Жандармерията спипа крадец на картофи и ракия

25-годишният е арестуван в спецоперацията на МВР
Обновена: 11 фев 2014 14:07 | 11 фев 2014 10:13, Камелия Цветанова
65
Жандармерията спипа крадец на картофи и ракия
Снимка: Булфото, архив

Крадец на ракия и картофи е бил разкрит в рамките на спецоперацията срещу битовата престъпност във Видинско, която започна от вчера в цялата страна с участието на жандармерията.

Престъпникът е задигнал вещи три пъти от частни имоти през януари, съобщиха от полицията.

Криминално проявеният и осъждан Е.М. на 25 години от село Гара Орешец е извършил три домови кражби в с. Върбово, Община Чупрене.

От частен имот в селото мъжът откраднал оградна мрежа, от друг имот – домашна ракия и два удължителя, а от трети - извършил кражба на около 20 кг картофи.

Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.

По случаите в Районно управление „Полиция”-Белоградчик са заведени три преписки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Важното е да бъде осъден, още повече че е РЦ
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Сидни, теб не те ли гепиха ав$тралийските ченгета заради мюсюлманската сватба с непълнолетна.
17
0
 
20
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
То, трябваше отдавна да са спипани хора като Доган, Боки, Костов, Симеон,Р.Овч., Румен Петков, Емел Етем, Касим Дал, Васил Божков, Добромир Гущеров и други полит-бизнесмени, но уви нашият загубен народ ги остави да си разиграват кончето всичките герои на прехода- издънки на престъпната БКП и да чакаме от вълците ред да въдворяват ред в овчето стадо. Наистина се държим като смешници, затова ще хващаме крадците на картофи и ракия.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
баси тъпата спецакция....как нормален човек да стане полицай като постоянно го карат да върши всевъзможни глупости.
15
1
 
26
 
! Отговори
друго маке преди 10 години
Ама не бил спипан, а бил разкрит. Разпитан, заведени 3 преписки, после освободен. Понеже пак ще е гладен и понеже пак няма да има работа и доходи пак ще посегне да краде. И така докато влезе в затвора. Или докато Орешарски разкрие 250000 нови работни места.Затова ли пратихме жандармеристите на това учение?
14
1
 
34
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
И сега какво, 24 часа да го нахраните и ... пак на работа! Жалкото е, че полицията и жандармерията нямат правата на Т.Ж. милиция. *** се оправя само с бой. ...имал човешки права... ами ограбените, битите, изнасилваните НЯМАТ ли? Стига с тая европа. Що ги изгониха от там? Що не им признаха човешките права или само акъл да дават. Има поговорка...щом не ще мира, има секира...
13
1
 
38
 
! Отговори
край преди 10 години
Дръжте мамка му битов престъпник - сега му съставете акт и предупредителен протокол - *** най го е страх от бумагите дето му ги пишете. Без бой нищо не правите момчета. Бадива арчите пари.
12
1
 
26
 
! Отговори
макето преди 10 години
на вас мое и да изглежда смешно но именно това тормози хората днеска е откраднал картофи утре човек ке убие и тогай па ке викате голема работа
11
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смешна работа, жандармерията ще дири крадци на ракия,зеле,тел и инструменти, каква е работата на милиционерите или на тях им е наредено да не закачат електората. Те затова като отидат милиционери при проблем с ***,се връщат бити,окъсани и с потрошени коли, а може и е... но за това никой не говори.
10
0
 
20
 
! Отговори
Браво преди 10 години
А сега торбата от картофите я напълнете с камъни , окачете я на гушата му и пеш от Видин до София ......и там пред Народното Събрание публично да произнесат присъдата -2 г. Затвор и след това да видим с колко ще спаднат кражбите на картофи. Наказанието обесмисля престъплението.
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом не е обрал полога на кокошките ,няма престъпление.За кокошка няма прошка ,а за тези които крадат милиони няма закони .Тази показна акция за охрана е прах в очите на хората ,един вид пускат *** при стрина Пена ,а катуна в това време граби народа.
8
5
 
31
 
! Отговори
да преди 10 години
Браво за нашите герои от жандармерията и най вече на техните началници. Акцията по неутрализиране на битовата престъпност постигна голям успех, медиите я отразяваха непрекъснато и положително. Циркът може да бъде затворен след връчването на наградите.
7
1
 
20
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
Подкрепям мнението на Цървуля, но трябва да облечем лагерите в демократичност: първо го осъждат на 10г за кражби и т.н., а после му дават избор да си излежи присъдата или да работи в трудов лагер за 5г.
6
10
 
21
 
! Отговори
izo преди 10 години
веднага да го пускат, че намалява електората на тройката
5
14
 
22
 
! Отговори
хорхе преди 10 години
ееее браво голяма работа е станала ...хванали са крадец на картофи.....:D :D :D егати и смешната държава ......смешна полиция....цирк пълен.....
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То голяма работа станало, брей. Това е рутинната работа на полицията. Къде е тя, че трябва жандармерията да им върши работата. Защо получават тогава заплати полицаите. Ами тези с големите престъпления, защо не ги хващат? И за тях ли трябва да се викат други да им вършат работата. Излиза, че "гарван, гарвану око не вади".
3
6
 
33
 
! Отговори
аз преди 10 години
Грандиозен успех на борсука - крадец на картофи и ракияаз само така да попитам - с какъв ресурс е постигнато това? Ще изнесете ли статистика?
2
0
 
48
 
! Отговори
Цървуля преди 10 години
Е сега требе нов закон и да се отворят трудови лагри.Тоя *** бой як бой и да носи камъни по цял ден срещу вода неограничено и 500 грама хляб.Поне година.И бой неограничено до насиране.
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все пак работата на жандармеристите е да побийват. Кажете сега, има ли някакви по-интересни подробности по задържането му?