Алтернативни маршрути заради ремонта на "Тракия"

При засилен трафик шофьорите ще бъдат отбивани от магистралата
26 авг 2013 16:06, Красимир Ангелов
29
Алтернативни маршрути заради ремонта на "Тракия"
Снимка: Булфото, архив

Алтернативен маршрут за движение се въвежда във връзка със започналите строително-монтажни работи при виадукт "Вършилата" - км 61+327, и при с. Церово - км 67+027 от автомагистрала "Тракия", съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Така освен по автомагистралата, където е въведена временна организация на движението в ляво платно двупосочно, шофьорите могат да ползват и друго трасе. В посока София - Пловдив алтернативният маршрут е:

-отклоняване от АМ „Тракия“ при пътен възел „Мирово“ - по главен път I-8 София – Пловдив и се преминава през гр. Момин проход, Костенец, Белово до гр. Септември. От гр. Септември отклоняване по път III-8402 Септември – Виноградец, през с. Злокучене, с. Карабунар и с. Виноградец до пътен възел „Калугерово“ и включване в АМ „Тракия“.

В посока Пловдив – София алтернативният маршрут е:

-отклоняване при пътен възел „Калугерово“ по път III-8402 Септември -Виноградец, през с. Виноградец, Злокучене до гр. Септември. При Септември се отбива по главен път I-8 София - Пловдив през Белово, Костенец, Момин проход до пътен възел „Мирово“ и включване в АМ „Тракия“.

От АПИ посочват, че шофьорите ще бъдат отбивани по алтернативния маршрут при засилен трафик в участъка с ремонтираните виадукти. Необходимо е водачите да спазват указанията на контролните органи, да карат внимателно и да спазват необходимата дистанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КовачевКовачев, че винаги има ***, които профучават и се предреждат през аварийната си прав, ама да казваш, че те са виновни и за тапата вече не си! Виновна е оная комундела-новата министерка, дето е решила да ремонтира БАШ през август, та да разбере цяла България колко много труд и грижи полага правителството на Олигархски за населението! *** и грозни комунистически номера, заради които хората им прегряха и колите и мозъците, точно след почивката, ей така - за десерт!
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИВОНе симпатизирам на герберите, но пък да твърдиш, че те са виновни за малоумното решение да се ремонтира през отпускарския август /след като дори и не са на власт/, е меко казано комунистическо тъпоумие и безпаметна чегеварска злоба!
22
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
Да им *** фостите!
21
7
 
3
 
! Отговори
ИВО преди 10 години
А НАЛИ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СЕ ГОРДЕЕШЕ С МАГИСТРАЛИ И СЕГА КАРА ХОРАТА ДА СТРАДАТ И ЗАЩО АЛТЕРНАТИВНИЯ ВАРИАНТ НЕ Е ПРЕЗ ПАЗАРДЖИК ПО КРАТЪК Е С 20 КМ . И ДРУГО ТЪПО ИЗПЪЛНЕНИЕ МОЖЕШЕ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ А НЕ ОТ СЕГА СЛЕД ОТПУСКИТЕ НА УЧЕНИЦИ ,ЛЕТОВНИЦИ ПРИБИРАТ СЕ СЛЕД 2 ДНИ ГАСТАРБАЙТЕРИ ОТ ТУРЦИЯ ЗА ГЕРМАНИЯ ГЕРБ ЛИ *** МУТРО НИКОГА ВЕЧЕ ЗАЩОТО СТЕ ПРОСТИ И СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НАРОДА ВИ ИСКА МАФИОЗИ
20
1
 
1
 
! Отговори
... преди 10 години
До hahoo: Има, има ако от си от Шумен има :))) Все още не всички живеят в София.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Просто не му е сега времето.Ремонт трябва наистина но след 9 септември.6-8 са почивни дни.Това е последната оптускарска седмица, на 8-ми хората се връщат от морето.
18
2
 
5
 
! Отговори
hahoo преди 10 години
Я да видим сега тоя дето стигнаха за 2 часа до морето , за колко ще се върнат в София? хахахаКойто ходи на море в Албена и Златни пясъци , няма проблеми с магистрала, защото такава до Варна няма! хихихи
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спомняте ли си по времето на комунисма какви ремонти се правеха по пътищата точно по време на активното пътуване до морето ? Хем да види нашанацът ,че се работи здраво ,а не се краде ..... Как обикаляхме около Сливен, Айтос ,през някякви ТКЗС-та ......Та сега нали пак е комунизъм, ремонтите ще се правят точно през лятото , за да може за 9-ти септември да ги пуснат официално....Е ,ако не може до 9-ти ,то за 7-ми ноемви за преди манифестацията да са готови.
16
5
 
0
 
! Отговори
Der преди 10 години
До До дерКакъв разгар, той активният сезон вече приключи. И не си мисли че ремонт на мост се прави за 2 месеца, трябва много повече време, затова не може да се прави чак средата или края на Септември.За пример, магистрала Хемус, към Варна преди 2-3г. 2 лета под ред ремонтираха един участък докато стане готов и хората си обикаляха през някакви села и дума не се
15
2
 
14
 
! Отговори
До дер преди 10 години
А Бре аланКолу, кви са тия ремонти в разгара на ваканционен сезон????Какъв им беше проблеме да изчакат да свършат отпуските август и към средата на септември да правят ремонти???Догодина какво да чакаме като почне юни месец ремонт до септември на отсечките по магистралата?После се бият в гърдите, че сме имали магистрала....*** работа по български ......
14
1
 
4
 
! Отговори
m преди 10 години
Отидохайо още 38години!
13
0
 
9
 
! Отговори
ремонта преди 10 години
спокойно! нещата ще се оправят..., когато започнат да оправят и общо 70 км около пловдив и пазарджик от така наречената в тази и част магистрала. уж..., щели да го правят догодина напролет, с малко закъснение (нещо нормално за бг) може да го почнат около 1/7/2014, когато едва ли ще са завършили виадуктите, които сега правят и тогава наистина ще стане "весело"!
12
11
 
3
 
! Отговори
Der преди 10 години
До Podivial ot qd!!!Я чакай малко, много лесно псуваш. Това че масово се карат трошки, които прегряват от щяло и нещяло няма нищо общо с ремонта на Тракия. Или искаш зимата да ремонтират в снега?Аз затова казах, нека по-добре да затворят участъка от Тракия и да пуснат само обходните маршрути, така хем няма да има задръствания, хем няма да има инциденти с неразбрали или нахални столичани. Да не стане като Хемус, където имаше инцидент, щото хем се строеше, хем столичани трябваше да минават.
11
4
 
16
 
! Отговори
Podivial ot qd!!! преди 10 години
Da vi go nachukam i na tapanarite prosti!!!Nema takava tapa darjava! Blokirali mi te celiq trafik kam Sofia v chas pik, prez Avgust mesec i na vsi4ko otgore, kato sa tolkova zagrijeni za trafika, za6to nqmashe nikoi da bachka na remontite v nedelq sledobed, a samo bqha razkopali i zaebali ... Skapanqci prosti! A horata se parjeha v avariinata lenta s malki bebeta i deca i s otvoreni kapaci na kolite ot pregrelite dvigateli! Kade e onaq pacha ministarkata s kostumcheto, a ?!?!?!
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полицията е виновна и това не им е за първи път. Заради тях за два часа минах четири километра, а колко коли имаше прегрели отстрани, дори една пред мен срина съединителя. Трябваше ушевите да организират движението в посока София в две ленти, а не да си бъркат в носа.
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
така е ,щото не дадохте на Тиквата да клъцне поне една лентичка.
8
1
 
31
 
! Отговори
Dimitar преди 10 години
тъпите ченгета да бяха обозначили вчера понеа то 20 км задръстваневъртят палки на края на задръстването да става вятър
7
1
 
17
 
! Отговори
Ковачев преди 10 години
И тук пращи от мозък, та се нетрае. Аварийното трябва да е свободно - като навсякъде по света!!! Проблемът идваше от ***, които се предреждаха през аварийното платно - заради тях нормално преминаващи/чакащите стояхме близо 2 часа. Може би 1/4 бяха чужденци.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не ревете БКП е вече държавата
5
5
 
13
 
! Отговори
до електорат матряло преди 10 години
Ко?Нье!Къде беше тая информация ,бре?След като задръстването стана факт и вече нямаше мърдане от 10 километровата отсечка!Тогава видях и полицейската коля,ама тя мина в аварийното насрещно платно!Щото *** бяха блокирали и него!Имало е инфо,ама друг път!Ами ще си печем дирниците,щото можем!Защото плащаме и данъци и винетки и ремонти на коли!А ти,чий го дириш на отбивката за Сливен и пътуваш за София?!"Присаден софиянец",а?!Аман от ***!