Тапа и на "Хемус", ремонтират виадукта при Елешница

За месец затварят лявото платно в посока Варна-София
Обновена: 5 сеп 2013 11:21 | 5 сеп 2013 11:21,
9
Тапа и на "Хемус", ремонтират виадукта при Елешница
Снимка: архив, Булфото

В момента се извършва ремонт на пътната настилка на виадукта при село Елешница от автомагистрала "Хемус" - от км 4+150 до км 8+050, съобщиха от АПИ.

Оттам допълват, че до 11 октомври ще бъде затворено изцяло лявото платно (посока Варна-София) и движението ще се осъществява двупосочно по другото пътно платно на виадукта.

От пътната агенция допълват, че от 10 септември ще започнат строително-монтажните работи на виадукта при село Церово от автомагистрала "Тракия".

Още по темата
В посока от Пловдив към София движението ще се извършва в две ленти на движение, а в посока от София към Пловдив - в една лента.

През първите два дни от ремонтните дейности ще се правят геодезически замервания, за да се прецени поведението на конструкцията при промененото натоварване.

Шофьорите могат да ползват алтернативен маршрут при ремонта на виадуктите при км 61 и км 67, припомнят от АПИ, след като последните 15 дни заради ремонтите се образуват километрични опашки и тапи заради реконструкцията на двата виадукта край "Вършилата" и при село Церово.

Необходимо е водачите да спазват указанията на контролните органи, да карат внимателно и да спазват необходимата дистанция, настояват от агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
до РАД - БЕЛОБРАД преди 10 години
Другарю /под прикритие/ Рад,Ти ако си привърженик на племето на апахите и техния вожд - Винету значи също си неосъзнат другар/неосъзнато ***, защото тези които поддържаш са един особен вид другари, така наречените мутро-другари/синове на заклети комунисти, леко повлияни от дивата демокрация в началото на 90-те години, с леки и не чак толкова леки психични отклонения за прилагане на насилствена демокрация /нещо между дивия запад през 18-19 век и Сталиновия режим/или така наречената мутризация
7
1
 
0
 
! Отговори
eeha преди 10 години
До MDсъгласен съм - или поне първият и последният ден да са отворени!
6
2
 
14
 
! Отговори
MD преди 10 години
Толкова ли не могат да изчакат да минат празниците и да започнат от 9.9. Много *** парчета работят в държавната администрация!
5
11
 
20
 
! Отговори
РАД преди 10 години
Тука по-долу феновете на Серго и Местаня се чудят какво да си изсмучат от пръстите :)Първо, другари, това са планирани ремонти, заложени в бюджета и в програмата на агенцията!Второ: С вашата логика ще ви дам няколко примера. Колко десетилетия *** само се пънаха да направят Дунав мост 2 а? Колко ? 10-15-20 години. Е, за един мандат стана моста!Трето: Ако не си замине правителството и след 2 г. като лъсне дупката в бюджета и стане ясно,че и внуците ви ще плащат масрафа,ще ви видя!
4
3
 
9
 
! Отговори
До тия под мен преди 10 години
Не се излагайте! Има процедури по избор на изпълнител, после те се обжалват на всички възможни инстации от загубилите и чак тогава започва изпълнение. Нищо от това не е заслуга на сегашните, освен може би че те ще се разплатят.
3
5
 
3
 
! Отговори
Дяволът преди 10 години
Костов изчезна, пенсионира се човека в парламента. Но новото *** Кънев си няма хабер от каквото и да е. Трябва да му се покаже, че с идеологията която му е втълпена е за затвора !
2
35
 
15
 
! Отговори
Тикви преди 10 години
Браво на новото правителство, прави нещо реално, а не само да се бие в гърдите като скапаните гербераси!
1
22
 
14
 
! Отговори
Дяволът преди 10 години
Не че нещо, ама миналото правителство бая време се канеше за въпросните ремонти. А днес, а утре...може би трябваше да стане колосална трагедия - като например да се изсипят 4-5 автобуса и да помрат маса хора, че да се каже "Ми приоритет ни е магистрала Х" ?!?! И тези не са цвете, ама поне това се хванаха да направят. Виадуктите наистина са опасни в тези си участъци !