Наказват полицай заради бития протестиращ от Варна

Той не се намесил, въпреки че му сигнализирали
27 фев 2013 17:58,
133
Наказват полицай заради бития протестиращ от Варна
Снимка: YouTube

Вътрешна проверка за изясняване обстоятелствата около инцидента, възникнал между участници в протестно шествие вчера на бул. “Мария Луиза”, е започната в ОДМВР - Варна, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Млад варненец си тръгна с разбит нос и аркада след инцидента. Той се опитал да защити възрастен човек, чийто плакат срещу кмета Кирил Йорданов е бил скъсан.

Установен е служителят на ОДМВР-Варна, който е присъствал в близост до мястото на спречкване между протестиращи, при което е нанесен удар в лицето на участника в протестите. Свидетели на инцидента веднага посочили извършителя на стоящия наблизо полицай. “Добре”, отговорил служителят на реда и стоял, без да помръдне. Няколко протестиращи повикали негови колеги.

Още по темата
“Дойдоха двама полицаи да ме питат какво стана и защо по лицето ми има кръв. Казах им, че са се сетили да питат”, разказа пострадалият мъж по-рано.  

Заради данните, че полицейският служител не е използвал правомощията, дадени му от Закона за МВР, за да установи извършителя на деянието, спрямо него ще бъдат приложени съответните дисциплинарни мерки.

В интернет се появи и видеоклип от скандалната случка, в който се вижда и реакцията (или по-скоро липсата на такава) на варненския полицай, който казва само "Добре."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 114правят го, за да изместят вниманието от истинския проблем
108
3
 
3
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Бой само счупете им носовете.С голям мерак избрахте Бойко за да ядете бой сега УРАААА
107
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички реват долу ***.Ами тая *** Иван Петров нали е човек на комунистите.Като го пратихте в София да ви преставлява,все едно пратихте представител на ***.Кой създаде ***.Ами ***.Затова ако искате да живеете в свободен град подпалете комунистическите *** и продължете с ***.Иначе всичко губи смисъл.*** е раково образувание.Докато ги има Варна ще върви само надолу.Докато властва БСП ще просперира и ***.Ами нали те перат парите на ***.Свободна Варна-без БСП!
106
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ни занимават с наказанието на полицая, важно е по-скоро, побойниците да бъдат наказани според закона, а полицая, полицая като е страхлив, да си смени професията...
105
0
 
22
 
! Отговори
МИШКИ!!!! преди 11 години
Долни мишки еййй видят ли две мутри и се ***! В същото време си лапат заплатите наготово !
104
9
 
7
 
! Отговори
поздрави преди 11 години
До ККККпреди 22 часаПравилно е постъпил полицая-каквото и да направи,все ще има някой *** недоволен.Пък и революция без кръв не може.***Поздрави *** и й кажи че много я обичам.
103
4
 
9
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Интересно ми е защо сте наслагали минусите на #94? Абсолютно е прав. Жените винаги гравитират около парите, а те не са в заварчиците и шлосерите. Това е и голяма част от проблема ни, лицемерието на протестиращите. Или вярвате, че онова, русичкото с хубавото дупе, дето държеше плаката пред полицаите, след протеста се прибира у дома, хапва хляб и салам и си ляга? Не, 100% *** неистово на чалга в някоя дискотека и се сваля с някоя от така омразните ви *** мутри!
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кога се заговори за *** в народното събрание?никогаполитиците са с ***.ПОЛИЦИЯТА ПАЗИ ПОЛИТИЦИТЕ....АКО НЕ БЕШЕ ПОЛИЦИЯТА -ДОСЕГА СЕ БЯХМЕ ОПРАВИЛИ!!!!дообре!
101
0
 
11
 
! Отговори
Чукачев преди 11 години
Сега започвам да се замислям, дали охранителна фирма БГ СОД-Варна не са и те от ***.За тази година все още не са ни давали заплати,а парите са им преведени от общината. Май че и ние работим за мутри.
100
3
 
21
 
! Отговори
Albert Einstein преди 11 години
"В държава на овци управляват вълците"Алберт Айнщайн
99
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Сила и Съгласие".Пък как са ги измислили бе.Като по учебник за млади рекетьори.
98
0
 
37
 
! Отговори
до 102 преди 11 години
Kaк ще са 'ваши' милиционерите ?! И последния *** във Варна знае, че всички БОПаджии, всички шефове, зам. шефове, началници на сектори и т.н. са на заплата към ***. А по-надъханите полицаи ходят редовно да тренират при тях в спорните клубове с тайни мечти някой да ги забележи и да станат доверени хора на който трябва. Ти да не мислиш, че с 650-700 лева се купува кола, апартамент се изплаща + телефони, кабелна-интернет, храна, жена, деца.. Айде пак си помисли твои ли са милиционерите ?
97
3
 
11
 
! Отговори
а преди 11 години
всеки да се зареди с камъни за следващите протести и ако им стиска да дийдат
96
1
 
11
 
! Отговори
акуд преди 11 години
дам ще го преместят от една канцелария в друга
95
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фирми на ***:зърнения и винарския бизнестелевизия М-САТ радио Алфавестник "Черно море" Наскоро започнаха голям проект наречен Алея Първа ХимимпортЦентрална Кооперативна Банка (ЦКБ)застрахователната компания Армеецпенсионните фондове (Сила и Съгласие)самолетен превозвач в България Хемус Еър,авиокомпания VIAGGIO"Холдинг Варна""България Ер"и много други фирми...........
94
7
 
5
 
! Отговори
zezo-mezo преди 11 години
ATAKA
93
0
 
55
 
! Отговори
Мафия преди 11 години
***-аджийските мутри бият хората, нашите миуционери викат "добре"!
92
2
 
44
 
! Отговори
Питащ преди 11 години
До где няма публично наградени с камъни нещата няма да оправят.Могат ли 300000 варненци да заличат ***?Могат.... но искат ли?
91
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Заради данните, че полицейският служител не е използвал правомощията, дадени му от Закона за МВР" Абе какви правомощия питам? това не са ли задълженията му , щото правомощията ти си избираш дали да ги ползваш или не.
90
2
 
81
 
! Отговори
Бобо преди 11 години
Кирил Йорданов работи за ***, плаката е срещу ***.Побойникът е на ***.Недейте да шикалкавите, че плакатът е срещу Кирил Йорданов...Той е пионка.ЗатовА ГЕРБ не издигнаха техен кандидат за кмет.Защото градът е на ***.Бойко престъпника никога няма да направи нищо защото сам той е мутра.*** ги има не от 6-7 години,а от началото на 90те.Пребиваха хора и крадяха бизнеси.Те са пиавици в тялото на обществото ни и ни трябва помощ да се справим с тях.Долу ***. Нека има държава най-накрая.