Възрастен мъж, блъснат от автомобил, почина у дома си

В болницата установили фрактура на таза и го освободили за домашно лечение
Обновена: 28 окт 2012 14:28 | 28 окт 2012 14:27,
88
Възрастен мъж, блъснат от автомобил, почина у дома си
Снимка: Bulphoto

Неправоспособен и пиян водач блъсна с автомобила си мъж, седящ на пейка в шуменското село Върбица. Това съобщиха от Областната дирекция на министърството на вътрешните работи в града. По-късно пострадалият е починал в дома си.

Инцидентът е станал вчера около 17,30 ч. на ул."Септемврийско въстание" във Върбица. 51-годишен мъж от село Иваново, шофирал лек автомобил Опел Вектра. При излизане от ляв завой изгубил контрол над автомобила, удрил се в метална ограда, след което колата излязла в ляво от пътя и блъснала седящият на пейка 69-годишен мъж от село Станянци.

Пострадалият е откаран в шуменската болница, където е установено, че има фрактура на таза. Освободен е за домашно лечение, но същата вечер е починал в дома си.

Водачът от село Иваново е шофирал след употреба на алкохол, като тестът с дрегер отчел 2, 10 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Задържан е за срок от 24 часа в Районно управление „Полиция" в град Велики Преслав. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
do6 преди 11 години
svikvai, kadarnite se iznesoha, sega samo takiva ostanaha
8
3
 
4
 
! Отговори
do5 преди 11 години
mnogo prosto, kato go niama saotvetnia specialist da kaje, che triabva bolnichno lechenie, takiva neshta shte se sluchvat
7
0
 
24
 
! Отговори
цъъъсс преди 11 години
значи / ако ти вкарат 3 куршума в тъпата ти тиква/ те пращат в къщи да си ги извадиш/ и после в полицията за обеснение/ абе в кенефска държава живеем си е самата истина/ иначе сме отличници във финансово/ бах мамаму / ще се гръмна
6
4
 
50
 
! Отговори
48 годишен преди 11 години
Деца, по корем се влачете ако трябва, но напускайте тази прокълната територия. Не пропилявайте живота си като нас. Тук всеки учил доктор ще проси и последните ви пари, а ако нямате - ще ви остави да умрете.Тук всеки полуграмотен милиционер ще проси пари от вас до изнемога, ще ви мачка ако му откажете. Оставете ни нас, тя нашата е ясна. Вие се спасявайте !
5
2
 
35
 
! Отговори
Свиреп преди 11 години
Ама и докторите са ни едни ... добре бе, учили сте толкова години, съчувствам в, че не получавате като западните си колеги, но усещате ли се, че сте по зле и от селски шамани ?!После се чудите що ви бият от време на време. Ми за бой сте си.
4
0
 
41
 
! Отговори
Sebastian преди 11 години
"...Пострадалият е откаран в шуменската болница, където е установено, че има фрактура на таза. Освободен е за домашно лечение, но същата вечер е починал в дома си...."Как така с фрактура на таза освобождават още същия ден за домашно лечение???!?!?!??Егати лекарите!!!!!
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
UJAS DA NE SI BOLEN V ABSURDISTAN
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е*ахти скапаната държава!!!
1
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виновни докторя ПАК НЯМА!!!!!!!!!!!!!