Св. Анастасия с управител – 32-годишен с 3 езика

Много от кандидатите се отказали, малка им се видяла заплатата
Обновена: 13 фев 2014 13:53 | 13 фев 2014 13:51,
38
Св. Анастасия с управител – 32-годишен с 3 езика
Остров Св. Анастасия. Снимка: архив, Булфото

32-годишният Павлин Димитров е първият управител на остров Света Анастасия, след като днес той бе представен официално в сградата на Община Бургас.

Той е спечелил надпреварата в три кръга в конкуренцията на общо 260 кандидати.

Още по темата
Повечето от тях били с огромен опит в сферата на туризма, но се отказали, след като разбрали разликата между заплащането на управител на петзвезден хотел и заплатата на общинската длъжност.

Весела Йорданова, директор на Дирекция "Култура, маркетинг и връзки и с обществеността", каза, че по време на тестовете и интервютата Павлин Димитров е представил различни и интересни идеи за развитието на острова.

Мъжът е завършил "Туризъм" и "Международни икономически отношения" във Великотърновския университет. Владее три езика - английски, немски и руски. Има дълъг стаж в туристическия бизнес и е преминал всички нива в кариерното си развитие.

Пред журналисти Димитров заяви, че има безброй идеи, които ще допринесат за името и създаването на остров Света Анастасия като една от най-известните туристически дестинации.

Остров Света Анастасия ще приема туристи от май. Те ще се извозват с лодки и кораб от моста на централния плаж в Бургас. Двупосочният билет ще струва 9 лева.

С намаления ще се ползват учащи и пенсионери. Деца до 7 години и хора с уврежданияще се возят безплатно. Предвижда се на ден да има по 5 курса.

На острова има хотел, ресторант, музей. Нощувките ще са на цени от 40 до 70 лева на вечер на човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
10
 
! Отговори
ивки преди 10 години
Това показва какво небивало ниво е достигнала безработицата у нас.Нищо друго. Чакам БСП да открие още 250000 работни места.Няма да минат само с това на острова.
9
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еййййй аман от *** печалбари, ми да си ходят да работят в петзвездните хотели, какво се явяват на такива конкурси!!! А ако Павлин е наистина с добри намерения и идеи, то БРАВО на него! Силно вярвам че все още има някъде останали и добри хора, които наистина да мислят за тази държавица.
8
0
 
1
 
! Отговори
Друг език преди 10 години
Може да е от маалата,ама нее от нашти
7
3
 
11
 
! Отговори
1+2=3 езика преди 10 години
Не знам като говори, какво прави с останалите два езика. Български знае ли,или тоя език му липсва. Един може да се смее,друг може да псува,а трети да умува. Много ми е противно да живея в България и на всякъде в политиката,реклами,говорители да виждам чужденци. Или хора,които се подиграват като извращават българския правоговор. Това го има само в България. Това е начин за потъпкване на българското достойнство и култура. Да не говорим за българския ДУХ,който може да е духнал за по-сигурно.
6
0
 
11
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Браво, доживяхме тази новина! Нямам търпение.
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Требе да се мсли от де ше се крадне
4
1
 
24
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Ако зависеше от мен аз бих направил и няколко изкуствени острова в Черно море. Много романтично е да може да преспиш на толкова малък остров!О-в Свети Иван до Созопол би могъл да стане много атрактивно място ако построят къщи в стила на Стария созопол с калдъръмени улички и без коли.
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре би било да развият туризъм и на о-в Свети Иван до Созопол. Малко острови имаме, но и тях не ги ползваме добре.
2
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На кой другар е това синче ,а?
1
3
 
51
 
! Отговори
турист преди 10 години
Ами да му пожелаем успех.Никой не го е работил това досега,поне в България.