СДВР разпространи снимка на нападателя на Вики

Салахедин Бин Аладин намушка 20-годишното момиче
Обновена: 4 ное 2013 14:14 | 4 ное 2013 12:49, Анисия Иванова
120
СДВР разпространи снимка на нападателя на Вики
Салахедин Бин Аладин. Снимка: МВР

СДВР издирва Салахедин Бин Аладин заради извършеното тежко криминално престъпление на територията на столицата. Мъжът нападна и намушка с нож 20-годишната Виктория Христова. От МВР съобщават, че търсеният мъж е на 20 години, родом от Алжир.

Хората, които имат информация къде може той  да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или да съобщят в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Още по темата

При проведената специализирана полицейска операция до момента в столичните районни управления са отведени 62 души. 50 от тях са задържани с 24 часови мерки, 7 са настанени в Дома за временно настаняване на чужденци в Бусманци, с други 7 продължава работа за установяването им. Останалите са били пуснати след като самоличността им е била установена.

Както Dnes.bg съобщи, студентката беше нападната в нощта срещу събота в магазин на улица "Пиротска" в София, в който работела като продавачка. Момичето видяло, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал и намушкал с нож на няколко места.

Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина. Той е от арабски произход и към момента няма статут на бежанец, съобщи главният секретар на МВ Светлозар Лазаров. Влязъл е в страната преди няколко месеца.

Пострадалата Виктория е с няколко рани по лицето и шията, стабилизирана е в "Пирогов".
Заради нападението вчера близки на пострадалото момиче протестираха с искане МВР да вземе мерки за сигурността в центъра на София, където има засилено присъствие на бежанци.

Настанените в бежанския център във "Военна рампа" пък се обявиха срещу нападението над 20-годишната студентка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: МВРбежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kak e vazmojno da napravi taq prostotiq , kakto kazvashe baba mi 5 prasta nesi prilichat !
49
0
 
11
 
! Отговори
Tina преди 10 години
Салахадин не означаваше ли "милостив"?...Гадове мръсни!Нищо не знаете нито за вярата, нито за добротата, нито за Бог!Но Той ще ви припомни кой е...
48
1
 
10
 
! Отговори
Сере Гей преди 10 години
така ще е, като прибираме членове на ССА
47
0
 
21
 
! Отговори
Чили преди 10 години
Тоя ако има късмет да ми падне, толкова стръв за риба ще приготвя от него, че ще имам за цялата следваща година!Ще го дера с тъпо бръснарско ножче на тасми и ще събера махленските котки, да му *** кръвта!Този *** трябва да бъде умъртвен по най-болезнен начин!Никакъв съд и никаква присъда за изверга!А оглозгания му череп ще дам на уличните ***, да го разнасят навсякъде.Никаква милост за убиеца!
46
0
 
23
 
! Отговори
Прочетете какво ви е преди 10 години
написал 51 (тик-так), защото е много вярно. Дори и единиците, които се водят "интегрирани" си остават с типичните за етноса си черти. И нямам пред вид само антропологични черти, но и поведенчески- първични, нагли, постоянно изискващи, невъздържани. В курса имахме една, дето беше уж 2-ро поколение "приобщена", 5 години не спря да ни краде, обиждаже всичко наред, сестра и, дето е по-бяла- и тя беше същата хубост. Има ли у някого такива гени- цивилизованост от него не очаквай. Такива примери много!
45
3
 
24
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Сънародници , вожда заповяда да се въздържаме от ксенофобия и да положим шии под ножовете на талибаните , гости на правителството на Олигархски , ФБРеевски , Интелектуалеца-Бей и украинската невестулка със заешката устна.
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво го търсят?Както е влезнал така вече си е излезнал през разградената границата безпрепятствено.
43
1
 
22
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Още нещо, от всички бежански лагери могат да излизат на фалшив адрес с 100 евро, всички знаят че адреса е фалши, въпроса е защо ги пускате преди да правите проверка че имат реален адрес, защо ги пускате в София като знаете че те нямат адрес и няма от къде да ядат и няма къде да спят, не ли логично че ще вършат глупости за да се хранят? Спрете корупцията в бежанските лагери незабавно!
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо спестявате информацията, че този *** живеел с някакъв травестит?
41
2
 
13
 
! Отговори
anonymous преди 10 години
Някой има ли информация, защо снимката е с такова високо качество? От къде са намерили таква снимка, след като още не са хванали нападателя? Някой снима ли ги на границата или какво? Аз очаквах снимка от камера. Това от къде се пръкна, малко е странно.
40
0
 
28
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 10 години
Това е само началото тепърва ще им сърбате попарата на тези ***!! можете да кажете едно голямо благодаря на анти българското правителство!!!
39
0
 
44
 
! Отговори
Истината преди 10 години
По данните на МВР до момента няма нито едно престъпление извършено от Сириец (бежанец) за разлика от Алжирци, от тях вече са извършени десетки.Също данните сочат че повече от 50% от Сирийските бежанци са жени и деца, за разлика от Алжирци, почти всички са мъже.В Сирия има война докато в Алжир няма абсолтно никакви проблеми. България дава статуа на бежанец на Сирийците но не дава на Алжирци и няма да им дава защото нямат право, въпроса е защо ги пускате на улица или защо защо не ги връщате?
38
0
 
28
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Да се убие на място. Няма тая *** *** да я храним и нея в затвора!
37
1
 
34
 
! Отговори
тик-так преди 10 години
Всички приличащи на ***, са излишни на този свят.Сравнете го този алжирец, баш *** си е, араби, ***, индиици, все са ***.Хубавото е, че по външния вид можем да разпознаем паразита.
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
To щото ние си нямаме наръгвачи.Стнахме кат неква *** махала всеки втори с нож в джоба
35
2
 
36
 
! Отговори
UDO преди 10 години
Дано първо скинарите, атакистите и ВМРО го намерят.
34
2
 
14
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
KAKVA E GARANCIATA 4E UTRE NIAKOI KATO TOZI NIAMA DA SE VZRIVI V CENTYRA ILI NA NIAKOIA AVTOGARA???? PRAVITELSTVOTO PUSKA TERORISTI I UBIICI I PAK NE SI PODAVA OSTVKATA , EGATI NIAMA TAKAVA JAJDA ZA VLAST DORI I DA UBIAT NARODA DA OSTANE EDIN 4OVEK PAK SHTE SI STOIAT NA VLAST I SHTE MU KAZVAT NA EDINSTVENIA OSTANAL DA E TOLERANTEN
33
0
 
26
 
! Отговори
27 преди 10 години
Къф пандиз бе? Няма да да го хрантутим ние. Да се залови и да бъде самообесен.
32
3
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До az 39Най вероятно, защото това не е деецът. Предполагам се опитват да лепнат случая на някого, за да успокоят духовете. Как виждате тъпите и мързеливи милиционери в действителност да свършат някаква работа?
31
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Картинката, която виждаме сега в центъра на София е обичайна за немалка част от България. Убийства, опити за такива, изнасилвания, ежечасни обири с взлом или въоръжени грабежи. Ходят си по 20-30 и си дерибействат необезпокоявани, местните са предимно стари хора, какво могат да им направят. За тези случаи почти не се пише, най-много да се спомене в някоя статия. И да- извършителите са с боята на тоя на снимката, който спокойно може да мине за жител на някоя "маала".