Протестиращи блокираха АМ "Тракия"

Около 120 души скандират "Мафията вън"
Обновена: 30 юни 2013 12:16 | 30 юни 2013 11:26,
129
Протестиращи блокираха АМ "Тракия"
Снимка: Dnes.bg

Със скандирания "Мафията вън" и "Кой не скача е червен" протестиращи блокираха автомагистрала "Тракия" на 119 км до Пловдив. Те искат оставката на правителството. Хората са недоволни от политиката на кабинета на Пламен Орешарски. До момента са се събрали около 120 души.

Движението е спряно от 10.30 часа и се очаква блокадата да продължи до 12.00 часа. На място са пристигнали и два автобуса с фенове на Локомотив Пловдив. Всички те твърдят, че сами са си платили по два лева за да дойдат до магистралата. През последните три дни протестиращите в града под тепетата окопираха и гарата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
1
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Няма ли модератори в този форум? Поправете думата "окОпираха", няколко човека вече писаха, но още няма резултат.
86
2
 
1
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До само приказкиДа добавя още нещо, как като промениш начина на изчисляване на сметките за ток - ти пада цената на тока? Досега защо сме плащали толкова висок ток, щом това правителство намалява цената нека да ни върне надвзетите до момента пари за ток. Явно проблема е бил в начина на изчисляване.Да вземат да сменят начина на изчисляване и на заплатите и на пенсиите - за да може да се вдигнат (според това правителство явно проблема е само в математическите формули)
85
3
 
2
 
! Отговори
Окопант преди 10 години
Какви журналисти - окОпирам
84
3
 
3
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До Одисей 1Прав си, дори и Хитлер не е продал държавата си.
83
2
 
1
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
94 Дениславе и да го гласуват и да него гласуват това е бъдещето до средата на века ще е масово явление , така че поне за това не може да ги обвиняваш , това че у нас ВЕИ стана лоша дума си е наш проблем свързана смного неща.
82
6
 
7
 
! Отговори
До млад мислещ преди 10 години
Вместо да подскачаш по площадите ходи да работиш.Много сте силни на реването ,а слаби на бачкането.Преди 2 сед . си дойдох от Южна Италия-няма педя необработена земя,а там са едни сухи пясъчни баири.Тук всеки реве и иска работа за 1000лв минимуми ,от раз на шефско място,размахвайки дипломи от измислени университети с още по-измислени специалности.Марш на полето,а не с кафето по площадите.
81
6
 
5
 
! Отговори
Протестиращ от СФ преди 10 години
Браво Лъвове! Аз лично не мога да си обясня как може да има хора, които защитават това правителство от доказани престъпници и хулят хората излезли на протест! Станишев, Болен, Доган, Борисов, Костов на едно бесило!
80
6
 
5
 
! Отговори
само приказки преди 10 години
Айде не ми обяснявайте колко много направили сегашните управляващи.За три седмици , се отплатиха с помощи за ромите , разследваха колко пъти летели бившите и направиха няколко огромни гафа , най големия от които бе , че промениха закона за сигурността само заради един един човек. Такива безобразия никога е нямало ... Служебния кабинет намали тока с 8% , а сегашното правителство само приказки и накрая намаляват тока с 5% , което е една стотинка.Къде са 250 хил раб места , а пенсиите по 500 лв
79
5
 
2
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До МладМислещНапълно те подкрепям - само да добавя, че благодарение на евродепутатите на БСП - дела на тока от възобновяеми източници за цяла Европа ще се увеличи от 20% на 30% - същите да обяснят до какво ще доведе това увеличение.Информацията е от тук - extremecentrepoint/archives/13858Също да обяснят от къде ще дойдат парите за пенсионерите и майките? (има само едно място - работещите - по високи осигуровки и данъци)
78
3
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
90 точно така сваляне на имунитета на Волен и по бързата процедура за дреббно хулиганство , че и за подбусдителство куъм насилие и т.н. , как така това *** ще чупи държавна собственост пред камерите на телевизията , спомняте ли си как счупи дръжката на врата на МС , я накой от вас да отиде утре и дя а я счупи , нека опита
77
6
 
6
 
! Отговори
ads преди 10 години
аз съм от герб и никой не ми плаща, просто мразя ДПС, БСП и Атака
76
5
 
9
 
! Отговори
Димитър Павлов преди 10 години
Защо полицията не си върши работата, нарушаване на реда -глоба .При повторно провинение-условна присъда .При трето-затвор .Пълна анархия, трябва ли заради шепа алкохолици, няколко нимфоманки, мухлясали хипита, изкуфели старчоци да се блокира работата на цяла държава.Аз за какво ги плащам данъците, да спят полицаите в патрулките .И правителството да не спи, да разследват мафиотите-бизнесмени дето бутат пари на "протестиращите" .
75
3
 
0
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
86 Евлоги бяха и тогава , но малко ме съмнява ти да си бил там
74
4
 
9
 
! Отговори
Е,писна ми! преди 10 години
Eeеее, оляха се.Знаете ли как гледат на това в Европа-малка,бедна ,тресяща се от протести държава,икономическа и политическа кома.Отрицателен имидж и никакви инвестиции.Духът на комунизма витае само в *** и мързеливите им глави.Европеецът го интересува само работа и евро.Комунизъм за него е само екзотична дума.Дъщеря ми работи в Дания и там за България сега мислят само едно-бедност и стачки/наравно с Турция/,никой не споменава комунизъм
73
4
 
3
 
! Отговори
МладМислещ преди 10 години
До 79Какво почнаха да се местят нещата? Само ПОПУЛИЗЪМ!Вдигнаха парите на *** да раждат не по 4 а по 10 деца.5% намаление на тока за сметка на бизнеса! Ще вдигнат хляба и пак ще сме бедни! На 40 лева сметка за тока 5% са 2 лева разлика на месец. *** комунисти.Първия закон приет от това МУТРЕНСКО правителство беше за ОНЛАЙН ХАЗАРТА, по поръчка на Васил Божков - ЧЕРЕПА. Това ли ви е социалното правителство?!БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
72
6
 
9
 
! Отговори
:) преди 10 години
Като изключим Пеевски и назначенията на разни фесове, комунделите засега се справят по-добре от Боко БорисоФФ !
71
2
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
79 ти този Еленков в ДКЕВР знаеш ли кой , знаеш ли че за шеф на АЕц КОзлодуй е назначен кумеца на Р Овч , примери колкото щеш
70
7
 
5
 
! Отговори
МладМислещ преди 10 години
Всеки ден ще е така докато това АНТИБЪЛГАРСКО правителство не подаде оставка и не се насрочат нови избори!Тогава всички ***, които ни обясняват как БСП едва ли не са мнозинство ще могат да гласуват за тях. Да видим дали ще стане така, или сте просто 8 платени *** от комунистическата младеж, които серете по всички бг сайтове срещу заплащане :)
69
4
 
5
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До вежливия лос:))))) Смях, голям смях - Волен - президент и премиер. Абе ходи за хапчета, ако в момента си с такива и не ти действат - значи няма спасение за теб.Да го направим втори Хитлер? Освен и лагери да почнем да строим, такива като теб ще влезнат в редиците на Гестапо или СидерТапо. А платените до него от фитнесите ще поведат Сидеровата младеж.
68
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво искат вече, социално започнаха да местят нещата, пенсии, детски, за първокласници и др.За цената на тока пак се прави нещо, не може с магическа пръчка да стане или искат пак да сложат на ДКЕВР някаква със средно и закононарушител с продажба на цигари в интернет да им решава цените. Не е важно кой какъв цвят е, а какво се прави. Тази идиотщина не може да продължава. Когато направят изцепка окей, пак всички на площада, но сега е безпредметно.