US брониранитe машини Strykers кацнаха в Бургас

350 американски военни ще се включат в учения на Ново село
2 апр 2015 08:11,
488
US брониранитe машини Strykers кацнаха в Бургас
Бронирани машини Stryker. Снимка: Reuters

Бронирани машини Strykers на щатската армия бяха разтоварени в България от транспортни самолети и пристигнаха в полигона в Ново село.

Това стана ясно от снимка в Twitter на мисията на НАТО в Брюксел. По информация на "Труд" щатските самолети C-17 кацат на летището в Сарафово.

Модерните бронирани машини на пехотата ще участват в учения на Алианса на полигона до Сливен като част от поредицата маневри Operation Atlantic Resolve.

Близо 350 американски военни ще се включат в ученията на Ново село с участието на американски бронетранспортьори, танкове и хеликоптери. Очаква се в следващите 3 месеца в рамките на мащабните учения на НАТО у нас да се присъединят и дузина самолети F-15 на американските военновъздушни сили. Изтребителите се чакат след 10 април за поредица тренировки, които ще продължат до 30 юни.

Ученията Operation Atlantic Resolve на НАТО целят да демонстрират, че САЩ са ангажирани със сигурността на партньорите си в НАТО покрай напрежението от руските действия в Украйна и анексирането на Крим. Москва обаче възприема ученията като провокация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


488
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
3
 
9
 
! Отговори
Прост народ преди 9 години
До АнонименПутин е политикът с най-високо IQ в днешно време! Ако вярваме на американската пропаганда той е безмозъчен чукча с психични отклонения и фатална болест... Пак ако вярваме на американците Той отдавна трябваше да е атакувал или може би НАТО го спира? Това НАТО е жалка пародия бих казал няма такова нещо като колективна отбрана. "Колективната отговорност, е като индивидуалната безотговорност"! Путин може да взима решения, НАТО може само да предполага!
234
2
 
5
 
! Отговори
Гложанин преди 9 години
Ми ако ни окупират ще се вдигаме. А рия войски в Ново село какви са, ослободителни ли. Банките, Тецовете и монополите дето ни ги купиха и ги цедят да не са ни ослободили нещо мнофо много. Това е новото робство, икономическо, демек демократия и свободни пазари, а всъщност ..... Дълго е много, кой разбира разбира
233
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гложанин Ако руснаците решат да ни окупират, пак ли "никога срещу Русия"?
232
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До *** народСпоред тебе ако Путин е загубил всичко, логично е да унищожи света, така ли?
231
3
 
6
 
! Отговори
Гложанин преди 9 години
Никога против Русия! Ако е обучение и тренировки добре, в противен случай чуждите войски вън от България.
230
2
 
8
 
! Отговори
Прост народ преди 9 години
Деца не се карайте простичко е! Всякакви анализатори Ви обясниха, че ЮСА няма да тръгне да се бие защото ще изчезне безследно и много бързо, докато Русия е много голяма и по-трудно може да се атакува. Оназ големата бомба(САТАНА) пази мирът на земята. Запитайте се ако Путин е агресор и е изгубил всичко, какво го спира да унищожи света след като има това оръжие? Отговорът е простичък не Путин и Русия е агресора, защото нямат интерес докато американския долар има голям интерес от конфликт в Европа!
229
3
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Да, поправям се. Ако франсетата им бяха продали Мистрал - това са 40 атакуващи хеликоптера на 5-10 мили от нашия бряг, тогава можеше да е по-сериозно, но сега са като вълк с избити зъби.
228
0
 
6
 
! Отговори
Byzantine преди 9 години
До ШопБългарска армия няма ! Има 20 к банкоматчици , половината са жени ! В момента в който стане конфликта тея ги пиши напуснали ! А тези *** на снимките са стари , не знам от къде го измислиха това "модерни" , май много фантастични холивудски бози са гледали . БМП и БМД са класи над тях .
227
7
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
10 000 човека никак не са малко. 10 000 българи + 1000 американски + съответната техника са съвсем достатъчни да смелят 1000 зелени човечета. Едва ли руските фашисти могат да изнесат по-голям контингент тук.
226
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шопе, то наща армия има 10 к. и в т.ч. 5 к. са жени. Голямо отработване ще има, да знаеш. Тъпо, малоумно копиленце, тии!
225
3
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
ПРО радар на Калиакра, ракетна фрегата, поне една ескадрила ф-15, една ескадрила АН-64,танков батальон Абрамси и пехотна бригада.. И да отработват съвместни действия с Българската армия.
224
0
 
0
 
! Отговори
bulgar преди 9 години
Имах пред вид Satan или на руски Воевода.)
223
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украинец, що си не идеш в Украйна да воюваш с империалистите, а кисиш в България, да ми даваш наклон , мм?
222
5
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Трябва да се даде ясен знак на руските империалисти, че лабаво НЕМА.
221
0
 
2
 
! Отговори
bulgar преди 9 години
Devil bless usa!
220
11
 
6
 
! Отговори
украинец преди 9 години
Нашите ***-*** и комуноидите,които още се надяват да се върне СССР и комунизъма ще трябва да разберат че при световен конфликт -неутрални няма.България не е неутрална и никога не е била неутрална.Англосаксонския свят-начело с Велика Америка три пъти спасява света от трагедии и катастрофи забъркани най вече от Германия и Русия-Първа световна,Втора световна,фашизъм,комунизъм,холокоста,архипелази Гулази и прочие.Ще го спаси и сега. God bless USA !!!
219
7
 
4
 
! Отговори
давай преди 9 години
Пияните руснаци да извадят Курск срещу НАТО.Опа забравих,че те норвежците им я извадиха.
218
4
 
1
 
! Отговори
Райна преди 9 години
До украинецСъдейки по коментара ти се радвам, че не ме разбираш...
217
12
 
1
 
! Отговори
украинец преди 9 години
До Райна-----В очертаващия се световен конфликт има две страни- Русия и Северна Корея от една страна и САЩ,ЗАпадна Европа,Канада,Австралия,Япония и целия останал свят от друга.Та нещо не разбрах--коя е грешната страна ???
216
10
 
4
 
! Отговори
смок преди 9 години
Малко е. Трябва още да докарат. ЦРУ да се включат и те за да могат да гътнат *** поддръжници на петата колона у нас. Баси, мед ми капе на душата като гледам как се гърчат червеите с руско самосъзнание във форума.