В Стара Загора протестите продължават и утре

Сборният пункт е пред сградата на EVN от 17,00 часа
Обновена: 17 фев 2013 19:36 | 17 фев 2013 18:57,
77
В Стара Загора протестите продължават и утре
Момент от днешния протест в града. Снимка: БТА

Недоволството срещу монополите и високите цени на тока в Стара Загора ще продължи и утре, съобщи Дарик.

Организаторите на протеста в социалната мрежа информират, че той ще се проведе в понеделник, 18 февруари, от 17 часа пред сградата на EVN в Стара Загора на бул. "Отец Паисий".

Два часа протестираха старозагорци днес. Недоволството срещу монополите събра над 2 хиляди души пред енергото, които преминаха по бул "Цар Симеон Велики", бул. "Патриарх Евтимий" и стигнаха до моста над бул. Славянски". Шествието беше охранявано от полиция. До сблъсъци не се стигна.

За пореден път организаторите на протеста предупреждават, че той е граждански, а не политически. На днешния протест бяха забелязани представители на старозагорските организации на БСП и ВМРО.

Стара Загора е един от 35-те български града в страната, в които граждани излязоха на един от най-масовите протести у нас. Хората настояха за национализация на енергоразпределителните дружества, както и отговорност за лицата, подписали неизгодни за страната ни договори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
г. преди 11 години
Пак ли от енергото тръгва протеста утре- 24.02.13 г.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
patiat vodi kam sofia v nedelia .
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NIKOY DA NE PLATI SMETKITE I 6TE GI VIDIM KVO STAVA
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Аз съм българче НЕ ТИ СИ ЦИГАНЦЕ
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКИ БЪЛГАРИ ТОВА Е *** ДО КОГА ТЪКА
54
0
 
2
 
! Отговори
ЗА ЕНЕРО ПРО преди 11 години
ЕНИРГО ПРО ДОЛО ВЪН ПРЕСТЪПНИЦИ
53
1
 
3
 
! Отговори
ДО ГЕРБ преди 11 години
СИЧКО СЕ ДИГА ДО КОГА ТАКА ТОК,ВОДА,ТЕЛЕФОН,ГАЗ,ПАРНО,ГОРИВО,ЗА ТОВА Е ВИНОВНА ДЪРЖАВАТА ПО ТОЧНО ПРАВИТЕЛСВОТА НА ГЕРБ
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Стара Загора и Варна!
51
1
 
15
 
! Отговори
Аз съм българче преди 11 години
Мили хора,а знаета ли,че като загуба на електроенергия се отчита и практически неплатимите сметки за ток на ц.ганите.Тяхното електрозахранване не се спира за неплатени сметки,т.е. всички ние балъци плащаме тока на м.нгалите.Също така плащаме и т.нар. "зелена енергия",която не ползваме,но НЕК плаща на нейните производителите по закон.Или накратко-плащаме сметки за ток,които са с 30% завишени,а не реално с потребени киловатчасове!Това освен монопол е и геноцид срещу народа!
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е виновен Тиквата Виновни са зеленчукопроизводителите Сигнализирахте за неуместен коментар
49
1
 
15
 
! Отговори
61 преди 11 години
Утре от 17:00 и в Казанлък се готви протестно шествие. Днес не повярвах на очите си, когато видях как са се насъбрали над 2 000 души. Само така!
48
4
 
3
 
! Отговори
за 58,58 преди 11 години
И какво е общото между цар Освободител и дон ***?! Вие добре ли сте? Ми кланяйте му се ,дупете му се, но оставете нас, нормалните, на мира :))
47
2
 
5
 
! Отговори
56 проста пръчко, преди 11 години
Май................, *** продажна еничарска пу...........,затова ли соломонския башибозук одраха ембрионите от бременните бе гадна *** неблагодарна изпед........... ***, за да се гавриш *** мръсен
46
2
 
6
 
! Отговори
56 проста пръчко, преди 11 години
В Стара Загора е извършено най-голямото КЛАНЕ изобщо в Българската История, ИЗКЛАНИ са хиляди от соломон паша(ТОЧНО...тъй, ВАШИЯ, виж му биографията), ДА ТИ е................................***, продажна,ку...., миризлива ........***.......
45
12
 
5
 
! Отговори
прости пръчки преди 11 години
Искам да ви обърна внимание,че наличието на ЕРД-ва не е монопол, а точно обратното. Друг е въпросът ,че са твърде малко на брой и играят по- скоро, като картел. Монопол е да купувате най-скъпата газ в ЕС от руснаците, монопол е да имате един АЕЦ от руссията и да се натиска да ви прави втори, монопол е да имате една рафинерия и тя да е руска......Докаро руссия не стане *** дума никога няма да сте свободни.........кучето на Българска мизерия е заровено на позитано и руското посолство .
44
2
 
12
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Ти ще си първият на въжето когато Бойко изостави *** си !
43
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички подстрекаващи безредиците да се арестуват...
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес във Варна имаше сигурно 45-50 хиляди души,а не както пишат.Те и затова на шистака еничарите бяха само малобройни свидетели и не гъкваха. Милиционерите са 60-70 хиляди щатни,още три пъти по толкова нещатни мърди и необучени доносници,имат две водоструйки и 40 нови пожарни.Малко са да угасят любовта на народа към агента Буда.Утре нека всички почетат на площада, паметта на Апостола
41
0
 
2
 
! Отговори
СтЗ преди 11 години
Защо на протеста нямаше поне един добре работещ мегафон ? Много от протестиращите обсъждаха,че няма ОРГАНИЗАЦИЯ - озвучаване,разрешение за протеста .....Въпреки това,ние,старозагорци продължаваме !!!!
40
0
 
1
 
! Отговори
emigrant преди 11 години
bravo nai posle se sabudi tozi narod ne spiraite davaite prokudiha vsi4ki niama semeistava ve4e v balgaria sramuvame se da kazvame ot koia strana sme podkrepiame vi ot vsi4ki strani emigranti