Момиче е изчезнало в морето край Варна тази нощ

Тялото изплувало днес около обед, морето го е дръпнало отново
Обновена: 5 юни 2014 17:11 | 5 юни 2014 17:11, Анисия Иванова
6
Момиче е изчезнало в морето край Варна тази нощ
Издирване на изчезналото момиче. Снимка: Импакт пресгруп

Момиче е изчезнало в морето край Варна тази нощ, тялото му е изплувало днес около 14.30 часа на брега пред ресторант "Мерси", но морето го е дръпнало отново навътре, съобщава варненската агенция "Черно море".

Момичето е влязло във водата на Рибарския плаж около 4 ч. Пазач на заведение в района станал свидетел на случилото се и подал сигнал в полицията.

Веднага е бил информиран Морският спасителен център, който се е включил в издирването с катер. Спасителната операция не открила момичето.

В момента екипи на "Гражданска защита", "Гранична полиция" и полицията са отцепили района и продължават издирването на тялото, което морето е издърпало отново. Районът се оглежда и от водолаз.

Заради лошите метеорологични условия вълнението на морето достига 3-4 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
No name преди 1 година
Много млади хора се самоубиват, заради многото неща... проблеми в семейството, без работа, без пари, заради своят любим, който е загинал незнайно как... и още много други... въпроса е защо го правят? Защото никой не ги разбира и никой не иска да им помогне. Дори психолозите се възползват от тяхното състояние и ги влошават психически. На края се самоубиват! Но на кого му пука за тези хора?На никого нали? Освен на близките... целият свят се интересува само от клюките и парите!! А хората умират!!!
6
3
 
1
 
! Отговори
бургас преди 9 години
Журналисти вие сте виновни! Хайде почвайте: хапчета, секти, баща й, полицая. И тук ли заболекаря е виновен? Не ви е срам дс трупате рейтинг от чуждото нещастие. Жалко за момочето
5
6
 
6
 
! Отговори
Питър Пан преди 9 години
"тялото му е изплувало днес около 14.30 часа на брега пред ресторант "Мерси", но морето го е дръпнало отново навътре........Веднага е бил информиран Морският спасителен център, който се е включил в издирването с катер. Спасителната операция не открила момичето."КОЛКО СМЕ ЖАЛКИ............ФУ-У-У. Българска работа .
4
3
 
7
 
! Отговори
Инспектор Боев преди 9 години
Нашто МеВеРе не констатира ли "самоубийство" ?
3
3
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
нищо не разбрах
2
4
 
18
 
! Отговори
Защо, защо ? преди 9 години
Това е резултат на журналистическите издигания в култ млади хора, които слагат край на живота си, самоубиват се. Ако не бяхте вдигали такава възхвална вакханалия за самоубийците, това момечи можеше да е живо. Една препоръка - изгонете такива журналисти от медията си, за да не усещате проклятията на родствениците. Прокълнат ли ви, това може да се случи и на вас. Няма по-голяма сила от проклятието на майката и бащата на жертвата. Това си го набийте яко в главата.
1
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, не правете глупости!Днес можеше да си е жива, Бог да я прости.