В Пловдив крещят под прозорците на БСП и Атака

Над 1000 души излязоха на протест, искат оставка на правителството
17 юни 2013 19:32,
52
В Пловдив крещят под прозорците на БСП и Атака
Снимка: Dnes.bg

Близо 1000 души излязоха по улиците на Пловдив тази вечер с искане за оставката на правителството.

Протестиращите тръгнаха от площада пред Общината и скандираха под прозорците на партия „Атака”. После множеството се отправи към централата на БСП в града, където сега се провежда заседание на партията.

На него се очаква да бъде поискана незабавна отмяна на решението за назначение на новоназначения областен управител Венцислав Каймаканов, подкрепен от ДПС.

Още по темата


„Не искаме да ни управляват турци, против сме намеренията на кабинета”, тръдят протестиращите.

Под прозорците на „Атака” хората скандираха: "Червени боклуци" и "Волен-вън". Те бяха издигнали обидни лозунги по адрес на Станишев, Местан и Орешарски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Baihui Xiao преди 10 години
До marin: първо почнете от лидера си - Айляк Демир :)))))
35
0
 
11
 
! Отговори
Български офицер преди 10 години
" БОЯТ НАСТАНА , тупкат сърца ни - ето ги близо НАШТЕ ДУШМАНИ , кураж дружина вярна сговорна - НИЙ НЕ СМЕ ВЕКЕ РАЯ ПОКОРНА ........! "" Бийте , Братя Българи ВРАЖА ПОРОДА , в бой за Чест и Свобода - за МИЛА РОДА .........! "ВРЕМЕ Е ..........!!!!!
34
0
 
12
 
! Отговори
КАРЪК преди 10 години
Няма достойна партия, която да оглави правителство.Плеавнелиев да назначи ново служебно правителство и да се забранят всички партии. Нови избори и депутатите да са независими и избрани мажоритарно.
33
20
 
6
 
! Отговори
marin преди 10 години
До чочолуНа такива като теб ще им сменим и името и паспорта. Само Волен! Атака- победа!
32
1
 
4
 
! Отговори
7 преди 10 години
До London callingМдааа друго си е Циркчо Атанасов да ос*ре пейзажа .... спор няма ....
31
7
 
7
 
! Отговори
London calling преди 10 години
От както истинските пловдивчани се изнесоха от града и се намърдаха майните в повече от околните села нещата вървят на зле. Мафиота Тотев и неговите няколко асфалтирани улици,подкупените медии като Plovdiv24 които ги облъчват с герберска пропаганда всекидневно направиха Пловдив да прилича на село.
30
12
 
10
 
! Отговори
цъъъсс преди 10 години
рейсовете толкова хора докараха от селата / 1000 x20 лв =20 000 лв нищо за герберите / на далавера са/ *** народ / продажници /
29
2
 
12
 
! Отговори
чочолу преди 10 години
до JanaDArk Майната ти на тебе и на всички луди Атакисти не дай си Боже да се доберете до власта
28
41
 
15
 
! Отговори
JanaDArk преди 10 години
Защо не отиват и пред другите централи, като тази на ГЕРБ???Атака не е била реално във властта и не е предала никого досега!!!
27
2
 
5
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
До Бай Онabsolutno absolutno ste prav
26
4
 
22
 
! Отговори
Бай Он преди 10 години
*** ние май сме много търпеливи!И виж как все ни обясняват, че не можем без някой да ни пие кръчицата и без някой да ни краде. Толкова ли глупави ли изглеждаме?Сега някакви *** ми обясняваха по ТВ, че ми били платили, за да ида на протеста... Странно.Само не мога да си представя как ще гласувам за пдерас.. Съргей никак не ми е по вкуса. А и останалите партии-пиявици - също.Гледайте колко се нароиха за едната субсидия...
25
4
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
London calling... точно !
24
2
 
33
 
! Отговори
Бай Он преди 10 години
Да си го кажем направо - клонингите на БКП (остатъците от тая партия) се възползваха от положението си и ограбиха , и разпродадоха БЪЛГАРИЯ, даже и на скрап.После видяха, че сме послушковци, и че много са "омазани" в дребни далаверки.Радой Ралин хубаво беше казал: "Първите паднаха в кърви, а последните станаха първи"И последните ни забиха ножа... А сега нашитеб деца се чудят дали да имигрират, или да крещят по площадите.Нека разкараме наглеците!
23
19
 
12
 
! Отговори
London calling преди 10 години
Сега вече имам представа на кой принадлежи 24 ООД които издават и Plovdiv24.Четири дни подред публикуват тези измислени протести с по средно 20 статии на ден и 70-80 снимки от маршируващите безделници.Ако се опиташ да напишеш коментар срещу герб се трие моментално.През февруари при истинските протести ги наричаха протести срещу EVN,а в новините за самозапалилите се хора ги наричаха психопати.Пловдивска "демокрация" в 21и век.Браво на Dnes че са независими в отразяване на реалните новини.
22
3
 
19
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До Анонимен - 23 - Абе тъпънар. Това, че ти имаш една или по-малко гънки не ти дава право да ни даваш акъл. Ние и сами виждаме кои са най-големите крадци - Доган, Местан, Станишев, Сидеров и цялата останала *** от БСП, ДПС и Атака. Колко още време да им дадем? Те и тяхните родители окрадоха живота на нашите родители. И нашият ли да им дадем? Кой раздаваше куфари с пари - БСП. Кой раздаваше бизнес на *** си - ДПС. Глупоста ти явно е наследствена диагноза.
21
6
 
20
 
! Отговори
Бай Он преди 10 години
Много се забавлявам, като чета (или чувам), че без партии не можем да съществуваме. Чудя се как в Златния век са живели без семейството БКП (с ново име БСП) и ДПС. И що е имало такъв растеж!?Всъщност.. кой е мъжа и кой - жената в семейството БСП - ДПС?СерГей кое е ?
20
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гражданино,БЪЛГАРИНО - ума ли си загуби. Толкова години мълча, не се подвеждай.Това е борба за власт и за пари мръсни, а не за интересите на бедния народ. Защо не се остави правителството да работи. Това е долно и нецивилизовано.Тук някой наистина се страхува, за нещо - така излиза. След като има - няма месец се буни народа. Нека мине време. Нека се види работата на избраните от вас правителство и ако трябва тогава.Тук подстрекателите гонят техните интереси. Мисли трезво БЪЛГАРИНО.
19
0
 
5
 
! Отговори
Името преди 10 години
Абе *бете се бе, на всеки е ясно за кво става въпрос. Аз искам 1 000 лева чисти на месец >социални<. >>>Държавата<<< да ми ги плаща за това дето съм >жив< и съм и от >нацията< ... Ама при заплати от 400 лева на работещи хора (което е подигравка, смисъл аз за толкова мога да се изплюя на улицата да кажем или да си го преместя от единия крачол в другия и тука става въпрос за 1нократно извършване на въпросното дейстие) естествено 1000 лева за мен на месец съвсем няма. Не ми дреме кви сте.
18
21
 
12
 
! Отговори
Seifi преди 10 години
Хора опомнете се протестирайте да си променят решенията парламента и министрите не сваляте правителство . КОЙ ЩЕ НИ БЪДЕ ЦАР БОЙКО Ага надупел се на ЕРДОГАН ли ? Мръсни слуги на САЩ , дали са всички бази да се ползват безплатно и Американец (Военен) не може да бъде съден от български съд .ГЕРБ ГРОБАРИТЕ на България пак искат кокала ненаситни крадливи ...................... Който не ме разбира да гледа Тримата *** - Умно Село (от: Доньо Донев)
17
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** червени *** само герб ви е в устата а същественото не го забелязвате или не искате... е..си тъпанарите