЕС ,ЗА ----23г.,СКАПАН ПРЕХОД ----ПРЕХОД НА *** в Бг!
46
1
 
14
 
! Отговори
само в Бг преди 11 години
Тези ИНЦИДЕНТИ са включени в ---23годишният преход ----ПРЕХОДЪТ НА НЕВИННИ ЖЕРТВИ ,за сметка на ---Бг-ПОЛИТИЦИ,*** и ПРЕСТЪПНИЦИ,които имат --ПРАВА ,а всички останали ,имат само -----ЗАДЪЛЖЕНИЯ!
45
6
 
4
 
! Отговори
Прости го Господи преди 11 години
Господ е пожелал да напусна този свят :(
44
3
 
0
 
! Отговори
jalko za 4oveka преди 11 години
abe 4sss be redactore, ot kade na kade паднало дърво Moe убиE млад мъж?koga padna koga stana i koga zema ta se zgromoliasa, be?abe vie naiasno li ste s obstoiatelstvata, s gramatikata s pravopisa be?tova e se edno da napisete 4e negrumnal kursum ubil edikoisi sled kato grumnal makar 4e go ucelil
43
1
 
30
 
! Отговори
с. преди 11 години
Жалко за момчето!Ужасно е да умреш така нелепо само на 26!Искрени съболезнования на всички свързани по някакъв начин с него!Относно тополите мога да кажа,че е поредната социалистическа простотия!Навремето ги садяха масово защото растат бързо!Нали петилетки трябва да се изпълняват!Това,че като поостареят падат е досадна подробност!Както и,че супер досадните пухчета докарват алергии на много хора!Какво тук значи някаква си личност!СоциализЪма трябва да победи!
42
0
 
39
 
! Отговори
kukuf преди 11 години
Жизнения цикъл на дървото топола е такъв,че рано или късно пада при видимо добро здраве.По книгите пише,че НИКОГА не бива да се засажда в градски условия,защото се случват трагедии.Само че,някой трябва да чете...Лека му пръст на момчето!
41
0
 
11
 
! Отговори
,,,,,, преди 11 години
значи вече да се пазим от всички дървета.Как да разберем кое е здраво и кое не е...То вече не остана безопасно място.Ни на улицата,ни в колата,влака,рейса,самолет,летище.с КОЛЕЛО АБСУРД и там токувиж ти паднало дърво или те помлял някой празноглавец/ка
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много жалко за младият живот.Правило ми е впечатление,че когато се подрязват дървета,гнилите клони се оставят,а здравите се секат.Някой има интерес от това.Никакъв контрол не се прави на дърветата.
39
1
 
29
 
! Отговори
аз преди 11 години
Кмета да си подава оставката.Това е недопустимо,както и онова с реактора на Лукойл.Не стига че смучат цялата държава ами и потрошиха дървета и улици заради тях.***,махайте се
38
1
 
6
 
! Отговори
Към луд преди 11 години
Ами то клоните се режат от управляващите иначе глоба..Та кой управлява ако не ББ???Така че явно само луди като вас могат да го подкрепят и да не виждат некъдарността му..Сега герберския кмет "ще накаже"някой чиновник ама младия живот няма да се върне..Така действат герберите за всичко - подир дъжд качулка
37
1
 
35
 
! Отговори
Един преди 11 години
Моля автора на статията да се поправи - не е възможно дървото да е убиец, то просто се е подчинило на законите на гравитацията. Убийците седят по кабинетите си, вярно на топло, но не зад решетките. Бургас освен прекрасен град за живеене, какъвто държавната пропаганда го изкара, за да се подмаже на Бойко, се оказва че е чудесен и за умиране. Важното е всичко да е чудесно и прекрасно. Както каза вътрешният министър - "Чудесата тепърва предстоят!". Бог да ни пази от България, каквото и да е това.
36
8
 
22
 
! Отговори
я сега да ви видя преди 11 години
ХА , Гейберите ми бият минуси -няма проблем ! Бойко замазва очите на тъпите бургаски селяни със нови плочки, кошчета и асфалтирани улички за да не мъркат ,че под носа им , тихомълком се строи още един нфтохим , който ще ги обгазява ! Аре бийте ми сега минусчета гейбери и бургаски батки ... хахахаха