Дупки зейнаха 4 месеца по-късно на Дунав мост 2

Експерти от АПИ започват спешна проверка на съоръжението
Обновена: 30 окт 2013 12:04 | 14 окт 2013 16:51,
94

Мостът сега. Снимка: БТА

Четири месеца откакто шумно и помпозно България и Румъния преразяха лентата на дългочакания втори мост над Дунав.

Четири месеца и са факт първите дефекти на пътя от Калафат към Видин – дупки, набързо запълнени с цимент и смоли вместо с асфалт, видя фотограф на БТА.

Набързо асфалтирано или некачествено изпълнено - това ще изяснява сега спешна специализирана проверка от Агенция "Пътна инфраструктура".

Експертизата им трябва да оцени състоянието на съоръжението и да установи защо настилката вече дефектира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
2
 
! Отговори
sggs преди 10 години
te i po magistralite po4naha problemite kade e sega boko aaa kade e samo bsp kade po dobre sa ot tqh da me upravqlvat mutri a drug pat samo bsp we !
48
13
 
7
 
! Отговори
До 55 преди 10 години
Защо искаш лентичката от Борисов?На снимка 4 ми се вижда ,че други стоят на сцената:))))
47
0
 
34
 
! Отговори
а преди 10 години
проблема не е в бързото строителство, а в това че всички тия фирми които са все на партиино приближени ,нямат никъкав контрол на качеството, на хартия го имат да, но в същото време както и за асфалта така и за бетона икономисват и влагат некачествени материали и затова всичко е нетраино а те и това искат след това за ремонти пак лапат пари и това им е целта, нима в месо и млекопреработването не е същото ядеме *** и няма голямо значение от цената,и контрола е нулев,има го само на хартия
46
2
 
37
 
! Отговори
Абориген преди 10 години
Парите прибрахме ли ?? Прибрахме ?? Очите замазахме ли ?? Замазахме .... той народа ще си мълчи така че все тая ;)
45
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГАРАНТИРАНО ОТ БАТ БУДА
44
4
 
16
 
! Отговори
ПФ преди 10 години
БОЙКО ДА ВЪРНЕ ОТРЯЗАНАТА ЛЕНТИЧКА!!
43
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То от зор да се режат лентички претупаха всичко, но нали народа плаща да не вадят от техните джобове. Само когато всеки един започне да носи лична отговорност тогава ще се променят нещата. Бат Бойко само му да да се хвали, но некомпетентността му харчи нашите пари. Не може през 4 месеца да се полага нов асфалт, не сме толкова богати, ние сме най бедните в ЕС и управляващите помагат всеки ден да обедняваме повече.
42
0
 
41
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Целия свят откри асфалта,само ние още го търсим.
41
5
 
4
 
! Отговори
Видовден преди 10 години
Мисля, че Бойко побърза да открие моста , Миков и шепата ***, А?
40
0
 
9
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Няма страшно,*** ни братя и тях ще откраднат.
39
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо чудно !!! Типично ГЕРБЕРСКА работа ....Както всички направено от тези *** !!!
38
5
 
35
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Бойкови работи.Всичката му е такава.
37
1
 
15
 
! Отговори
притеснен преди 10 години
ей ся че изпопадат колите у дунава
36
0
 
33
 
! Отговори
Алеко Костантинов преди 10 години
''Великите''българи строят магистрала Тракия цели 40 години! ''Умните''българи винаги ремонтират и кърпят асфалта когато вали дъжд или сняг!С две думи....И ЗА ТУРШИЯ НЕ СТАВАТЕ:))Да живее чалгата,алкохола и авантата.
35
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблема на Българската нация в момента е, че прехвърля проблеми от болната на здравата глава. Борисов в случая не е виновен, че строителният инженер не е намерил подходящия материал, че производителят не го е произвел качествено и работникът не го е положил както трябва. А този проблем идва от БСП - бившето БКП. Така възпитаха хората, така ги възпитаха да възпитават децата си. Така ги възппитават в училище вече 60 години. Материала си плаща за изборите, направени последните 20 години.
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изчакайте още малко да видите мантинелите и стълбовете за осветление в ръжда,изтритата маркировка и почернелия бетон от мизерията след зимата,който естествено никой няма да си мръдне пръста да измие!Да не говорим,че по пътното платно след първия сняг ще има тонове пясък,който ще грижи за лаковото покритие на колите ни години наред.Повсеместно явление по тези земи и на никой тая атмосфера явно не му прави впечатление!?
33
0
 
17
 
! Отговори
Драган преди 10 години
Всички проблеми идват от съдебната система ! Като няма такава всеки си прави каквото поиска . В комбинация с некадърни и алчни държавни служители драмата е пълна .
32
1
 
30
 
! Отговори
ранчо преди 10 години
Няма да е последен гаф този мост. Спомнете си Цариградско шосе какво беше след реконструкцията - вълнички и друсане. Само две години след откриването на зала "Арена" - гордостта на Боко, сега казват не става за лекоатлетически състезания, въобще не е спортна зала. Не, че до сега се е използвала за спорт. Отгоре на всичко протече и покрива. И това е най-скъпо строената зала в Европа.
31
4
 
17
 
! Отговори
Ghero преди 10 години
Аз съм известен тук с омразата ми към тиквуня, но в случая е глупаво да се хвърля вината само на него.Като цяло политическата класа в България е за депортиране в концентрационен лагер. И при тройната и при него са правени същите далавери с фирмите изпълнители.
30
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е на сметката на комунистите вече! Те го откриваха!