Трагедия в центъра на Бургас - паднало дърво уби млад мъж

Инцидентът станал тази сутрин на ул. "Генерал Гурко"
Обновена: 17 сеп 2012 15:56 | 17 сеп 2012 15:41,
82
Трагедия в центъра на Бургас - паднало дърво уби млад мъж
Мястото на трагедията. Снимка: Булфото

Паднало дърво уби млад мъж в центъра на Бургас тази сутрин.

Трагичният инцидент е станал към 10,30 часа, когато 26-годишният Пейо Янчев вървял по ул. „Ген. Гурко”. Младият мъж решил да пресече пътното платно, но едва стъпвайки на тротоара, върху него се стоварило огромното дърво.

Очевидци на случващото се веднага се притекли на помощ. Докато едни се опитвали да извадят пострадалия мъж изпод клоните, други сигнализирали в 112.

"За няколко минути тук хвърчаха първо линейка, после полиция, а малко след това и един автомобил, който беше някаква специализирана кола. Навярно от гражданска защита, за да разчистят клоните", разказва продавачка, работеща в един от близките магазини, станала свидетел на трагедията.

Докато линейката дойде, по улицата минава такси, което откарва изпадналия в безсъзнание мъж до бургаската болница. Там лекарите се борят за живота му, но мозъчно-черепната травма е много тежка и мъжът умира малко след приемането му.

"Цяло чудо е, че няма и други пострадали. По това време на улицата имаше ученици, които се прибираха след празненствата за първия учебен ден. Господ да помага на родителите на това момче", коментира разстроената жена.

По думите й само преди няколко месеца на същата улица е имало друг подобен инцидент. Тогава дърво се стоварило върху автомобила на нейни колеги, паркиран пред магазина й.

Няколко часа след инцидента мястото бе заградено с обозначителни ленти на РДВР-Бургас, а клоните са нарязани и струпани встрани от платения паркинг, където се е издигало по-рано дървото-убиец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: Бургаспаднало дърво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
10
 
8
 
! Отговори
луд преди 11 години
На *** даже Б.Б. трябва лично да им реже клоните да минават :)) Бегайте от тука комплексари, от трагедията политика ще правите .... УМРЕТЕ В СОЛ !
34
1
 
4
 
! Отговори
slivnalia преди 11 години
otdavna bqh pisal kmeta da pravi kurban.Tova ne sa sluchajni neshta vse v Burgas
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bog da go prosti momcheto :(
32
10
 
8
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Абе споко, Герб сега е така ще направи , че човека сам е виновен !
31
0
 
2
 
! Отговори
V.Rusev преди 11 години
Dano tozi slu4ai e posleden,no dalboko se samnqvam v tova.V Burgas na ulica ''Car Simeon1'' /bivsha Republikanska// do uchilishte P.R.Slaveikov e palno s podobno ogromni stari darveta i e vapros na vreme da se sluchi sashtoto i tam.Obshtina Burgas bezdeistva i tova e prichinata za dneshniq incident.
30
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
общината е отговорна и да съдят общината ,трябва всяка пролет се почистват клоните на дърветата
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може ли специалистите да проверят всички дървета ( някой са кухи вътре) и се маркира . Така се прави във всички цивилизовани държави, Тези дървета ги режат и смилат на место , и се използва за покриване на земята около декорат. храсти в парковете и градини..Това на съветите ли е работа ?
28
2
 
11
 
! Отговори
Още един факт! преди 11 години
Освен кметът на Бургас и кметът на Пловдив е от ... ГЕРБ!
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aeрозол, флуид си ти полутечен. миризлив с две думи РЕДКО ГОМНО.
26
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да го прости този млад човек.. Единственото което си мисля сега е: ако се беше случило това в америка колко милиона щеше да плати обещетение общината на семейството на премазания...
25
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко човека загинаха от кучета, дървета, жици, по пешеходни пътеки, тук е джунгла и цар Боко с цялото си кралско войнство да си подадат оставките ...
24
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е ! В град със 100 години история още бая неща трябва да се случат, за да се уравновесят нещата ! Ама тя природата, а и историята изкуствени неща не търпи- рано или късно наказва ... бургас е летище на Несебър , пристанище на Кремиковци и рафинерия на бившата Петрол , за това е създаден всъщност - факт от който много бургазлии ги е срам ...
23
13
 
0
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
dali pak netegne tam 4erna magiq
22
14
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
От съдбата си не можеш да избягаш дори в друга държава да отидеш!
21
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди месец имало пак инцидент-и какво са направили хрантутниците от общината .Нищо.Явно трябва някое дърва да падне върху кортежа на Бойко Борисов та да се размърдат
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя младеж и европроектите на ГЕРБ не са го спасили , горкия човечец ! Отиде си и той като църквата ... по европроект
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ujas .nai dobre se jivee v malkite gradove.golemite sa kloaki
18
2
 
25
 
! Отговори
Факт! преди 11 години
Кметът на Бургас е от ГЕРБ!
17
24
 
12
 
! Отговори
Аерозол преди 11 години
Колко пъти да ви казвам, че че тези уж лъскави градове са геопатогенна зона, а Бургас е най - мръсното място от всички тях.В София, Русе, Варна /Пловдив е извън класацията, ниско ниво/ все пак има някаква духовност и аристократизъм но Бургас е свърталище на довчерашни овчари и низка проба шмекери с първобитни страсти.Мръсно нефтено петно, плуващо в също так мръсните батаци на престъпността и безчовечността.
16
3
 
12
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
Жалко за погубения млад живот и съболезнования на близките му. В Бургас се прави много за гражданите на града, но този трагичен случай ни показва колко още дейности не трябва да се пренебрегват. Старите дървета по улиците и парковете, които могат да бъдат заплаха за минаващите хора, трябва периодично да се подрязват, ако е необходимо- да се изсичат и подменят с нови. Би трябвало да има съответни служби към кметството, които да носят отговорност.