Човешки жертви, разрушени улици, смачкани коли

Какво остана след пороя във Варна
Обновена: 20 юни 2014 14:25 | 20 юни 2014 11:52, Красимир Ангелов
156

Снимка: Impact Press Group

Десет са официално потвърдените жертви от тежките наводнения във варненския квартал Аспарухово до този момент. Спасителните дейности на територията на града продължават, а много хора сами започнаха да разчистват отломките около домовете си.

Разрушени улици и смачкани коли останаха под тинята и водата, а в отстраняването на щетите се включиха и представители на БЧК, както и осъдени от затворническото общежитие в Разделна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Варнапотопнаводение
Още от
Напиши коментар Коментари
49
1
 
7
 
! Отговори
да си помагаме взаим преди 9 години
Нека да не се вайкаме за дупки и поражения "защото това ТРЯБВА да стане"-както е писаноТепърва предстоят катаклизми от мега-мащабРеколта(храна)унищожена и то не само в България-идва гладСтуд-дъжд-сняг-земетресения-цунами и-др никой не може да предскажеВСИЧКИ ЗАВИСИМ ОТ БОЖИЯТА МИЛОСТУправляващите да се смирят пред Бога-не всичко е във властта на човекуправляваните да не стачкуват-роптаят-искат-недоволстват-защото какво зависи от управленците? ВРЕМЕТО ЛИ-КЛИМАТА ЛИ-РЕКОЛТАТА ЛИ?Смирение..
48
0
 
10
 
! Отговори
sopol преди 9 години
всичко е на самотек в териториалната област наречена българия. всеки да се оправя както може.иначе браво, много убави снимки са направили хората
47
0
 
9
 
! Отговори
до СРАНДЖАТА преди 9 години
За Портних ли говориш?
46
2
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
"Човешки жертви, разрушени улици, смачкани коли"... - и политически трупове - след наводнението във Варна...
45
3
 
10
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
А КАДЕ Е УКРАИНКАТА СТАНИШКА...ТОВА ПИТАМ АЗ...ВАААГЕНИН..МЕРЯТ СИ БИКИНИТЕ НАЙ ВЕРОЯТНО...
44
1
 
11
 
! Отговори
avg преди 9 години
Политика/партии/*** ... Само такива коментари. Ако дори такива трагедии не ни обединяват, незнам какво очаквате за бъдещето. Пишете какво били направили наш'те управници? Ми кой ги избира тия оправници? Всички ние! Не сме народ, ние сме няква сбирщина от простаци, няма на кой да се сърдите за положението в което сме.
43
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До всички Яяяяя стига бе, вие работа нямате ли? Сами сме си виновни 70% не гласувате щото всички са маскари и чакате конфигурация от 15/15 да ви оправи!!! Най-голямото бедствие за България е БСП-ДПС-ДС и в това бедствие сами влизаме вече няколко пъти, кой да ни помогне, като за нас всички са виновни и ЕС и американци и Русия?? Оплаквайте се на Арменския поп, плюете по ЕС пък все на там търчите я за работа, я за помощи, я за делавера и затова Аллах ни наказва и периодично ни праща изпитания!!!
42
1
 
9
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ВСЯКО *** САПУНЧЕ...ТОВА МУ Е МАЙКАТА..ЗАЩО В АЛБАНИЯ *** ГЛАВА НЕ НАДИГА..ПО СИЛНИ ЛИ СА ОТ НАС..НЕ..ПРОСТО СИ МИЛЕЯТ ЗА РОДА И ОТЕЧЕСТВОТО
41
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Незабавна оставка на Портних.
40
8
 
9
 
! Отговори
Рамбо преди 9 години
Е ДОБРЕ, ДЕ! Портних като видя бедствието що не се обади на Бойко? И го докара с първия самолет във Варна? Бойко щеше с голи ръце да премести облака над Аспарухово, щеше да го натика в морето и готовооо, наводнението щеше да спре. Нямаше да има загинали, нямаше да обявим и траур. А можеше и облакът като види, че идва Бойко да се скрие над морето от страх и да избяга по най-бързия начин. Защо бе Портних? Що не викна Бойко, Генерала?
39
2
 
21
 
! Отговори
измръзнал през юни преди 9 години
Не разбрахте ли, че наближава времето когато природата ще изпрати човечеството в космическата история. Явно само това е начина хората да престанат да изсичат горите, да замърсяват атмосферата и да превръщат всичко в бунище. Смятайте сега какво става, а си представете след 10, 20 или 50 години какво ще бъде.
38
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото и да ненавиждам комунизма, тогава имаше 1-2 работи, които сега липсват и се усеща. Първо, юздите на т.нар "роми" (***) бяха държани стегнато - всичките те служеха в Строителни войски (наричаха ги "кеча) и не смееха да кажат гък. Да, пак голяма част от тях си бяха прости, но служеха на обществото. Второ, службите които отговаряха за канализация, борба срещу градушки, поддръжка на корита, диги и тн. си вършеха работата. А тия другите другари дето са тук от 90г. насам само крадат.
37
3
 
9
 
! Отговори
АЗзззз преди 9 години
А в СОФИЯ пак няма "кворум"! ... СтанишеФ не дава мандата на КУРомбашеФ! Янаки му омръзна да го е*ават и хвърли оставка..... Лодката на БСП е пробита и МИШОЦИТЕ един по един - бягат.
36
4
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До аутодафеНа мен ми харесва България и няма да ходя никъде... - а ти след като храниш такава любов към *** - прав ти път... - в Сибир има много сводни парцели за такива като теб...
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лошо
34
0
 
10
 
! Отговори
Предложение преди 9 години
Предлагам, всичките български партии-вампири, които докарват с алчността си нещастията на българските граждани, да бъдат хваната и хвърлени във водите на преливащия в момента язовир над Стрелча. Тяхната глупост и алчност доведоха до беззаконно заселване на бедни роми, за да гласуват за тях на избори, до беззаконна сеч на българската гора, до постоянни кражби на общински средства и с това до сегашните нещастия. Виновниците -алчните *** български политици- в язовир Стрелча! Там им е мястото!
33
5
 
4
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ХАРП ИМАТ САЩ, РУСИЯ И КИТАЙ !! КАТО КИТАЙСКИЯ НЕ Е ОСОБЕНО ГОЛЯМ!!!ЮЖЕН ПОТОК ПРИСТИГАШЕ ВЪВ ВАРНА НО ЩОМ НЯМА ДА ГО ИМА ЩЕ ИМА ЮЖЕН ПОТОП АЛА ПУТЬОН!
32
5
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До True"Русия е най-прекрасната държава"... - само да не си там...
31
3
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ВИЖДАТЕ ЛИ ОТ СНИМКИТЕ КОЛКО МНОГО УЛИЦИ СА С ДУПКИ!!ТОТАЛНО НЕ ПОДЪРЖАНИ!!!ЗА МАГИСТРАЛИ ПАРИ ИМАШЕ НО ЗА МАЛКИТЕ УЛИЧКИ !!!!!!!!!!!
30
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственото положително е, че потопа отнесе *** махала в Аспарухово.