Загиналите от трагедията край Бачково са се удавили

Други деца са били в колата ковчег, но се сменили в последния момент
11 дек 2013 19:30, Екип на Dnes.bg
89

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
9
 
! Отговори
Discovery преди 10 години
До 4:Доста си зле... такива, като тебе дето от всяка трагедия гледат да изкарат някаква изгода за себе си бол. Какво ти пречи колана??? Да речем, че си прав това е едно на милион да се случи, докато колана колко животи е спасил бедна ти е фантазията, защото дори челен удар със 50-60км/час може да е фатален, ако си без колан.А за казаното във видеото... нз толкова ли е трудно да се каже каква е била пътната настилка в действителност. Едни казват заснежена други суха...
6
3
 
27
 
! Отговори
от Чепеларе преди 10 години
Да. Колата сигурно се е движела със 70км/час, ама ПРЕДИ тунела!!! Ключа от бараката е, КАКВО СТАВА ВЪТРЕ В ТУНЕЛА!!! Хайде да направим проба с 2 тона кола и 70км/ч дали ще излезе от пътя ей така... На същото място? В тунела е имало "цедка" на 3-та. И аз съм ги правил тези хулигански глупости, но НЕ през зимата и НЕ с още трима пътници. Не се оплаквайте от пътя! Пътищата в карпатите и на татрите са далеко по-лоши от този!!!
5
5
 
19
 
! Отговори
matantz преди 10 години
До СалахадинАбе селски, вземи най- накрая да се скриеш с твоите глупости. Никой не ти е виновен, че НЕ ЖЕЛАЕШ да спазваш каквито и да било правила. Както сам виждаш, има едни закони, които не прощават и при тях няма връзки, подкупи и лобизъм. Това са природните закони. За съжаление, обаче, такива чугунени кратуни като теб, ги разбирате тези неща в последния момент.
4
21
 
24
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
И колани и фарове са лобистки закон!!Но няма един достатъчно смел да повдигне публично темата!!И не само за удавяне,заради колана знам случай за изгаряне жив!!А за фаровете съм ви говорил достатъчно!!!
3
7
 
61
 
! Отговори
от Чепеларе преди 10 години
Бърза и мощна кола със ЗАДНО предаване, пътува посока Асеновград, когато вали сняг, духа вятър и е около 0 градуса. Колоната, кара с 45-60 км/ч и се търси възможност за ИЗПРЕВАРВАНЕ! На 50-метра преди тунела се "вкарва 3-та наказателна зъбчатка" и мотора се вкарва в ''ОБОРОТИ"... Вътре в тунела не вали и е сигурно, че "наказваш" всичките останали "ОХЛЮВИ" отпред!!! Оооообаче... На изхода на тунела излизаш В ЗАВОЙ, с топли гуми, на сняг, със 100КМ/, на 3-та със ЗАДНО и мотор около 5500 об/мин!!!
2
10
 
5
 
! Отговори
Който има уши преди 10 години
всички съгрешиха и не стигат Божията слава Рим 3:23Защото заплатата на греха е смърт; а Божият дар е вечен живот в Христа Исуса, нашия Господ. Рим 6:24Който вярва в Сина има вечен живот; а който не слуша Сина няма да види живот, но Божият гняв остава върху него. Йоан 3:36Истина, истина ви казвам, Който вярва в Мене има вечен живот.Йоан 6:47Защото какво би дал човек в замяна на душата си? Марк 8:37Защото по благодат сте спасени чрез вяра; и това не е от нас; Божий дар е:Ефесяни 2:8
1
42
 
13
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Е, логично ,че не са умрели от преяждане. Кога ще ги посадят? А другите нека треперят в сесията.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe