2 дни безплатна "Зелена зона" в Стара Загора заради снега

Общо 9 машини чистят града от вчера
Обновена: 27 яну 2014 11:10 | 27 яну 2014 11:10, Красимир Ангелов
0
2 дни безплатна "Зелена зона" в Стара Загора заради снега
Снимка: Община Стара Загора

Безплатна "Зелена зона" за паркиране в централната част на Стара Загора днес и утре разпореди кметът Живко Тодоров, съобщават от общината.

В рамките на два дни престоят на автомобилистите в центъра ще бъде свободен, за да се облекчи пребиваването им в централната част на града след падналия през уикенда сняг.

Фирмите по почистването са били в готовност за справяне със ситуацията и атмосферните условия не са създали сериозни затруднения в града и общината, съобщи кметът Живко Тодоров.

Той и ресорният зам.-кмет Йордан Николов са инспектирали действията на машините и работата по уличната мрежа и пътищата в общината. Няма непочистени пътища и недостъпни села в общината.

Общо 9 комбинирани машини за разпръскване на магнезиево-солни смеси и снегопочистване на фирма „Зауба“, която чисти в града, работят от 4.00 ч. вчера сутринта и до момента, съобщи управителят Николай Недялков.

По думите му положението е овладяно по основните артерии след падналия сняг, като днес се почистват по-малките вътрешноквартални улички.

Няма постъпили оплаквания от ползващите градския транспорт в Стара Загора, както и на горещия телефон в общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари