Дърво стана параклис на открито в Търново

Окачени са образите на светците Иван Рилски, Стойна и Вангелия
Обновена: 1 сеп 2013 08:46 | 31 авг 2013 19:28,
13
Дърво стана параклис на открито в Търново
Снимка: Булфото

Своеобразен параклис на открито е монтиран на хълма "Света гора" във Велико Търново.

Образите на светците Иван Рилски, Стойна и Вангелия са окачени... на дърво в парка на хълма.

Под тях са изписани с главни букви словата: "С вяра, надежда и любов отправете към тези светци зов молете се за целият ни род и български народ за здраве, щастие късмет и проспиритет! Амин".

Дърво стана параклис на открито в Търново
Снимка: Facebook

Под голямата икона с надписа има още една табела, която гласи че, който полежи под дървото ще бъде изцелен от всякаква болка, която ще отиде в земята, а от там към небесата и ще се върне като добра енергия.

Под иконата на земята, пред самото дърво, има оставени десетки неизползвани свещи, самото стебло на дървото пък е опасано с лампи, които се зареждат от слънчеви батерии.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
ANONIMEN преди 10 години
do ANTIMUTRA MNOGO SI PRAV.AKO 4ALMALIITE RE6AT I TE DA KI4AT DARVETATA NYAMA DA IMA SVOBODNI TAKIVA.MALE MILA KOLKO KAMIKADZETA 6TE SI GLEDAT PORTRETITE OT VISOKO.A 4E TOVA E KO6TUNSTVO E .NE MOJE VRA4KI I YASNOVIDCI DA STOYAT REDOM DO SVETTCI.
11
4
 
5
 
! Отговори
Нели преди 10 години
Идеята е добра. харесва ми:) Пожелавам да се случват повече добри и хубави неща . ПС:До Християнин и Адолф: Бръмчете си, доброто винаги е по-силно от злото. Господ Ийсус Христос е над всичко, да се свети Името му. Амин!Анонимен, какво ти пречат католиците! Християнинът няма партия, Господ вижда от небесата.
10
12
 
0
 
! Отговори
Ваш Адолф преди 10 години
В 21 век няма място за мюсюлмански и християнски секти. Всички религии да се забранят. Вярващите в концлагери, за да се освободи място за новата научно-технически-познавателна човешка раса.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми супер. Досега се кланяхте на картинки, сега почнете да се кланяте и на цели дървета. Католиците пък си имат статуи, дето правят процесии с тях.. И после обяснявайте как х-тиянството не е идолопоклонство.
8
3
 
2
 
! Отговори
Киро К-рестия преди 10 години
***, накичли дървото с разни простотии, то не остана дърво и придода в градовете на което да няма ПОЧИНА Д-Р. ДОЦ. МЕД. НАУКИ МИНКА БРАДВАРОВА. или КЪРТИ, ЧИСТИ ИЗВОЗВА, СКУБЯ МИШНИЦИ 20 ЛЕВА, ТРИЪГЪЛНИК БЕЗПЛАТНО, ЛЕКУВАМ ХЕМОРОИДИ.КОМ и е такива простотии. Първи го въведоха електората на БСП и ДПС , целите градове са в бабешки некролози старателно залепени на 2 метра височина от иначе болните пенсионери които не могат да стоят прави в автобуса и т.н.
7
4
 
9
 
! Отговори
ffff преди 10 години
***, защо слагате две врачки редом до св.Иван Рилски? *** народ!
6
11
 
8
 
! Отговори
Студент преди 10 години
Поредната търновска идиотщина. Тея в търново повечето са от ***- нагоре...
5
7
 
13
 
! Отговори
пламен преди 10 години
идолопоклонници
4
0
 
24
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ДВЕ...НЕЩА НЕ СА ДООБМИСЛЕНИ.....ИМА БАКЪР ПО ИКОНАТА И Е ОПАСНО ДА ПАЛИМ СВЕЩИ В ГОРАТА....
3
11
 
20
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Аз вярвам в бог и съм християнин но не може всеки да зачука по една икона на дърветата това е кощунство нахалство наглост и вандализъм!Дайте и надгробни плочи да правим където си поискаме ААААААА!Пишете ми минуси ама нямате грам акъл в главата и добре си го знаете ;D
2
13
 
9
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
там където няма вяра има суеверия - това е - да полежал да на земята и нам какви щуроти и коя е тая вангелия - ако са окачили снимки на врачки - параклис за чудо и приказ е
1
19
 
15
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Чист вандализъм!!!Не може който където си иска да си прави каквото си иска!!!Нали и чалмарите и те ще поискат да почнат да окачват това онова!