Нямаше значение кой е, те просто искаха да удрят

Пребитият Румен: Ритали са ме, докато съм бил в безсъзнание
Обновена: 5 яну 2015 21:37 | 5 яну 2015 20:11,
75
Нямаше значение кой е, те просто искаха да удрят
Снимка: Dnes.bg

Румен Койчев, който беше жестоко пребит от футболни фенове в Пловдив в неделя, не е провокирал с нищо нападателите си. 16-годишното момче преговори пред Dnes.bg и разказа, че за нападателите му не е имало значение кого удрят, защото просто са имали идея да пребият някого.

Румен не може да приеме и че са продължавали да го ритат, дори когато е бил в безсъзнание.

„За мен това е странното, че докато съм бил на земята, са ме ритали, видели са ме в безсъзнание”, каза момчето пред Dnes.bg.

Още по темата
Осем футболни фенове бяха задържани за побоя над него, срещу четирима от тях прокуратурата повдигна обвинения. Това са 19-годишните Васил Миткулев и Георги Иванов, 16-годишният Виктор Радев и 17-годишният Николай Петров.

Румен беше пребит от агитка от 30 запалянковци. Момчето е с избит зъб, устната му е зашита. Веднага след побоя той си е гълтнал езика. Оживял е само благодарение на непознат, който му помогнал, за да продължи да диша.

Днес младежът беше изписан от болницата.

„Първият ми заби един ритник в гърба, един тукат, после аз си ударих главата в стената до кафето и после нищо не помня.”, разказа Румен за кошмара.

Той е попаднал в засада на уговорен бой между футболни фенове. Твърди, че не е провокирал никого. „Не съм им казал нещо, нито нищо, просто нямаше значение кой е там, те си имаха идея да набият някой”, казва още пребитият младеж. Той и майка му искат справедливи наказания за нападателите.

„Това е простотия, която трябва да спре в най-скоро време, защото и по стадионите няма толкова хора и това е в минус на всички.”, казва още Румен Койчев.

По настояване на главния прокурор Сотир Цацаров, Главна прокуратура наблюдава случая отблизо. До момента са разпитани над 20 човека, като не е изключено в ареста да попаднат още хора.

„Не може просто да биеш някой, да го оставиш в безсъзнание, той може да не е жив този човек, да си заминеш и да си мислиш, че ще ти се размине безнаказано.”, твърди майка му Искра Койчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
7
 
! Отговори
Хм... преди 9 години
Боят що не е проведен в спортна зала? Или е доста скъпичко децата да тренират???? никак обществото не е организиран/цивилизовано! Па сме били демокрация и енергията се разпилява с улични побоища!!!!
22
0
 
19
 
! Отговори
до 25 преди 9 години
Кой си прави уговорен бой в центъра на пазар,бе умник?Това си е било чиста засада от 100липенбург!Тази наказателна банда отдавна напада хора извън заведенията през ноща,но чак сега се разгласява!Да се пазят хората!
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 31Че много ясно, че не се трие.Основната цел на "хибридняците" у нас е да разпалват омраза и агресия/*** просто изпълняват повелята на босовете си.../
20
3
 
12
 
! Отговори
citizen преди 9 години
варгче, точно ти ли говориш за казарма, дето само си чел за нея? Ако беше имал късмета да попаднеш там, едва ли сега щеше да напрягаш с дългоопашатата си физиономия.
19
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с тоя *** вече. Подобни *** се бият всеки ден. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Кристално ясно е, че не са го били без причина. Друг е въпросът каква е примитивната причина за това деяние. Голямата работа станала. Важното е, че е жив и здрав, дано е поумнял от случката, въпреки че дълбоко ме съмнява.
18
6
 
20
 
! Отговори
1936 преди 9 години
Тъпите жълти мюсюлмани ги е*ат навсякъде из Пловдив, але але, але алееее!***, ако видите тениската му, с която е сниман в болницата , ще раберете, че е бил на уговорен бой. Ама вие само на медиите вярвате, кво пишат. Овце и ***!
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето защо пикльовците под 18 г. не трябва да се шляят само по улиците. Не са дорасли за самостоятелен живот, а някои и до по късна възраст. Както знаете има страни в които пълнолетието настъпва на 21 г. Тези *** като започнат да се вживяват на 16 г. на 26 вече ще са пълни престъпници. Сами доказват, че не заслужават доверието което им се дава.
16
6
 
26
 
! Отговори
se преди 9 години
Това момче живее втори живот! Хулиганите трябва да понесат максималното наказание! Сега да не ги изкарат много болни и да се започне една сага за милост! Няма милост и този случай трябва да доведе до неотложни мерки срещу футболните вандали!
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След месец ще пуснат поредната новина за организиран във фейса от бой между тинейджъри, които искат да се направят на мъже и повечето от вас изобщо няма да направят връзката с този случай. Пак ще си мислите, че има групи вандали, които бият всеки на улицата.
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До vargИмаш впредвид ПСЕВДОдемокрацията (такава я сътвориха твоите началници).
13
3
 
21
 
! Отговори
до 16 преди 9 години
Ако наричаш поступване да си глътнеш езика и да ти скачат на главата 30 маймуни...ОК!!!Бий му два шамара и го пусни-сополанко на 15 години,това не се причинява на животни!
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Румба,питай майка си защо медиите направиха от подобни ***-мекерата-побойници - медийни звезди?Питай я, тя знае...Кои са медийните босове,. чия заръка изпълняват и УДОБНИ ли са за мръсни политически ПОРЪЧКИ т.нар. "фенове" ?Айде со здраве!
11
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко са го били, щом е отишъл на уговорен бой и "с нищо не ги бил провокирал". Затова, че се държи като пу..а заслужава и по-лошо.
10
2
 
24
 
! Отговори
Нищо ново преди 9 години
Преди 2 седмици при едно такова събиране убиха един и то в центъра на Мадрид и благодарение на камерите вкараха 20-30 откачалки в ареста. ... Има един филм за английските агитки от преди години и си даваш сметка що за простотия е това , избиване на комплекси
9
25
 
10
 
! Отговори
Хм... преди 9 години
Медиите стига раздухвате агресията! Нали не са сготвили някой в тенджера и да го изядат като деликатес, м? Щот имам усещане, че следващият материал ще е за канибали! /гледах наскоро фокскраим/ пп. младежите се поступали малко! Е стига хленчили бъдещи мъже и маминките им! Нормално и часто от израстването е да се поразменят шамари! Интересно е битият ако е с момиче как ще защити девойката до себе си???
8
0
 
26
 
! Отговори
dp преди 9 години
Няма как да знаем как е почнало всичко но със сигурност тия дето се влачат с агиткиза да участват в побои са страхливи хиени - знаещи, че сами не струват нищо.
7
9
 
16
 
! Отговори
Discovery преди 9 години
До varg:Мойто момче, много си зле... ходи си снимай влаковите композиции и не се обаждай...
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както едно бито *** казваше:така е по агитките един път биеш-друг път ядеш бой:д Зависи от бройките и така,ако ли не влизат други неща в приспособление.Щом си тръгнал да се правиш на ултрас и голям гангстер-хамстериз сурат-тефтера ще си носиш последствията.
5
5
 
22
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Горкото момче! Оттук нататък живота му ще се промени коренно а човека който му е извадил езика и го е спасил трябва да се издири защото такива достойни хора които знаят какво и как да направят в нужния момент трябва да се показват за пример а това момче трябва да види с очите си своят спасител-има какво да научи от него!
4
1
 
8
 
! Отговори
Blago преди 9 години
E bate ti koga se bi za heroin za posledno v Orlandovci ?