Св. Анастасия с управител – 32-годишен с 3 езика

Много от кандидатите се отказали, малка им се видяла заплатата
Обновена: 13 фев 2014 13:53 | 13 фев 2014 13:51,
38
Св. Анастасия с управител – 32-годишен с 3 езика
Остров Св. Анастасия. Снимка: архив, Булфото

32-годишният Павлин Димитров е първият управител на остров Света Анастасия, след като днес той бе представен официално в сградата на Община Бургас.

Той е спечелил надпреварата в три кръга в конкуренцията на общо 260 кандидати.

Още по темата
Повечето от тях били с огромен опит в сферата на туризма, но се отказали, след като разбрали разликата между заплащането на управител на петзвезден хотел и заплатата на общинската длъжност.

Весела Йорданова, директор на Дирекция "Култура, маркетинг и връзки и с обществеността", каза, че по време на тестовете и интервютата Павлин Димитров е представил различни и интересни идеи за развитието на острова.

Мъжът е завършил "Туризъм" и "Международни икономически отношения" във Великотърновския университет. Владее три езика - английски, немски и руски. Има дълъг стаж в туристическия бизнес и е преминал всички нива в кариерното си развитие.

Пред журналисти Димитров заяви, че има безброй идеи, които ще допринесат за името и създаването на остров Света Анастасия като една от най-известните туристически дестинации.

Остров Света Анастасия ще приема туристи от май. Те ще се извозват с лодки и кораб от моста на централния плаж в Бургас. Двупосочният билет ще струва 9 лева.

С намаления ще се ползват учащи и пенсионери. Деца до 7 години и хора с уврежданияще се возят безплатно. Предвижда се на ден да има по 5 курса.

На острова има хотел, ресторант, музей. Нощувките ще са на цени от 40 до 70 лева на вечер на човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
До Австралиеца преди 10 години
АЗ искам картичка, с *** се виждаме редовно, може да я пратиш на нейния адрес.
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не разбрах на кого и колко е платил
28
1
 
6
 
! Отговори
браво преди 10 години
Мисля че е съвсем подходящо място за заточение на българските депутати. Хаир от тях няма , барем да са атракция на туристите. След време като ритнат камбаната, предлагам да ги увисят на куки и осолят за съхраняване на свежия им вид и да ги показват за назидание на бъдещите поколения.
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно ще стават много побоища на този остров - селските комплексари много, мястото малко, а по-кротките в спора няма къде да се оттеглят. По-добре вместо с 3 езика, с 3 бойни изкуства да бяха наели човек.
26
4
 
9
 
! Отговори
Джонката преди 10 години
а българският за език смята ли се или той не говори български, скапани необразовани жирналисти
25
0
 
20
 
! Отговори
шизофрения преди 10 години
Е *** много ми е чудно защо некъв суперуспял тип от Сидни(хахаха)ще се занимава да пише кирливи коментари в някакъв долнопробен новинарски сайт, който в Австралия едва ли се отваря..вместо да се пече на терасата в имението си и манекенки да го мажат с масло докато един черен слуга му приготвя коктейла,а той през това време уговаря сделка за милиони по телефона?Единственото ми идва на ум,че е шизофреник ,застанал зад първобитен монитор в мизерната си панелка,мечтаещ за един по-здрав от Австралия
24
0
 
15
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Сидни АвстралияАко си толкова успешен защо не почнеш да пишеш в някой австралийски форум? Или ти е слаб английския?? Те за работа в автомивка не искат добър английски! Ходи се прави някъде другаде на сноб. Знам ги такива като теб. Много са отворени и едвам успяват да спестят някой друг долар за да дойдат на почивка в БГ през лятото. А тука разправят наляво и надясно колко добре си живеят "у Австралия". Повярвай познавам много палячовци като теб!
23
0
 
11
 
! Отговори
То преди 10 години
Четейки пнас чето от коментарите, си мисля, че по-недоволни хора и нещастни няма. Само се мисли как да се нагруби другя, да обидоте някой и т. н. У вас хора няма ли положителна емоция , добра дума за нещо. Какво добро направихте вие, за да стане тая държава по-добра? Ако всеки каже по една добра дума, усмихнем се на човека до нас..
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На острова имаше кръчма и стаи за нощувка, както и фар. Фараджията беше и кръчмар. И това беше 1998.... Все едно отиваш на хижа, но с лодка (обикновено се наемаше някоя рибарска гемия да закара компанията), самия остров се обхожда пеш за няма и 20 мин. Най интересното е че има(ше) два кладенеца със сладка (питейна) вода...
21
10
 
6
 
! Отговори
тн преди 10 години
Каква истерия се вдигна около тая ***. На тоя остров може само прасета да се гледат. Ама нали кмета трябваше да си начеше крастата. Разходка с лодка до *** и обратно. Поне да бяха казали каква ще е заплатата на свинаря.
20
0
 
9
 
! Отговори
До 22, Австралията преди 10 години
"Зимай" хапове най-добре. *** и комплексар.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
shto ne slojihte tur4in , samo tam ostana deto ne ste slojili , turski partii dps bsp i ataka
18
0
 
25
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Сидни АвстралияОткакто те наврях на кучето в г*за преди 1 месец не съм виждал твои коментари. Май пак ще ти трябва урок. Отивай да миеш чиниите за $15/час за да не те изгонят от работа!
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Прасето Гошоте РЕАКТОРИТЕ не говорят,а реДакторите.Да научиш ти книжовния език.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това на снимката курорт ли е ?прилича на катун.
15
5
 
16
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 10 години
Тоя с тези три езика е за цирка бре. Да го вземат да се плези и показва езиците. Алоо реакторите може ли да сте толкова *** бре. Ако сайта ви е жълта говорилня да говорите така . Ама ако имте претенции за сериозна журналистила уважавайте книжовния език.
14
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
острова е в окаяно състояние,ако е като на снимката.вижте гръцките острови как са.ще трябва доста да се потруди да го стегне
13
0
 
37
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
Здравейте, вече няколко пъти попадам на Ваши коментари. След като е толкова хубаво в Австралия и толкова гадно в България, след като не може да понасяте нищо и никого... защо не пишете по австралийски форуми, а постоянно коментирате тук
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От един остров, та на друг :)
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАЛоуууууу, Сиднииииииии ... Австралия ли еееее ? Да ми ядеш *** малоумникоооо :)))) хахах виждал си ти Австралия на картичка, тъапко неграмотен :)) хахаха Да хванеш па да се обезиш на някоя палма, че само заемаш излишно място на тая земя, ***. А има толкова хора които се нуждаят от органи ... тъй че са самоубий внимателно :))