"Народна любов", вардена от униформи с палки

Пловдив и Благоевград въстанаха срещу областните си управители
Обновена: 17 юни 2013 14:07 | 17 юни 2013 13:44,
40

Снимка: БТА

Стотици жители Пловдив и Благоевград протестираха сутринта срещу назначенията за губернатори в двата областни града.

Още по темата

Назначеният за областен управител на Благоевград Муса Палев пристигна под плътен кордон от полиция, за да седне в стола си в Областната администрация. Той игнорира протестиращите и непоколебимо влезе в сградата под порой от скандирания: "Долу ДПС!"

Жива верига пък посрещна в града под тепетата новия губернатор Венцислав Каймаканов. В знак на протест срещу това, че е от квотата на ДПС, те изхвърлиха пред сградата на областната управа няколко торби с боклук и заявиха, че всеки ден ще трупат грамада с боклуци.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Български офицер преди 10 години
" БОЯТ НАСТАНА , тупкат сърца ни - ето ги близо НАШТЕ ДУШМАНИ , кураж дружина вярна сговорна - НИЙ НЕ СМЕ ВЕКЕ РАЯ ПОКОРНА ........! "" Бийте , Братя Българи ВРАЖА ПОРОДА , в бой за Чест и Свобода - за МИЛА РОДА .........! "ВРЕМЕ Е ..........!!!!!
26
0
 
6
 
! Отговори
BulgariaForward преди 10 години
Долу мафиотската структура БСП + ДПС + Атака !!!
25
0
 
1
 
! Отговори
Дофтур оф були преди 10 години
До Рамбо КючуковГледай някой тебе да не те насили.
24
1
 
3
 
! Отговори
И какво ги чака преди 10 години
Действително БСП и ДПС са не само най-корумпираните партии. Не само техния електорат са най-простите хора в България, но и самите те политиците от БСП и ДПС по простотия надминават всички.Какво очакват да стане, не им ли е ясно, че колкото повече са се вкопчили във властта, толкова повече ще имат негативи като си отидат. Зер, много милиони им струва това правителство -- то не бе Цацаров да смажеш с милиони, ами и цялата Атака глътна много милиончета -- а Русия кат си поиска парите -- УЖАСС!!
23
1
 
22
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
Олигарски Ага - ВЪН!!! Не сме гласували да ни управляват ***!!! Поменихте вота и всички ще ви изметем!!!
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
v balgaria demokracia niama ,ima oligarxochervena mytrenska mafia i varlia kapitalizam s edna banda ot 4000 predatelia i imenika na rodinata zatova tr.kakvo voina za da se izchistiat tia boklyci.tva iztinata .
21
2
 
24
 
! Отговори
българско племе преди 10 години
в българия демокрация никога не имало и никога няма да има, у нас се тачат най вече айдуците и ако има нещо свято то, то се използва за да се лисне кат аргумент , или просто се дава торбичка с л.с..*** на някой *** и готово...
20
40
 
7
 
! Отговори
423423 преди 10 години
Безотговорно е да си подава оставката, защото този човек има хора зад гърба си които представлява и чиито интереси защитава. Това че некви *** там си мислят, че могат да правят каквото си искат не означава, че трябва а се оттегля.
19
20
 
26
 
! Отговори
До: 17 преди 10 години
Охх как ги обичам такива псевдопатриоти. Какъв турин, какво беснеене?!?! Не сме в 18-ти век и не е нормално развитието ни да е спряло тогава. Не се гаврете с паметта на героите, за които тези думи наистина са означавали нещо. Делян Пеевски турчин ли е? Серьогата? Бисеров? Данчо Ментата? За да се развихри турчин първо трябва българин да му се е надупил. Гореизброените именно това са направили. От подобен патос смисъл няма. Ходи после пак да гласуваш за Боленчо и компания и не се чуди кой беснее.
18
38
 
12
 
! Отговори
gdfgd преди 10 години
Това че има 39 шута от ГЕРБ, който протестират не означава че народа не го иска! Тези зимат хонорари за това са там станали рано рано. Какво си мислите? Защо да си подава оставка, ако бяхме на тоя принцип е са ще събера 30 приятелчета и ще отида пред кметството да свалим кмета на Благоевград, защото "народа не го иска". Мислете малко преди да пишете моля ви.
17
9
 
10
 
! Отговори
Значии... преди 10 години
Или позицията ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ (не губернатор, господа от днес.бг, че утре и валия ще почнете да използвате) трябва да стане изборна, или подобни протести са тотално лишени от смисъл. Не съм убеден, че липсват българи, способни да окрадат де що им попадне и да набутат половината си рода в администрацията. И най-важното е тези, които днес не са искали да го пуснат да влезе в администрацията, като дойдат изборите няма да е лошо да гласуват. Но да дремеш на избори и после да псуваш е безумно
16
7
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народе, да не оставяме турчин да беснее в бащино ни огнище!
15
37
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За този човек са гласували хора,за да бъде избранВсе едно ,на тези които са гласували за БУДА, да не им се зачита гласа
14
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искате гражданска война? Но да знаете, че в тази война няма да видите неща като по филмите, ще е още по страшно и грозно. Жал ми е за нашия изтрадал народ, незнаете какво е война, ама истинска.
13
38
 
9
 
! Отговори
Рамбо Кючуков преди 10 години
Недейти да пречите на ръководните кадри да си влязат във владение. Какви хора сте вие, бе?!?! Как не вие срам да плюете и обиждате ръководителите си бе?!?! Това поведение няма да го толерираме и скоро ще въведем ред със сила.
12
3
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да оставим на страна кой, кого и как е назначил, но да тръгна към новото си работно място и там да ме очакват хора, които ме освиркват и не ме искат!? На мига ще се извиня, ще си подам оставката и ще си отида. Аз лично смятам, че няма по-голяма обида за един човек, от това хората да го презират, да смятат, че е недостоен!? Толкова ли са обсебени от властта и парите, че да могат да живеят ежедневно с явната хорска омраза? Не разбирам, от какво са направени тези "политици"!?
11
11
 
64
 
! Отговори
varg преди 10 години
ДПС не са ви виновни,че гледате турски сериали и си кълчите задниците дебели в ритъма на *** кючеци и че дъщерите ви духат на ***.
10
2
 
5
 
! Отговори
Атака преди 10 години
До Мистър ХКажи една достойна личност за Кмет, и кой и как ще я лансира? Бизнесмени по частните еврейски телевизии ли ще лансират такива личности?Някой чувал ли е за Доц. Кръстьо Иванов бог да го прости - бивш преподавател по физика - човек на международно ниво? Няко би ли гласувал за него или за оня алга певеца Коцето?Мажоритарните по известност ли ще ги избираме?
9
13
 
26
 
! Отговори
Атака преди 10 години
Абе много бързо забравихме проблемите с колонизацията?Някой пита ли за национализацията на ЕРП-тата и златодобива?А доходите?
8
5
 
60
 
! Отговори
Чубака преди 10 години
Областния управител на град Благоевград трябва да бъде обесен на площада. Призовавам към нулева толерантност.