Стотици хора по улиците на Варна и Пловдив

Над хиляда души излязоха на протест в Морската столица
Обновена: 13 фев 2013 21:49 | 12 фев 2013 21:56,
81
Стотици хора по улиците на Варна и Пловдив
Около 1000 души излязоха на протест във Варна. Снимка: Булфото

Над 1000 души във Варна и повече от 200 души в Пловдив излязоха за пореден път на протест срещу високите сметки за ток, предаде ”Фокус”.

В морския град шествието мина по централните улици и блокира за кратко движението на бул. "Владислав Варненчик” в района на Автогарата в посока бившия офис на електроразпределителното дружество във Варна и бул. ”Мария Луиза”.

Протестиращите размахваха националния флаг и носеха плакати с надписи ”ЕРП-тата държавни” и ”Така ще е до победата”.

Протестът в Морската столица премина при засилено полицейско присъствие.

В Пловдив пък близо 200 души се събраха да протестират срещу високите си сметки за ток. Пловдивчани се събраха пред сградата на енергоснабдителното дружество, за да изразят публично своето недоволство от завишените сметки за консумирана електроенергия. Преди да стигнат до сградата, те преминаха по главната улица на глада.

Това са поредните протести срещу високите цени на електроенергията и високите декемврийски сметки на потребителите. Днес софиянци се събраха пред ДКЕВР, за да изразят недоволството си. Протестиращите се готвят да излязат на улицата и следващите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
29
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
Извинете, ама ... "Насрочен протест за неделя" ?!?! Що за *** история?!Що за *** народ ?! Гърците затова може да са по-големи мошеници и от нас, ама като стачкуват - цялата държава излиза, граници затварят и политиците им не смеят да си покажат носа.... Затова и нас ще ни ***... Защото 1000 на протест и 1 000 000 пред компютрите псуват заради високи сметки и ниски заплати... Роби!
10
1
 
39
 
! Отговори
ИНКАСАТОР преди 11 години
ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО СЕ РАБОТИ САМО ПО ВЕРСИИТЕ:1.НЕИЗПРАВЕН ЕЛЕКТРОМЕР2.КРАЖБА НА ТОК ОТ СЪСЕДА ТРЕТАТА - МАНИПУЛИРАНЕ НА ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ ОТ ИНКАСАТОРИТЕ КОЯТО Е НАЙ ВЕРОЯТНАТА НЕ СЕ РАБОТИ ?СЕГА ЩЕ НИ ПРОБУТАТ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ С ДИСТАНЦИОННО ОТЧИТАНЕ И ДИСТАНЦИОННО МАНИПУЛИРАНЕЗАЩО В ГЕРМАНИЯ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ ПРЕСТАВАТ ДА ОТЧИТАТ ЩОМ ЕНЕРГИЯТА ПАДНЕ ПОД 210 ВОЛТА, НО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ИМАШ ТОКА ТУК "НЕ МОЖЕЛО" ДА СЕ ВНЕДРЯТНЕ ПЛАЩАЙТЕ СМЕТКИТЕ - НЕКА СПРАТ ТОКА НА ВСИЧКИ АКО СМЕЯТ
9
4
 
40
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
Сидеров от 3-4 години говори за ЧЕЗ МЕЗ и всякаква друга чуждестранна плалач дето източва печлабата в собствената си страна.
8
20
 
9
 
! Отговори
Джуката преди 11 години
Подкрепям хората ощетени от енергоразпределителните дружества,но като видя пишлемета по 16-18г.дето никога не са плащали сметки за ток,да ходят на протестите за да провокират нарочно полицията ми се отвращава от всичко.
7
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей софиянци, не ви ли е срам малко от варненци бе? Те са 500 хиляди и събраха 2000 души пред общината а вие сте 2 милиона и събрахте 300 човека. Нямам думи!
6
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 6И после да ти наврат "коктейла" в ***,*** долен!
5
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
щом ми спират такса за инвестиция, това ме прави инвеститор и трябва да ми плащат дивиденти! иначе правителството да избира : или ерп - тата вън от страната, или политиците вън от политиката, шото идват избори!
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а и горивата не са евтини
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Викате 3 деня ихо и после тихо... Или сте преброили политкоректно правилно хората ? Сега да търсим чужди източници на информация ли какво да правим ?
2
0
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега да се събудят и останалите. Следват Топлофикация, ВиК..... само с варненци няма да стане!
1
0
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варненци се събудиха най-после.