Токов удар унищожи техниката на 15 семейства в Русе

Версията за аварията е, че жиците са се скъсали заради силния вятър
30 окт 2012 18:03, Екип на Dnes.bg
78

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалби ,...при И.Костов ,той разпродаде енергото ,с/у ----СОБСТВЕНО ,ДЯЛОВО УЧАСТИЕ !Някои "ДЕМОКРАТИ" ,РАЗБРАХА ОТ ---ПРЕХОДА в Бг!
21
2
 
10
 
! Отговори
abvlado преди 11 години
"Някой да обясни какви са тия глупости, че се скъсали жиците и заради това ли, че няма ток са изгорели телевизори, хладилници, че даже и бойлери. ЗАЩОТО ЖИЦИТЕ СЕ СКЪСАЛИ ОТ СИЛНИЯ ВЯТЪР!Голям професионализъм ги тресе нашите журналисти, няма други такива по света."ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРВА ГОРЕ НАПИСАНОТО, КАК МОЖЕ ДА ИЗГОРИ БОЙЛЕР ИЛИ ТЕЛЕВИЗОР, ЗАЩОТО НЯМА ТОК.
20
1
 
4
 
! Отговори
ДО 25 преди 11 години
Изгоряли са от пренапрежение , напрежението м/у две фази , не e 220 v,а става 380v!Другият проблем е когато се обърне фазата и нулата !Но как ще се докаже ...?Трябва всеки да е съхранил гаранционните и касовите бележки ,..на изгорелите уреди!
19
0
 
4
 
! Отговори
дУ 23 преди 11 години
А ти защо им позволяваш ,....къде беше ---23г.?Който иска да си търси правата ,....отива на улицата ,явно всичко е наред ,защо пищиш тук ,а не на улицата ----23г......А?СПАНЕ ,СПАНЕ ----23г......................,А СЕГА О,ЛЕЛЕ !
18
0
 
5
 
! Отговори
abvlado преди 11 години
Някой да обясни какви са тия глупости, че се скъсали жиците и заради това ли, че няма ток са изгорели телевизори, хладилници, че даже и бойлери. ЗАЩОТО ЖИЦИТЕ СЕ СКЪСАЛИ ОТ СИЛНИЯ ВЯТЪР!Голям професионализъм ги тресе нашите журналисти, няма други такива по света. Защо никой не коментирва горе написаното. Как може да изгори бойлер или телевизор, защото няма ток!
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едрият капитал си е купил ,...власт с пари !След което ---ПАРИТЕ СТАВАТ МНОООГО ПОВЕЧЕ !Попитайте И.Й.Костов и Р.ОвчЪ,....и двамата ЦОЦАТ ОТ ЕНЕРГОТО !Такива договори са измислени ,че ВСЕКИ МЕСЕЦ ИМ ПАДАТ ОТ ---ТЕЦ,ВЕЦ,ЗЕЛЕНА,,...И Т. Н. ----КИНТИ,пари им викат!
16
0
 
8
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
И държавата ,какво да направи ,като самите НИЕ ,не сме си "СВЪРШИЛИ",работата ,всеки на своето място ,за да не се задейства генераторът ,...или не е поддържан ,или е откраднато горивото ,или е открчадната важна част от машината ,.....има доста ----ИЛИ!Едно е ясно ,че в Бг ,например:----млекарят лъже месаря,месаря лъже хлебаря ,хлебаря лъже кожаря,кожаря лъже килимаря ....и т.н.Всички се лъжем един друг ,...защо?
15
1
 
10
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
Манталитета на българина е манталитет и на застрахователните дружества в България!!!Когато знаеш,че в повечето случаи плащаш и накрая ,я получил обезщетение,я не...,и ако получиш,то няма да е на 100% !!!
14
5
 
7
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Кофти работа, но в България е така. Какъвто народа, такива са и доставчиците на ел. енергия.
13
1
 
10
 
! Отговори
abvlado преди 11 години
Някой да обясни какви са тия глупости, че се скъсали жиците и заради това ли, че няма ток са изгорели телевизори, хладилници, че даже и бойлери. ЗАЩОТО ЖИЦИТЕ СЕ СКЪСАЛИ ОТ СИЛНИЯ ВЯТЪР!Голям професионализъм ги тресе нашите журналисти, няма други такива по света.
12
6
 
6
 
! Отговори
Боко преди 11 години
Комунистите саботират страната. Виждате ли? Виждате ли?
11
1
 
10
 
! Отговори
Руснака преди 11 години
До Анонимен:Драги ми анонимен, защо винаги за всичко да имаш застраховка, защо винаги някой друг да поема вината вместо виновника т.е. застрахователя. Който чупи - купи, аз ако счупя на колегата си телефона трябва ли да има застраховка за това, че да не му го платя аз а застрахователното дружество ... хората от земетресението още не са обещетени, които имат застраховка от природни бедствия, но поради факта че не е упоменато изрично земетресението не спадало към природните бедствия ... моля !
10
2
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Каква държава ...?Всичко е частно ,и който има претенции ,има съд!Нали искахте ----КАПИТАЛИЗЪМ ,....ЕТО ГО!?Каквото каже КАПИТАЛИСТА В ДАДЕН БРАНШ, ---ТОВА Е!ПАРИ-СТОКА-ПАРИ',.......ДЪРЖАВАТА ЗАЩИТАВА ЕДРИЯТ КАПИТАЛ !Друг е въпросът ,че капитализмът не е за беден народ !Какво излиза ,че ние сме :"Барабар Петко с мъжете"...!
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И една жена почина заради авария и спиране на тока в болницата.
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спасението е само национализация на всички ЕРП и държавата да поеме поддръжката.ГЕРБ да се махат в г.з знаете къде.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И на кой ще се оплачат ---потърпевшите...?
6
0
 
14
 
! Отговори
fiat ulisse 1.8i преди 11 години
и понеже кабелите са скъсани след електромера енергото отново ще се измъкне без да плати и стотинка и ще каже че не носи отговорност след електромерите...........................
5
1
 
22
 
! Отговори
Руснака преди 11 години
До кога ?!?! Нека най-накрая да си поемат отговорността без да се стига до съдебно производство. Нека един път държавата да застане зад гражданите си поне ЕДИН ПЪТ и да стане практика ! Къде живеем кои сме ние ? ДО КОГА ?
4
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В белия свят такава дреболия не може да е новина. Но тук, тук е новина, понеже манталитетът на българина е такъв, че за ракия има, но 50лв. годишно за застраховка, която би покрила всичко това, няма. Факт.
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВО СЕ СЛУЧИ В БУРГАС С ТРАФОПОСТА ???? ЗАЩО СПРЯХТЕ ЖУРНАЛЯТА ДА ПИШЕТЕ ЗА ТОВА ?