Възрастен мъж, блъснат от автомобил, почина у дома си

В болницата установили фрактура на таза и го освободили за домашно лечение
Обновена: 28 окт 2012 14:28 | 28 окт 2012 14:27,
88
Възрастен мъж, блъснат от автомобил, почина у дома си
Снимка: Bulphoto

Неправоспособен и пиян водач блъсна с автомобила си мъж, седящ на пейка в шуменското село Върбица. Това съобщиха от Областната дирекция на министърството на вътрешните работи в града. По-късно пострадалият е починал в дома си.

Инцидентът е станал вчера около 17,30 ч. на ул."Септемврийско въстание" във Върбица. 51-годишен мъж от село Иваново, шофирал лек автомобил Опел Вектра. При излизане от ляв завой изгубил контрол над автомобила, удрил се в метална ограда, след което колата излязла в ляво от пътя и блъснала седящият на пейка 69-годишен мъж от село Станянци.

Пострадалият е откаран в шуменската болница, където е установено, че има фрактура на таза. Освободен е за домашно лечение, но същата вечер е починал в дома си.

Водачът от село Иваново е шофирал след употреба на алкохол, като тестът с дрегер отчел 2, 10 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Задържан е за срок от 24 часа в Районно управление „Полиция" в град Велики Преслав. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"А това,че някакъв *** е седнал шоран зад волана е ежедневия в *** ни.Докато няма адекватни наказания,ще има и такива тапири"Кой да ги накаже?! То от полицайте няма по-големи джигиди на пътя.
28
1
 
22
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
Това,което учудва в статията,е как така са пропуснали да му вземат пътеката докторите.....А това,че някакъв *** е седнал шоран зад волана е ежедневия в *** ни.Докато няма адекватни наказания,ще има и такива тапири
27
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"смърт за мафиозите с бели престилки"Алллооо да не би докторите да са карали Опела пияни и да са блъснали човека.Ако пиянката не го беше блъснал, човека щеше да си живее живота.
26
0
 
15
 
! Отговори
venci преди 11 години
kogato Katastrofira ministara go prieha v bolnica i dori go mestiha v Sofia za...navehnata raka.A ostanalite ni izbivat kato zaici! Az viarvam che tova e umishlen genocid sreshtu naroda,zashto...ne znam!Pri tolkova mnogo smartni sluchai niama kak da viarvame che e sluchaino,oshte poveche che niama realno nakazani za tova.Az lichno sam zasegnat ot tova zashtoto predi 10 meseca ubiha bashta mi v bolnicata.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tochno za selianite stava duma, dori v sf. gledam idiotshtenite gi praviat osnovno selianite
24
2
 
7
 
! Отговори
do26 преди 11 години
ne chetesh li, lekari veche niama, ima samo tova, koeto e ostanalo, dobrite sa po chastnite bolnici ili v chujbina
23
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Липсват пари за лечение и ГЕРБ откраднаха парите за магистрали.
22
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не разбирам от медицина, ама при счупен таз - домашно лечение..
21
2
 
31
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
И продължавам да се чудя - какви са тези ***, тези ***, които пият и карат???Имам книжка от 11г. и карам редовно - над 150 000км, но НИКОГА не съм пил дори бира и да карам! И нямам познати, които да карат пили!!! Естествено ходя на кръчма и пия ракия и винаги си давам парите за такси! Живота трябва да се цени! Който пие и кара е убиец, нищожество без достойнство и морал! Умът ми не го побира какви са тези ***, а и не са малко, даже са мнооого!
20
1
 
29
 
! Отговори
Потърпевша преди 11 години
Умрели родилки,бебета,лекарски грешки...аман от БЯЛАТА МАФИЯ!!! Миналата година замалко да затрият детето ми в една държавна болница,ако нямахме парички да го преместим не ми се мисли какво можеше да стане !!! Не слагам под общ знаменател всички медици,но обществена тайна е ,че ако нямаш средства да платиш си обречен...Дано по-рядко четем такива статии.Лека му пръст на човека:(
19
0
 
19
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Абе какво общество сме? Сега ще има ли виновни??? Ще ходят ли ***-*** да питат всеки ден и да следят развитието по този отвратителен случай! 1-во - колко 20+ г. затвор ще има за пияното неправоспособно нищожество? Или утре ще е пуснат с висящо дело и пак ще пие и гази??2-ро - какъв ще е резултата от проверката в болницата и какви ще са наказанията, кой ще поеме отговорност и ще има ли последици? Или ще тече 2-3г. проверка и накрая ще има само порицани и мъмрени?
18
0
 
7
 
! Отговори
до бай гроздан преди 11 години
прав си че и там не е песен но тук направо е ***
17
0
 
16
 
! Отговори
bolka преди 11 години
От новините в последно време се вижда, че много хора шофират след употребата на алкохол и никакви проверки не ги спират. Пиянството на един народ взема доста човешки жертви по пътищата, лошото е, че загиват невинни.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скапани доктори,*** полицаи абе Кенефстан,Абсурдистан!
15
5
 
23
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 11 години
До 48 годишен (коментар 7)Ако си мислите, че в чужбина живота е песен и парите разстат по дърветата то сте в голяма заблуда. Проблеми има навсякъде. Да, в чужбина са от друго естество, но пак ги има. Според мен всеки трябва да излезе и да поработи малко в чужбина, но да работи на ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНА работа! След това трябва да се върне в родината си и да помага за промяна на нещата към по-добро. Камъка си тежи на мястото! Само с мрънкане, самочувствие без покритие и искане НЕ СТАВА!
14
0
 
32
 
! Отговори
Иван Пешев преди 11 години
Абе как се пуска човек със счупен таз за домашно лечение и то възрастен , егати мизерията , ако беше депутат сигурно нямаше да го отпратят да си ходи със счупен таз
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
После ветеринарите се чудятщо ги бият недоволни пациенти????.
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има два парадокса в случката се питам аз - първо пиян неправоспособен кара и убива човек на пейка второ със счупен таз освободен за домашно лечение
11
0
 
28
 
! Отговори
нищо чудно преди 11 години
Ако този човечец беше министър или депутат...начаса щеше да е откаран в правителствена...Системата на здравеопазване е разделена на два кръга-за висшеизбрани и за всички останали...До такъв извод стигнах...И не е само до пари...Както точно го е написал Чудомир-кризата не ни е само в джоба ,но и духом сме в криза...И това е страшното...Виновни няма,но според човешкото правосъдие,но има и Божие правосъдие и възмездие .От него няма никой да избяга,независимо вярваме ли или не.
10
0
 
27
 
! Отговори
MD преди 11 години
Фрактура на таз за лечение в домашни условия? Това е нечувано! Освен ако пациентът не се е "самоосвободил". В случай че наистина е пуснат от медицинския екип, то незабавно следва да се обсъди правоспособността на колегите!