Петима са загинали при 11 тежки катастрофи в страната

11 души са ранени, един е с опасност за живота
10 дек 2012 08:14,
5
Петима са загинали при 11 тежки катастрофи в страната
Снимка: БТА

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 11 тежки пътни произшествия с петима загинали и 11 ранени, от които един човек е с опасност за живота.

Това показват данни на Съюза на българските автомобилисти, подготвени със съдействието Агенция "Пътна инфраструктура" и Центъра за информация при направление "Пътна полиция".

За района на София са станали 72 леки и едно тежко пътно произшествие с един ранен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
знаещ преди 11 години
оо,сега се почва ГОЛЯМАТА жътва...вчера един куп *** писаха,че нямало никаква нужда от зимни гуми - само сме си давали парите, а идин пък дава съвет да се остави налягане от 1,5 атм. и всичко е ок.Изобщо ***,колкото искаш....*** народ и това си е
3
0
 
1
 
! Отговори
Пипи преди 11 години
Не отговаряха ли КАТ за пътно-транспортните произшествия та Пътната агенция ще ги съобщава? Доколкото знам като стане ПТП се звъни на полицията, а не на пътищарите. Странна работа.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако някой иска да се трепе нека се трепе. Жал ме е за невинните жертви по пътищата, които стават жертви на безотговорни шофьори.
1
0
 
14
 
! Отговори
didak преди 11 години
Добре бе мааму стара, а бе тия хора мислят ли въобще...5-*** загинали .Виждат какви са условията на пътя и пак карат като за световно.***.....няма какво повече да кажа.