Загиналите от трагедията край Бачково са се удавили

Други деца са били в колата ковчег, но се сменили в последния момент
11 дек 2013 19:30, Екип на Dnes.bg
89

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
9
 
! Отговори
бай уй преди 10 години
До ХристоЪъъ... БМВ, шофер на 23 години, хлъзгава настилка. ПТП-а стават поради 2(две) причини1. Несъобразена скорост с пътната обстановка2. Неправилно изпреварване
46
2
 
35
 
! Отговори
момиче преди 10 години
И аз съм на тази възраст и мразя когато се ходи някъде, защото всички винаги пият. Пие се адски много и по цял ден и нощ. След това стават и се качват на колите. И наскоро се бяхме събрали по един повод извън столицата. Пиха до 7 сутринта, а в 8 излезнаха с колата. Резултатът беше тотал щета. Слава богу, че не стана голямата беля. ... но това е въпрос на време ...
45
1
 
14
 
! Отговори
Djeyhi преди 10 години
Гледам,че има полемика защо никой не е скочил да им помогне. Снощи един човек написа, че дори се е гмуркал за да ги извади , пробвал е с лопата и брадва да счупи стъклото или да отвори врата, но не е успял. Така е било писано! Лека им пръст на децата!
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 33"....ТРЯБВА ЗАКОН В КОЙТО ДА ПИШЕ. МЛАДЕЖИ НЕ НАВЪРШИЛИ 35 ГОДИНИ"...нищо лично Анонимен 33, но...хора на възраст 35 години...вече не са младежи!Това би трябвало да бъдат улегнали хора, можещи да поемат отговорност,придобили опит/включително и в шофирането/...изказването Ви много ми прилича на сентенцията :"На българските младежи най-трудни са им първите 40 години юношество"...Иначе..идеята е добра, но възрастта нещо Ви убягва ;)
43
1
 
16
 
! Отговори
пътникошофьор преди 10 години
Винаги когато се налага пътуване по повод - нг, осми декември и т.н. за мен е проблем, защото ако не карам аз, то не се качвам в колата. И винаги всички ми се сърдят, но точно заради такива аз не се качвам. Не казвам, че съм перфектен шофьор, но съм внимателен такъв. И когато времето е студено и вали снят на планински път, карам бавно и внимателно! Много ме е яд за тези млади хора. Много. Най-гадната смърт от удавяне...
42
0
 
0
 
! Отговори
KPucKo преди 10 години
exxx... ;(
41
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Деца са лицата под 18 години. На 22-23 са мъже и жени. Децата не карат мощни коли с превишена скорост.Мир на праха на на загиналите!
40
2
 
18
 
! Отговори
redordead преди 10 години
катастрофите станали поради дефектирала гума/детайл са много малък процент спрямо тези, които са причинени от несъобразена скорост а.к.а. джитигтско каране имам голям *** / аз съм дъ бест...едиснтвеното хубаво в случая е, че на са нацепили кола в насрещното дивижение и да убият и хората в нея...
39
3
 
20
 
! Отговори
ко преди 10 години
Много жалко.Така е като се правят на големи карачи.Поне да беше сам в колата този,а не да погуби 3 млади живота :( като е сам ако ще и с 200 да кара,но да не трепе невинните хорица.
38
2
 
23
 
! Отговори
Некой си ... преди 10 години
Фактите са си факти, станалото е станало. Оставете хората на мира. Лека им пръст и ние идем ТАКА или иначе. Амин !!!
37
5
 
42
 
! Отговори
Христо преди 10 години
Преживял съм катастрофа на магистрала Тракия. Шофьора бях аз, слава богу сам, скоростта 120-130. Пръска ми се (не ми се пука ами направо пръска) предна дясна гума. Колата става неуправляема и само господ казва какво се случва с човека в нея. Слава богу не ме писаха по вестниците, но знам как се случват голям процент от катастрофите. Не прехвърляйте вината на шофьора, защото не знаете дали точно в този момент не се е счупил някой детайл по автомобила или нещо подобно.
36
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горките им родители!!! Жалко за децата, да даде господ покой на душите им!
35
7
 
11
 
! Отговори
никои преди 10 години
КОЛКО ИНТЕРСНО КОЛАТА БИЛА МОЩНА МИ В СОЦА СЕ КАРАХА САМО МОСКВИЧИ ,ТРАБАНТИ ,ЛАДИ С ПО 50 КОНСКИ СИЛИ И ПАК ИМАШЕ МНОГО ЗАГИНАЛИ НО ВИЕ НЕ ПОМНИТЕ ТОВА ВРЕМЕ ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СА В КОЛИТЕ А В МИСЛЕНЕТО НА ВСИЧКИ НИ ЗАЩОТО КОГАТО НЯКОИ СГРЕШИ ГО ОПЛЮВАМЕ НО КОГАТО СМЕ НИЕ КАЗВАМЕ НИКОИ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ГРЕШКИ А И ПЪТИЩАТА БЯХА МНОГО ПО ДОБРИ И ТОГАВАШНАТА МИЛИЦИЯ НЕ БЕ ТОЛКО КОРУМПИРАНА
34
1
 
26
 
! Отговори
Сашка преди 10 години
Нали сте чували поговорката"Като се преобърне колата -пътища много".Има ли смисъл да се обиждате помежду си?Жалко за много младите момчета и момичета.
33
1
 
23
 
! Отговори
Ебати ужаса... преди 10 години
...аз празнувах този 8-ми там...минахме по същия път...Да почиват в мир,най-искрени съболезнования на близките им...
32
3
 
25
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
абе умниците обвиняващи коланите, пробвайте се да излезете от кола под вода и тогава приказвайте. и без колан излизането е невъзможно, освен ако не счупиш стъклото, затова на автобусите има "чукче аварийно", ако се сещате. вратите се отварят навън, срещу налягането на водата (което при един метър вода е към половин тон), стъклата са толкова силно притиснати че заклинват, седиш и нищо не можеш да направиш
31
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТРЯБВА ЗАКОН В КОЙТО ДА ПИШЕ. МЛАДЕЖИ НЕ НАВЪРШИЛИ 35 ГОДИНИ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА КАРАТ КОЛИ НАД 70 КОНЯ. ТАКИВА КОЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ В ЛОВЕЧ КЪДЕТО СЕ ПРОИЗВЕЖДАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ МОСКВИЧ. ПРЕДИ ДА СЕ КАЧАТ НА КОЛА СЪС НАД 200 КОНЯ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ СТАЖ НА КОЛА КОЯТО ДА НЕМОЖЕ ДА ВДИГА ПОВЕЧЕ ОТ 80 КМ. ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ПРИДОБИЯТ ПРАКТИКА И НЯМА ДА ЛЕТЯТ В РЕКИТЕ НЯМА ДА ТРОШАТ ТОПОЛИТЕ ПО ПЪТИЩАТА И ЩЕ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ. НО ТАКЪВ ЗАКОН МУТРИТЕ НЯМА ДА ПРИЕМАТ ЗАЩОТО НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА.
30
7
 
15
 
! Отговори
Никой преди 10 години
Що за уродлива порода се завъди,че да коментира в такъв момент със злоба и сарказъм.Тежко и горко на тази държава.
29
3
 
20
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
до 16Та казваш по си е друго ако водата беше до колене от топлите хисарски минирални извори, да ти е кеф да спасиш някого. Доколкото виждам на снимката част от колата не е във водата. Спонтанен спасителен инстинкт не е присъщ на всеки. Сигурна съм че някои от приятелите които са били там сега съжаляват че не са го направили. Разбирам че шока може да те панира, но може и да те накара да направиш нещо за което после сам неможеш да повярваш че си го направил.Така ебило писано. Бог да ги прости.
28
6
 
9
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Вижте добре гумите това са летни гуми!!!!!!!!!!!!!!ЗИМНИТЕ ГУМИ СА НАПЪЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ЗИМАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПОСТАВЕТЕ ВЕРИГИ НА ГУМИТЕ!!!!!!! ВЕРОЯТНО НЕ Е ТОЛКОВА СКЪПО!?!!!!!11!