Рокерите в Розино питат къде са правата на българите

Близо 300 човека поискаха справедливост за нападателите на Георги Рогачев
27 сеп 2014 20:47,
112
Рокерите в Розино питат къде са правата на българите
Снимка: Dnes.bg

Рокери направиха протестно шествие до карловското село Розино. Те протестираха срещу действията на местни роми, които пребиха собственик на газстанция в селото. Мъжът е в болница в тежко състояние. В шествието се включиха близо 300 рокери.

„Малцинството бие мнозинството – кой го пази, къде са правата на българите?”, попита един от рокерите, който се включи в протеста.

Протестно шествие от Сопот до карловското село Розино направиха стотици рокери от цялата страна. Те стигнаха до мястото, където 58-годишният Георги Рогачев беше пребит зверски от местни роми заради неплатена сметка от 20 лева. Сред протестиращите беше и дъщерята на бизнесмена Марияна Костадинова. Тя разказа, че баща й продължава да бъде в кома. Рогачев е със счупен череп и фрактури по цялото тяло.

„Баща ми са го ударили веднъж, паднал е и са скочили върху него още 5 човека, бил е в безпомощно състояние, но са го пребили допълнително. За мен е необяснимо”, разказа пред Dnes.bg дъщерята на Рогачев – Марияна.
Рокерите изразиха подкрепа към близките на Георги Рогачев с ръкопляскания. Те поискаха сурови наказания за хората, пребили зверски Георги Рогачев.

Всичко започва в газстанцията в Розино колата си зареждат Николай Сребрев с прякор Чичото и неговия племеник. Заради неплатена сметка от газ за 20 лева избухва скандала между тях и собственика на обекта Георги Рогачев. В спора за неплатената сметка се намесва и братът на Рогачев, който удря един от клиентите с юмрук. Самият Рогачев вади пушка и стреля във въздуха.

„В момента, когато чух изтрелите отидох нататък, видях, че Рогачев стреляше срещу нашите хора – срещу циганите, беше с калашник”, твърди един от ромите в Розино.

Изплашените роми се нахвърлят върху Рогачев с лопати, за да му вземат оръжието. Така той изпада в безсъзнание.
Полицаите са иззели автомат, с който собственикът на обекта произвел изстрели във въздуха без да рани някого. При последвало претърсване в газстанцията са намерени и иззети и други огнестрелни оръжия и боеприпаси. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: протестрокериРозино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Амо то и Станишко е рокер??
34
16
 
1
 
! Отговори
Мустафа преди 9 години
Тъй, тъй... и следващата неделя - булетина нумер 18 ;-)
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОДКРЕПЯМ!!!!
32
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
отидете в германия и холандия да видите рокери, напомпани жиуотни, като нашите мутри, и бизнесът им е такъв, занимават се с оръжия, сводничество, изнудвания, наркотици... Hells angels и bandidos държат всички бордели в германия,а в холандия си съперничат с арабските loverboys, те не са рокери разбира се. нашите рокери са умряла работа в сравнение с тях
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз им подкрепям исканията но е още рано за това което ще дойде скоро.Един ден на много хора ще им писне едновременно и ще стане лошо,това което ще се случи няма да е от полза на никой ноще стане просто още не им е писнало достатачно на хората.В гена на Българина е да се бонтува бурна и подчинява безропотно..Ние сме народ от над 2500 години надживе ли сме напите поробители и Чингис Хан и византийската империя и Турската Империя и Съвецкия съюз Тях вече ги няма а Българите ги има и щеги има винаги
30
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България рокери няма. Има селяни на моторетки, които сами не си вярват, че наподобяват рокери.
29
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак. Та рокерите в БГ са като всичко отстанло в държавата-неумели копия. Жалки картинки.
28
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До муспи ai begai pri furera imu no si studenavodi4ka s cqlatasi roda do deveto kolqno dai boje xlqb ako ima6 sol da nqma cql jivot AMIN fa6ist ***
27
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рокери хахахах... моторетки на по 15-20 год подкарали и сега рокери станали хахах.
26
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МВР няма никаква лигитимност. Тия са пълни *** и военни действия срещу тях са напълно логични!. МВР защитават криминалната *** престъпност, също така и българска престъпност и служат като маши в ръцете на корумпираните политици. Напълно оправдано е да се взимат стъпки срещу този престъпен и нелигитимен орган който не е избран от народа!
25
4
 
3
 
! Отговори
бсп преди 9 години
Абе питайте Ташко Ерменков. Нали той се прави на рокер и обикаля с един харлей купен от.....абе питайте него чий е и с какви пари е придобит......
24
23
 
11
 
! Отговори
до бг рокерите преди 9 години
На тия рокери 90% от моторите трябва незабавно да се спрат от движение!!! Само погледнете гърнето на мотора на снимката. Това не е изпускателната система, с която мотоциклетът е излязъл от завода. Това е модифицирана изпускателна система, използва се за каране на ПИСТА!! Цяло лято немога да спа от вас!! И не само аз а и целия квартал. Както и да е, от статията става ясно че само хабите бензин
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Изнервен odi se gramni 4e da se uspokoi6 ve
22
11
 
2
 
! Отговори
EU citizen преди 9 години
Подарете на мутрето две мистрии, че по-лесно да му масажират простатата....
21
16
 
4
 
! Отговори
EU citizen преди 9 години
Както казваше моят приятел Френк Лойд Райт, мирише ми на командировка при бай Ставри... Хелзинкския комитет му гарантира Стокхолмски синдром - ромите с големите калашници ще се погрижат за приятния му престой в Южното крило.
20
2
 
14
 
! Отговори
BOI преди 9 години
TRIBVALO E DA STRELIA NA MESO,ZA KAKVO SAMO TEZI AVTOMATI, DA PLASHI ,,GARGITE,,..............
19
2
 
13
 
! Отговори
ЕвроGAY преди 9 години
А бе -EU citizen- забрави да напишеш само Аллах Акбар накрая,да те у ходжата просс...
18
1
 
34
 
! Отговори
йух преди 9 години
Aве Шоросидни нямa знaчение кaкъв е тоя.рокер, всеки можеше дa е нa негово,място и,товa е,всеки ден,в,провинциятaСтaри жени пенсионери по млaди,сa,бито огрaбвaни изнaсилвaни и тормозени от,тaзи т нaр,битовa,престъпностЯсен ли съм цигaнофили????????
17
23
 
13
 
! Отговори
EU citizen преди 9 години
Как бързо се изтърколиха 23 годинки и някогашните отворковци с черните беемвета сега ядат бой от обикновени роми-кравари... Май има Господ. На мене случаят от юридическа гледна точка ми прилича на година и половина ефективно за незаконно притежаване и използване на автоматично оръжие. От реанимацията директно в панделата, честито!
16
1
 
17
 
! Отговори
R1 преди 9 години
Докaто.имa простaци дa глaсувaт зa *** пaртии герб бсп дпс ббц тaкa ще е!Тaзи протекция.толерaстия и умишлено бездействия трябвa дa.бъдaт прекрaтени!!!!!