Валежите от сняг и дъжд постепенно ще спират

Днес се очаква леко подобрение на времето
2
Валежите от сняг и дъжд постепенно ще спират
Снимка: БТА

Днес се очаква да настъпи постепенно подобрение на времето.

Преди обяд все още на много места в Северна България ще превалява сняг, а в Югоизточна – предимно дъжд, но валежите ще са в процес на отслабване, съобщават от НИМХ към БАН.

Ще се задържи предимно облачно, със значителни разкъсвания на облачността над Югозападна България. Вятърът в по-голямата част от страната ще е слаб, в Източна България - умерен, а по крайбрежието на морето - силен от север.

Максималните температури ще бъдат в широки граници: в по-голямата част от страната между минус 2° и 3°, в югоизточните райони до 5°-6°, а в югозападните, където ще има повече слънчеви часове - до 8°-11°. За София очакваната максимална температура е 2°.

В планините вятърът ще е от запад-северозапад, като по билата ще бъде от умерен до силен. На места до обяд ще превалява сняг, който по-късно ще спре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: времетовалежиНИМХ БАН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боико лие Министър Председател сме спокоини за всичко.Хоръта спокоино си работят живеят всичко върви на добро.Благодарни сме на гн Борисов че изрита тази троина *** която краднеха като за последно,и се оправдаваха със Русия като Доган Сидерефенди и Стани6евгеи.Всичко си отиде по место.Боико дае жив и по здрав амин.Боико сие стар Софиянец и знае на всички мафиоти бандитските номера.Никои друг неможе6е дасе оправи със троината мафя само гн Министър Председателят Боико Методиев Борисов.МА4КАИГИ ГЕНЕРАЛЕ.