Граничарите на пост: 500 хиляди хукват към Гърция

До 15 септември ще се осигуряват повече трасета по ГКПП-тата
31 юли 2013 20:10,
28
Граничарите на пост: 500 хиляди хукват към Гърция
И сега трафикът към Кулата не секва. Снимка: Булфото

Над 1 млн. пътници се очаква да преминат през ГКПП-та по българо-гръцката граница и в двете посоки през летния период, обяви Бойко Божков, директор на Регионална дирекция "Гранична полиция" в Смолян.

Още по темата
Граничните полицаи наблюдават през последната седмица увеличение на трафика през пунктовете с около 1.,5 пъти, а от петък се очаква завишението да бъде двойно, отчете той.

"От август до началото на септември се очертава пиков период с най-силен трафик в посока Гърция", каза той.

Според Божков опитът от миналата година показва, че увеличеният ваканционен поток през пунктовете продължава до 15 септември.

По думите му в дните с по-голям поток от пътуващи към южната ни съседка ще се осигуряват повече трасета на пунктовете, за да не се образуват задръствания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
До 20 преди 10 години
Откога след като си бачкал цяла година да отидеш на море е нещо извънземно. Това е нормално навсякъде по света. Колко са работещите в БГ? Колко е населението? Колко ще отидат на море? Дали 500000 ще отидат на море в Гърция, защото моето семейство това лято до сега е ходило 2 пъти до Гърция и до 30 септември ще сме отишли общо поне 6 пъти. 6 пъти по 3 човека е 18 човека минали границата, но реално това не са 18 човека, а само 3 човека ходили на море 6 пъти за малко. Статистиката - пиле с зеле????
24
2
 
6
 
! Отговори
мамини златни преди 10 години
Чудесно е че хората масово могат да "мръднат" на вън за някой и друг ден. Много е полезно за мирогледа.. Пълна идиотщина е да се противопоставят бг и друго море. тази година бях с кеф на Лос Кристианос, Слънчев Бряг и Ахтопол.Миналата - Крит и къде ли не. Просто е различно, различни неща търсиш.. (не бачкам в бг - $ :) )
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма кой да изчисти чакъла от пътя дори...
22
3
 
35
 
! Отговори
deyannyc преди 10 години
Много ясно че ще ходим в Гърция......да не сме луди да плащаме за шезлонг и чадър и кво ли не и мизерия навсякъде...лошо обслужване, необлагородено, скъпо...чалга, наркомани, англичани пияни и съдрани, ***, тарикати, мерцедеси БеЕмВета. Какао, час пик, побоища, постни дюнери за 5 лева, хотели за по 50 евро, квартири без климатик, D&G, сергии с часовници и дънки и всякакви ментаци и дребни тарикати и *** с каруци, пластмасови бутилки и найлонови торбички, *** и смрад.........
21
1
 
7
 
! Отговори
krisi преди 10 години
До KOSTAS LINKEna su po yati apo sas pyo megali gifti den rhi, oli fevgune ke esis ta menete me ti alvani pu ehete mazepsi ELADA ta ine 2 ri ALVANIA
20
12
 
5
 
! Отговори
Цонка Фибата преди 10 години
До АнонименПълни глупости - фаровете са за сигурност, и аз съм за - да се кара на запалени фарове целогодишно. В нормалните западни държави е така.
19
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво да се прави , Борисов докара хората до такава бедност , че 500 000 човека на почивка в Гърция , а срамота всеки в Фейсбук си е качил снимки от морето . Срамота г-Борисов , до къде докарахте българите. Истината е , че българина си е свикнал да се оплаква и си е свикнал да си живее живота.
18
1
 
21
 
! Отговори
Видял и патил преди 10 години
До МироМирооо , ако и другите "скрити перли" са като Лозенец и Слнчев бряг ..........мерси , не ща !100 пъти предпочитам Тасос ......да не говорим за .......Миконос (там си дава среща целият jet set) !Колкото и да ти е мъчно , в Гърция се чуствам Човек ........дори и без пари !
17
11
 
7
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Днес някакъв позитановец пишеше, че българите в провинцията мрели от глад. Така, като гледам, май се е объркал.
16
13
 
7
 
! Отговори
Миро преди 10 години
Та драги туристи, моля ходете по гръцките сега и се радвайте на локума и пропадналия си стандарт!
15
14
 
16
 
! Отговори
Миро преди 10 години
Край с България, през тази зима за чужбина ще избягат поне 400-500 000 нови хора от държавата.Няма как да има България, след като българите не купуват нищо българско! Бяхме 9 сега 5, а след 5 години колко?Българите просто не могат да си позволят скъпа почивка в затворен комплекс в Слънчев Бряг, Лозенец и другите прикрити перли на нашето море.В България има толкова луксозни местенца на милионери и милиардери, че повечето простосмъртни никога няма и да подозират за това.Та драги туристи...
14
4
 
45
 
! Отговори
Own преди 10 години
Нормално! И аз от няколко години не стъпвам по родното черноморие. Всеки, който е вкусил от комшийската почивка...пак се връща там и забравя за нашето мило, мръсно, скъпо и т.н. море. Айде лека нощ на всички!
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До typipros1Те,братовчедите ти ,ходят там за друго !
12
4
 
24
 
! Отговори
мнение преди 10 години
Стига сте настройвали хората едни срещу други с подобни тенденциозни заглавия, всеки има право да отиде където си иска на почивка.
11
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
11-ти, нещо си се объркал. 500 хиляди топ-данъкоплатеца на Р България отиват да си починат, а не да плуват в *** на БГчерноморието и децата им да хващат бактериални дерматити. Това беше и моето последно лято на БГ черноморието, чувайте си руснаците, ама не като тъпите шопи
10
47
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
500 хил. *** шопи тръгват към селската гърция ...
9
4
 
48
 
! Отговори
Валери преди 10 години
Преди две седмици бях на почивка в Гърция и мога да кажа, че там наистина си на почивка. Обслужването е много добро, морето е чисто, градовете са чисти, като си оставиш колата някъде никой не я пипа, полицай видях само един за една седмица след навъртяни повече от 500 километра разходки по крайбрежието. Няма нищо общо с екстемните преживявания по нашето черноморие и не текат реките от канализацията през плажа както е на Златните. И ако някой не знае, цената на нафтата е колкото тук.
8
16
 
9
 
! Отговори
Чорбаджилог преди 10 години
Това са тия дето разрушиха и окрадоха българската икономика! Чорбаджийски ***...
7
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
500,000 X 10 дни Х 50 евро = 250 милиона евра отиват не при българските мутри за мръсните плажове и занемарени хотели, а при гърците. т'ва е положението
6
8
 
24
 
! Отговори
ББ преди 10 години
Уж българите били бедни...