Самоубилата се рускиня имала следродилна депресия

Психическото й състояние тревожело отдавна роднините й
19 мар 2015 13:30, Елка Василева
44
Самоубилата се рускиня имала следродилна депресия
Снимка: архив, Булфото

Психическото състояние на рускинята, скочила от петия етаж в Бургас, е тревожила близките й от много дълго. Загиналата е страдала от следродилна депресия. По думите на нейния свекър Андрей Дикарев роднините отдавна се опитвали да измъкнат Александра Нани от депресията, настъпила след раждането на детето, пише LifeNews.

Александра е била съпруга на неговия син Василий Дикарев само формално. Двамата били женени близо четири години, но преди година се разделили: мъжът останал в Москва, а Александра заедно с малкото дете заминала за България, където наела апартамент.

Още по темата

В последно време съпрузите обсъждали развод, а също и възможността детето да бъде дадено на бащата.

Бащата на детето периодично идвал да навести съпругата си и дъщеря си в Бургас, но като цяло двамата с Александра си общували по скайп. Както каза свекърът, младите често се карали, дори по скайп. 

Дикарев разказа още, че Александра имала тежко раждане. Оказало се, че трябва да роди с цезарово сечение, а бебето било на границата на смъртта.

Всичко обаче минало добре и момиченцето пораснало здраво. Майката обаче страдала от следродилна депресия и взимала хомеопатични лекарства.

По думите на нейния свекър Александра Нани прибягвала до услугите на психиатри и поддържала връзка с тях по скайп, след като отишла да живее в България.

В момента бащата на момиченцето е в България и по разбираеми причини не отговаря на телефона си.

Малката Алиса пострада тежко, след като майка й се хвърли заедно с нея от петия етаж. Състоянието на детето се стабилизира. Лекарите в бургаската болница са извършили операция на ръката на малката Алиса. Тя има черепно-мозъчна травма и множество наранявания, но е в съзнание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: БургасАлександра Нани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
16
 
9
 
! Отговори
Галя преди 9 години
След 4 години родилна треска!?Явно треската е била в мозъка й и не е причина раждането.Милиони жени раждат,но не се хвърлят от 5-тия етаж заедно с детето.Тук има нещо друго!
3
1
 
1
 
! Отговори
ВЕ преди 9 години
Колко познаваш?
2
4
 
24
 
! Отговори
свекъри преди 9 години
Според мен този дядка не е с всички я си. Зарязали жената сама в чужда държава с малко дете и хоп-имала това и онова. Имала, явно, от добър живот. Не понасям хора, които обвиняват жертвите. А в случая жената не е била добре, но е нямала близки. А този дядка да се скрие, че става подозрителен с приказките си.
1
1
 
20
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Просто не е имала късмет да попадне на хора около себе си.