Продължава да е слаба избирателната активност във Варна

Към 17.30 часа тя е едва 18.35 процента
30 юни 2013 18:46, Петя Славова
13
Продължава да е слаба избирателната активност във Варна
Снимка: Булфото

Избирателната активност на частичните местни избори за кмет във Варна към 17.30 часа е 18.35 процента, съобщи БТА, позовавайки се на зам.-председателя на Общинската избирателна комисия /ОИК/ Кристиян Богоев. Правото си на глас са упражнили едва 53 539 от имащите право на глас 289 375.

Най-висока е активността в район "Приморски" - 20.82 процента, а в населените места на територията на общината в село Звездица - 25.81 на сто.

В ОИК са постъпили няколко сигнала за нарушения, някои от които от политически партии, като повечето от тях се проверяват и от органите на МВР. Друга част от сигналите са неоснователни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
И ГЕРБ пак се опитаха да хвърлят някакви слухове за Атака, че били пращали деца да раздават агитационни флаери, но естествено слуховете се оказаха неверни. Но се опитаха да опорочат изборния ден. Сега обаче с тези назначения... Не съм много сигурна дали нещата действително не са опорочени.
12
0
 
0
 
! Отговори
варна преди 10 години
До Анонимен: Нормално който плаща той поръчва музиката, така е навсякъде парите командват света а *** да свикват.
11
0
 
1
 
! Отговори
абе преди 10 години
абе хората искат промяна бе !! не го ли разбрахте това ???? да повтарям за вас глухите и слепите - П-Р-О-М-Я-Н-А !!! това е ! промяна не се гради върху старото, върху гласуването и/или не гласуването, промяната става с промяна на мисленето, начина на живот, УВИ не става от днес за утре....
10
1
 
4
 
! Отговори
стефанова преди 10 години
Лошото е ,че с избори мафията не може да се пребори! Даже напротв даже я узаконяват и стабилизират!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма значение кой ще спечели. ***. управляват ВАРНА това всеки го знае.Затова избирателната активност е много слаба.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затова и толкова усилено всички призовават към гласуване и се ужасяват от ниска избирателна активност. С такава малка подкрепа знаят, че народът е опозиция, а не съучастник на мафията. Ако гласуваш и подкрепиш мафиот, как после да протестираш? Ти сам си си избрал "по-малкото зло". Гласуването - опиум за народа (И легитимност за мафията и прогнилата система като цяло - неработеща много отдавна).
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората проглеждат, всички са мафиоти и с "избори" няма как да бъдат победени. Негласуването е първата стъпка, следващата са РЕАЛНИТЕ действия на хората.
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който не гласува си е негов проблем. Знам, че като кмет стане Иван Портних от ГЕРБ, па макар и на втори тури всички *** ще приказват глупости от рода "ГЕРБ бил в изолация", ама нали трябва да се оправдаят с нещо.
5
3
 
8
 
! Отговори
Един мъж преди 10 години
така и не се научиха кога да правят избори нашите властимащи. направете ги в понеделник и дайте на хората почивен ден да видите няма ли да се гласува. а във вторник работодателя да изисква бележка от избирателната комисия, че лицето е гласувало. така хем ще има повече гласували, хем няма да развалите неделята на хората
4
0
 
15
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
който и да бъде избран, *** ще управлява и разграбва Варна, както досега. ама, май не само Гоше е ***, като ви чета коментарите
3
1
 
18
 
! Отговори
ined преди 10 години
Не, просто не виждат никой за който да си заслужава да гласуват - кандидатете са все като оная приказка - "хвани единия, блъсни другия.."
2
3
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Явно варненци са ходили за рапани,или обикновени миди,в краен случай за попчета,с които да си...направят рибена чорбица,в тези...гладни времена
1
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дааа! Сега не гласуват, а после избраният с мижав брой гласове няма да е представителен и... хайде на протест! И кой ще е виновен?