Дупки зейнаха 4 месеца по-късно на Дунав мост 2

Експерти от АПИ започват спешна проверка на съоръжението
Обновена: 30 окт 2013 12:04 | 14 окт 2013 16:51,
94

Мостът сега. Снимка: БТА

Четири месеца откакто шумно и помпозно България и Румъния преразяха лентата на дългочакания втори мост над Дунав.

Четири месеца и са факт първите дефекти на пътя от Калафат към Видин – дупки, набързо запълнени с цимент и смоли вместо с асфалт, видя фотограф на БТА.

Набързо асфалтирано или некачествено изпълнено - това ще изяснява сега спешна специализирана проверка от Агенция "Пътна инфраструктура".

Експертизата им трябва да оцени състоянието на съоръжението и да установи защо настилката вече дефектира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
11
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боковото строителство е такова. Важното беше не качеството, а Боко да пререже лентата, да раздуе няколко дивотии и да го покажат по телевизията.
8
49
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Социалист, застваряй си устата , нямаш право на мнение, след като си си сложил за аватар Мордахай Леви, аман от прости комунисти като теб които ни дърпат на долу ,,,,
7
4
 
38
 
! Отговори
Iva преди 10 години
Това са само козметични проблеми :). Я вижте колко си е здрав моста иначе. Ако няма дупки, как ще се познае че е български пътя.
6
16
 
73
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
Бойко да излезе и да каже че "комунистите" лъжат за некачествените пътища! АКо не беше сигналът от БСП преди време голяма част от магистрала Тракия щеше да е същата
5
8
 
19
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
"Четири месеца и са факт първите дефекти на пътя от Калафат към Видин дупки, набързо запълнени с цимент и смоли вместо с асфалт, видя фотограф на БТА."Струва ми се, че става въпрос за румънската част от моста, т.е. тази, построена и асфалтирана от румънци
4
1
 
66
 
! Отговори
tntodor преди 10 години
Сещам се преди година и половина се рязаха ленти и на Дунав мост при Русе - наново асфалтиран, и точно преди половин година зейна такава дупка, че чак арматурата отдолу се показа! Та оттук нататък всичко опира до това, дали това съоражение си има гаранционен срок, или ремонтите ще са пак за сметка на данъкоплатеца! Абе питам си аз, ама отговора ми е ясен!
3
45
 
37
 
! Отговори
икономист преди 10 години
Бюджет за 2014 г. Ало пенсионерите как сте с увеличението от 3 % но един друг път. За неграмотните ще им кажа, че 3% от 200 лв. пенсия са 6 лв. , което няма да стигне за 1 кг. сирене и то на МЕСЕЦ, а не на ден. Хайде да сте живи и здрави и пак да гласувате за престъпниците от БСП-ДС.
2
3
 
75
 
! Отговори
Стефанов преди 10 години
Ако лентата бе прерязана от Него, сигурно всичко щеше да е наред поне петдесет години напред.
1
19
 
99
 
! Отговори
... преди 10 години
Гарантирано от герб.