Дариха с количка новородените Александра-Електра и Теодора-Кристина

Кметът на Благоевград сбъдна коледни желания на послушни деца
4
Дариха с количка новородените Александра-Електра и Теодора-Кристина
Кметът на Благоевград зарадва най-послушните деца. Снимка: БТА

Близначките Александра-Електра и Теодора-Кристина получиха елегантна бебешка количка от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. Двете момиченца са първите бебета, родили се в Благоевград през 2014 година, предаде БТА.
 
Подаръкът бе поднесен навръх Бабинден в дома на новородените, а родителите им Елена и Александър не скриха, че са поласкани от вниманието.

Щастливата майка благодари за грижата и професионализма на лекарите и персонала в Неонатологичното отделение на болницата, като изрази и искрена благодарност към кмета за жеста към новородените.

Освен детската количка за близнаци на майката и бащата бяха връчени и специални грамоти за "Бебе на годината на Благоевград 2014" и други подаръци, необходими за отглеждането им.

На семейството на близначките кметът пожела много здраве и щастие.

Похвално е, когато семействата решават да имат повече от едно дете, каза Камбитов, подчертавайки факта, че заедно с близнаците децата в семейството стават три.

Той заяви, че общинската управа ще продължи да обръща специално внимание на детските ясли и градини, чието развитие, поддръжка и функциониране е сред приоритетите на общината.

Кметът сбъдна и коледните желания на най-послушните деца от града. Изборът е направен между десет деца, чиито писма са подбрани от специално жури измежду авторите на над 250 детски послания, пуснати в приказната кутия под коледната елха на Благоевград.

Момчетата и момичетата, дошли с родителите си в кметския кабинет, бяха зарадвани с жадувани подаръци, а 13-годишната Анелия Гущерова, написала най-трогателното и съдържателно писмо до Дядо Коледа, получи от кмета мечтано кученце от породата йоркширски териер, пристигнало чак от Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Иван - Георги преди 10 години
До Спиридонка- КарменВ такива случаи го отнасят децата - някои си носят цял живот двете имена, някои ги сменят с едно.Абе, какво да ти кажа....всеки си знае себе си.да са живи и здрави дечицата!!!
2
0
 
9
 
! Отговори
Спиридонка- Кармен преди 10 години
Александра-Електра и Теодора-Кристина са много хубави имена. Майката сигурно ги е измислила в Холандия, когато е работила като "камериерка" в квартала с червените фенери.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
:)