Каракачанов се вижда заедно с Атака на изборите

ВМРО е за развиване на ядрена енергетика в България
Обновена: 27 ное 2012 21:56 | 27 ное 2012 21:55,
206
Каракачанов се вижда заедно с Атака на изборите
Волен Сидеров и Красимир Каракачанов по време на честванията във Видин. Снимка: БТА

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов вижда възможност за съвместно обединение на изборите на патриотични формации , сред които и Атака. Това заяви самият Каракачанов по време на отбелязването на 100-годишнината от Балканската война във Видин, цитиран от Дарик.

ВМРО и партия „Атака" проведоха конференция по повод 100 годишнината от Балканската война във Видин. Председателите на двете политически сили Каракачанов и Волен Сидеров направиха ретроспекция на събитията от миналото и проведоха дискусия със събралите се граждани.

Освен историческата тема бяха обсъдени и актуалните обществено-политически проблеми, пред които е изправена България.

Каракачанов наблегна на въпроса за предстоящия референдум и важността от енергийната независимост на страната ни. ВМРО е твърдо за референдума за развитието на ядрената енергетика в България, обясни той и обяви, че структурите по места ще обясняват партийната позиция на симпатизантите си.

Според него не е сериозно да се говори, че това поставя България в енергийна зависимост от Русия. Лидерът на ВМРО посочи, че ако след 5-7 години се наложи да затворим и последните два блока на АЕЦ „Козлодуй", ще внасяме ток от Румъния и Турция и тогава ще станем зависими от тях.

По повод предложеното от ВМРО обединение на патриотичните формации и общото явяване на предстоящите парламентарни избори Каракачанов отбеляза, че към този момент вижда в патриотичния блок партия „Атака", съюз „Защита", Български национален съюз и многобройни регионални младежки патриотични сдружения.

След конференцията ВМРО и „Атака" поднесоха венци пред паметника на загиналите във войните за национално обединение на площад „Бдинци".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zabrana na partiite i parlament i narodno kalpavo zabranie ,nova konstitycia i red.bez vragovete na rodinata .koito ni ypravlivat 23 godini stigat
171
2
 
4
 
! Отговори
Parcuc преди 11 години
Направо ми е писнало да гласувам вече, всеки ни клеца. Но ако се реша да го направя ще е за Болен, няма за кой друг просто.
170
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИ ДО ЕДИН В ЗАДУНАЙСКАТА РУСКА ТЕРИТОРИЯ СА БЕКАПЕ,ТАКА ЧЕ...КЪСНО Е МОМЕ ЗА КИТКА=ВИЕВ И Н А Г ИСТЕ СИ БИЛИ ОБЕДИНЕНИ...
169
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименИ какво ще ги правите *** драги ми атакисте? Между другото никога не съм гласувал за Костов и/или СДС/ДСБ. Ако беше прочел поста ми щеше да видиш че съм написал че досега винаги съм гласувал за ВМРО. Не че не искам *** въпрос да се реши, искам като всеки Българин. Но не и с цената на етнически войни, международна изолация и изпадане в сляпа ксенофобия. Досега Волен Сидеров не е дал абсолютно никакво предложение за решение на проблема което няма да е пагубно за държавата.
168
11
 
4
 
! Отговори
ПОГНУСЕН преди 11 години
Каракачанов се вижда заедно с Атака на изборите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ами да иначе нямат шанс дори и за едно депутатско място в парламента просто са обречени и двете партии от пълна изолация. Всъщност все още имали *** де да им се връзват на ВМРО,АТАКА и ДПС ,всъщност все още имали *** да се връзват на идиотщините на всички партии във БГ . Едни и същи маймуни ,един и същ театър вече 23 години - СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА прав е Слави Трифонов
167
4
 
16
 
! Отговори
избирател преди 11 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС!!!
166
6
 
5
 
! Отговори
До 194 преди 11 години
Стига си дрънкал и ти глупости бре шемпанзе такова ,то така се коли и беси . Това е една пропаганда за да се извлекът политически дивиденти идват избори бре *** такава. Живея по-между 30 националности и всеки ден съм на работа със тях мюслюмани , будисти ,католици ,***, латиноамериканци ,азиатци и какви ли не още ,и се питам как всички тука се разбират и никой никого не коли а във нашата България все някой на коли и беси и все някой ни е виновен и не се виждаме колко сме долни самите ние
165
7
 
0
 
! Отговори
Защо триете патриоти преди 11 години
ДЕКЛАРАЦИЯ На Синята коалиция относно предателството на българските интереси в преговорите за Южен поток Правителството на Бойко Борисов предаде интересите на България подписвайки договора Южен поток. Прие на наша територия газопровод, който е продължение на руската газопреносна система, от който няма ползи за българските граждани. Нашата страна няма да получи никакви транзитни такси до изплащането на инвестицията за изграждането на Южен поток. Защото: Първо, инвестицията бе недопустимо завишена от 1.1 на 3,3 млрд. евро едностранно от Москва, при това без ОВОС и без окончателен технически проект, без който не може да се определи размера на тази инвестиция. Второ. Предвиденият срок за възвръщането Й е 25 години. Но е изчислен при запълване капацитета на тръбата. Това няма да стане, поради неспособността на Газпром да подава 63 млрд. м3 годишно. Трето. България ще губи 40 млн. лв годишно транзитни такси, защото ЮП прави ненужен 90-километровия участък от националната ни газопреносна система от румънската граница до Провадия. За българската страна не е предвидена компенсация. Четвърто. Размерът на новите транзитни такси ще бъде определен от компанията Южен поток България, в която Газпром има блокираща квота. Русия ще цели те да бъдат намалени до минимум, за да повиши конкурентоспособността си на европейския пазар. Това означава, че Кремъл ще придобие собствеността върху Южен поток България и оттам - безсрочното право на собственост върху газопровод на европейска територия. Договорът нарушава европейското законодателство, защото не допуска по Южен поток да се транспортира газ от трети страни. Третият либерализационен пакет на ЕС изисква 50 % от обема на тръбата да се предоставя на други доставчици. България няма да има право да достави по тръбата закупен от нея газ от трети страни. Синята коалиция ще поискаме среща с комисаря по енергетика. Ще запознаем ЕК с нарушаването на европейските договори. Ще настояваме за тяхната намеса за отстраняване на нарушенията. Това е последния начин да бъдат защитени българските интереси в договора за Южен поток.
164
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новини от dir.bg относно делото за радикален ислям днес в Пазарджик:"Свидетели дават шокиращи показания срещу имами""Таен свидетел: Имам проповядваше християните да бъдат изгорени".Прочетете ги и вижте какво ни се готви.
163
0
 
6
 
! Отговори
CULT преди 11 години
Късно е чедамладите емигриратпенсионерите са над 2 милионаслед 20 години в тази държава ще останат само *** българи!!!
162
1
 
9
 
! Отговори
за южен поток преди 11 години
Не знам какво се пенят някои - да, сделката не е супер изгодна за България, но абсолютно неизгодна е и 'сделката' за американската база (където излъгаха, че ще е НАТО база). Разберете, че не става дума за руснаци-американци, а за това, че няма БЪЛГАРИ-ПАТРИОТИ в управлението! Неизгодна е сделката за златото ни с англичаните - вземаме 10% за концесия от СОБСТВЕНОТО СИ ЗЛАТО, а дори не знаем какво се добива.С немците от ЕОН и чехите ЧЕЗ също са неизгодни сделките. Защото НЕ СА СКЛЮЧВАНИ ОТ БЪЛГАРИ
161
4
 
18
 
! Отговори
да се събудим преди 11 години
Имам две деца и смятам да живея в България, те искат същото. Родината ни обаче се ***, това е страшно, това е раково образование. Незнам дали са луди тези от Атака и ВМРО, дали са популисти, но да единствените партии, които открито говорят за тази заплаха, заплашен е целият български етнос, по селата има *** Батак, скоро ще стане и големите градове. Най-малкото което бих могъл да направя е да дам гласа си за националистически блок, последният остров сред еничърски псевдоелити. Точка!
160
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 189* това за (ксенофобията) бегай го кажи на онези хиляди възрастни български пенсионери по селата дето всекидневно са изложени на *** терор , като са непрестанно грабени ,убивани и изналилвани от гнусните *** ,разба ли костова седеруго продажническа
159
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
голяма грешка за Каракачанов, да се събира с тия луди нео-нацисти. Досега винаги пусках по 1 глас от мен за патриоти и отговорни националисти като ВМРО, но след подобно обединение просто няма как да се случи. Не искам децата ми да живеят в ксенофобска държава в абсолютна международна изолация. А друго просто няма как да се случи ако Волен и шайката му се докопа до властта.
158
2
 
17
 
! Отговори
Българист преди 11 години
Браво!Това отдавна трябваше да се случи, само в консолидацията на всички патриотично мислещи българи е правилния път. Тоест АТАКА ВМРО и НФСБ трябва да пренабрегнат различията и ниските лични страсти, защото каузата България е над всичко! Не слагам в това число други партии като фашизоидите БНРП и БНС, които заедно в коалиция с още един куп партийки взеха 0.01 %.
157
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
184 Ако 1999 Костов не беше направил от коалицията от парти СДС единна партия , днес изобщо нямаше да ги има СДС . А иначе *** проведоха блестящо активно мероприятие с довеждането на Царя през 2001 ,а не по рано например 1997 и това заедно с активната медийна кампания успя да очерни подобаващо най-успешното правителство , кояето даде тласък на следващите три правителства и България се развиваше с бързи темпове до кризата 2008 , единствената грешка беше може би лишаването на Царя от ПР.пра
156
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от 185 грешка до 181
155
8
 
2
 
! Отговори
До 178 преди 11 години
През 1981 година Костов завършва и второ висше образование в Софийския университет Климент Охридски със специалност Математическо моделиране на икономическите процеси. През същата година става главен асистент. През 1983 година защитава във ВИИ дисертация на тема Икономически растеж, структура и фактори в производствената сфера за научна степен кандидат на икономическите науки. Костов кандидатства за доцентска длъжност, но се сблъсква с категоричното изискване да е член на Българската комунистическа партия. По тази причина, той подава молба за членство в БКП, на която обаче получава отказ
154
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
180 кой ти каза че е *** и защо мислиш че българите крадят по малко от *** , точно напротив бтлгарите крадат повече , защото в икономическите престъпления много рядко има замесени *** и обикновенно са прецаакани подставени лица , българи крадат повече ток от *** , крадат от топлофикация от ВИК от всякъде кудето може да се краде , това не го ли виждаш всеки ден по телевизията , това не означава че *** не крадат , но възможностите за кражби са им по малки.
153
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нгорския договор по които Турци дължи над 10 000 000 000 долара