16 шофьори със санкции от български, румънски и сръбски пътни полицаи

Съвместната проверка е била във Видин
1
16 шофьори със санкции от български, румънски и сръбски пътни полицаи
Снимка: Булфото, архив

Екипи от български, румънски и сръбски пътни полицаи са установили 16 нарушения на Закона за движение по пътищата при съвместна полицейска операция, провела се във Видин. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР.

При проведената специализирана полицейска операция по безопасност на движението, в която участваха пътни полицаи от Калафат, Румъния и Зайчар, Сърбия са проверени 27 моторни превозни средства.

Съставени са три акта и наложени девет глоби по фиш.

Инициативата се осъществява съгласно подписани междуправителствени споразумения за полицейско сътрудничество.

Комбинираните патрули са извършили проверки на входно-изходните пътища на града, а целта е да се засили контролът по безопасност на движението по време на зимния сезон. Румънските и сръбските пътни полицаи са изключително полезни при контактите с шофьори -техни сънародници, допуснали нарушения на правилата за движение, както и при проверките на задължителните им документи, съобщават от ОДМВР.

Българо-румънско-сръбските наряди извършват съвместни проверки по безопасността на движението, съобразно интензивността на трафика през различните сезони, на териториите на румънския окръг Долж, сръбския окръг Зайчар и област Видин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
манго преди 10 години
бреееево