Намериха шофьора, прегазил цветята в памет на Паоло

Собственикът на автомобила не е от Стара Загора
11 юни 2014 13:31,
85
Намериха шофьора, прегазил цветята в памет на Паоло
Снимка: Facebook

Полицията в Стара Загора откри самоличността на собственика на автомобила, който премина през цветята, поставени на лобното място на 4-годишния Паоло. Това заяви  говорителят на Областната дирекция на полицията Ваня Кръстева, цитирана от БТА.

Още по темата
Момченцето беше прегазено на пешеходната зона в центъра на града на 3 юни от джип, управляван от строителния предприемач Георги Сапунджиев. 

Собственикът на автомобила, прегазил цветята, не е от Стара Загора. Той предстои да бъде санкциониран за административно нарушение.

Очакват го глоба и наказание, обясни Ваня Кръстева.

Снимката бе направена от старозагорец и доби широка популярност в социалната мрежа, където беше публикувана през почивните дни.

На нея се вижда "Ауди", което късно вечерта преминава по пешеходната зона в центъра на Стара Загора и прегазва поставените цветя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: автомобилцветяПаоло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
Невен преди 9 години
*** има всякакви. Не видял знака, защо знака не бил по-голям ..,защо нямало кашпи или колци ... Показаха знака - нормален, видим ... Факт е, че няма знак че е пешеходна зона, но знак за двустранно забранена за движение улица е напълно достатъчен, за да не влизаш с кола в нея ... Сега да го върнат на едни листовки, да видим дали ще мине ....
66
0
 
2
 
! Отговори
Възможно е преди 9 години
изобщо да не е знаел за случая, например ако току-що се връща от чужбина. Но защо влиза в забранена улица пък! Дори да се е объркал, като е видял цветята е можел да спре и да пита.
65
5
 
9
 
! Отговори
преди 9 години
Тоя трябва да бъде съден заедно с убиеца а не да му се крие името.
64
1
 
8
 
! Отговори
магив преди 9 години
Само пукане на 4 те гуми и то навсякъде такива.Тия дето палеха колите едно време да свършат малко добра работа.
63
0
 
31
 
! Отговори
redordead преди 9 години
ами да вземат да сложат такива прибиращи се колци, за да могат да влизат оттам линейки и това е. А гражданите на Ст. Загора да вземат правосъдието в собствените си ръце и като хванат някой да мианва оттам, да му потрошат колата и това е. То българина със закони не се оправя, а само със сопа...
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо и казвате на тая улица пешеходна зона, аз като гледам там само коли минават.
61
3
 
22
 
! Отговори
Невен преди 9 години
От форума едно е ясно. Държавата трябва да инвестира в психиатрии и всякакъв вид лечебни и образователни заведения, които от *** да направят човек. То не бяха хора, които искат с колело, валяк и прочие да минават над цветя на лобно място, то не са хора за които няма място за пешеходни улици, а колите трябва да властват над нас ... Може би скоро ще гледаме не "Планетата на маймуните", а "Планетата на маймуните с коли"
60
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не вземе някои в тая Стара Загора да обясни на гражданите какво означава пешеходна зона.? Очебийно е, че не им е ясно.
59
1
 
19
 
! Отговори
интересна работа преди 9 години
Много трафик по тая пешеходна зона.
58
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Стара Загора само по пешеходната зона ли карате?
57
0
 
6
 
! Отговори
До 58 преди 9 години
Адм. нарушения са по ЗАНН. Кой е членът обаче нямам представа.
56
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нарушението е, че е минал по тази т. н. пеш. зона, който мине мине...., дано да няма инциденти само. Вторият проблем е моралният да прегазиш цветя на това място при условие, че толкова хора се надигнаха.Поне да има уважение към паметта на това детенце. Нека му покажат физиономията на този човек, да го ударим малко на морал, то че сме го ударили през просото ясно.Да видим този човек дали поне ще си наведе главата или ще започне да се опрадава нагло.Мисля, че това ще има пол. ефект върху обществот
55
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 59Gorkite cvetia :(
54
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За да придобиете представа какво е пешеходната зона в Стара Загора, представете си примерно центъра на Пловдив, където е изцяло пешеходна зона. Представете си да сгазят дете там. Представете си после да мине кола отново и да сгази цветята.
53
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Любопитно ми е по кой член от АПК е нарушението... Някой ако знае, да сподели :)
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АловНе си от Стара Загора, не знаеш нищо. Изказваш се глупаво, нелепо. Замълчи.
51
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 55Не мога да понасям такива глупости това е като ми лепиш некролози по дърветата и тн глупости. Да слагат цветя и тем подобни на гроба не на пътя!
50
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 52А на мен ми е писнало от изнежени *** като теб!
49
2
 
26
 
! Отговори
Heвен преди 9 години
Тук има 2 проблема - законов (че *** е минал по пешеходна зона) и морален (че някой ще тъпче пресни цветя поставени на лобното място на дете ...). Защо не му кажат имената и снимка на тариката, само така ще се оправи тази държава.
48
1
 
9
 
! Отговори
ОТ 49 преди 9 години
До Анонимен 50Не мисля, че въобще си заслужаваш вниманието но моята дори елементарна култура ме кара да те посъветвам да отидеш на лекар специалист за предпочитане психиатър, защото само човек с ментални увреждания би си помислил за нещо такова кому ли да го каже или направи. Има си специализирани заведения сигурно ще ти харесат .... Опитай!