Срути се хотел в "Слънчев ден" край Варна

Има загинал, издирват се още работници
Обновена: 8 апр 2015 20:14 | 8 апр 2015 19:25, Александър Попов
58
Срути се хотел в "Слънчев ден" край Варна
Срутеният хотел. Снимка: Impact Press Group

Част от хотел в курортен комплекс “Слънчев ден” край Варна се срути при ремонтни дейност, съобщи агенция Черно море.

Работник е загинал, съобщи д-р Антоанета Касабова, зам.-директор на ЦСМП – Варна.

Oт полицията уточниха, че в стара сграда, която е в процес на събаряне, се е случило неконтролируемо срутване, в резултат на което се знае със сигурност, че има един загинал, а трима души се издирват.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да от обичат да изрязват дебелите арматури около колоните,разчитайки,че бетона ще държи сградата.Обикновено с големи чукове разбиват бетона по ъглите на колони и трегери,след което с резачи обезкостяват арматурата.В Добрич в. Новопостроени халета на Метал маяк през 90 те години вадеха арматурите и на 5 6 Етажни административни сгради.Имаше жертви,но не се отказваха.
33
0
 
1
 
! Отговори
АЗ, проклетникът преди 9 години
Не бойте се деца за утрешния ден! Накрая ще се окаже, че затрупаните САМИ са решили да берат желязо, защото това не било кражба. Преди това са брали тухли и керемиди, поникнали и небрани с години...През онея години...Тогава брането на тухли и керемиди беше уредено с превоз до местата, където ги правеха за около 15 денонощия...Берачите бяха все още неразвъдени и редовни се приобщаваха в МВР, пардон редовно се интегрираха...
32
2
 
1
 
! Отговори
LILI преди 9 години
Не трябва са се случват такива неща,не живеем в 15 век,но моля ви спрете,че по всички новини,телевизии,сайтове се върти все това.
31
0
 
1
 
! Отговори
всичко е за джилязу преди 9 години
"спецовете" наредили на няколко "джилизари" да извадят джилязуту от съборетината. Не ми побира умът как са си представяли да разбиват безопасно колони и етажни плочи. Сигурно за да стане по-еФтинджос далаверата не са потърсили майстори на взривни работи и т'ва е. Свършила се Убава раб'та.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гергов -свинаря от народа ,главния на БСП У Пловдив ,БАЦЕ, е собственик на хотела .абе пак Бойко е виновен бе ,няма как бе ,нали дрОгаре
29
2
 
4
 
! Отговори
до 38 преди 9 години
До Тиквю и Цветка абе чиче ,само тиквата и цветелина да са -да ги изранимЦветелина не е л и бивша партийна снаха ,драги ,а мутрите от 90 те -те от кои са ,а енергийните и оръжейните фирми -на кого са ,а банкерите виновни за банковите фалити от 97с чий закон ги оправдаха -,а всички от съдебната система -оправдаващи ""капиталистите"" от 1989 г досега от коя партия са?Сергейчо,Доганчо ,майката на Пеевски -Абе до 2009 всичко беше райско бееее ,тогава хоп -Бойко и хоп всичко е зле бееее ,само Бсп
28
7
 
4
 
! Отговори
до 42 преди 9 години
До Коко ако беше толкова хубаво през комунизЪма -нямаше да падне.Разядена отвътре система -лозунги не я крепят.Евтини енергийни ресурси от ссср -това е крепяло Бгето след 70 те години .Колко пъти е фалирала държавата преди 1989? поне 2 -ама кой да ти каже Единствения вестник работническо дело ли,или Цк на БКП.И нещата построени от хората до 1989г -сега се ползват от същите хора .но ПЕЧАЛБАТА от всичко отива в червените ''капиталисти'' така че пак БКП е 'навласт''-начи трябва си доволен
27
6
 
6
 
! Отговори
До Коко преди 9 години
Коко, с кои хора построиха социализма за 25 години, с кои хора строим социаризма сега? И от колко време строим капитализма? Той Бойко дойде на власт 2009 да плаща сключените но неплатени договори на СерГея. Да не говорим че като тръгна работата му направиха преврата от 2013. И пак той построи повече отколкото построиха комунистите за последните 25 години.
26
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До работник И Тиквата е комунага,и Тиквата. В едно гърне *** .
25
8
 
13
 
! Отговори
Коко преди 9 години
А бре, минаха 25 години от социализъма (не комунизъма), както казваше Тато (демек Тодар Живков). Па за толкоз години след Девети септември 1944 България беше в първата двайсетица на света. А сега падат хотели. И пак ви е виновен комунизъмът. Ех, демократи, куче у *** не можете да убодете, ама сте експерти по всички въпроси. Айде, весели празници, и да не забравите Разпети петък - ще се наложи да минете под масата в черквата. Може и да пропуснете, ама кой знае какво ви очаква Там, па и кога.
24
0
 
9
 
! Отговори
АРХИТЕКТ 1ранг преди 9 години
Ами то не се кърти където ти падне ?После що падна ХОТЕЛА всеки си купил КЪРТАЧ и за 50 лева бута стени включително и на АПАРТАМЕНТИ !!!Обаче това е ПРОТИВОЗАКОНО и МАЛОУМНО е ЛЕКО КАЗАНО !!!
23
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
V MOLA BIAT,HOTELI SRUTVAT,HORA ZAGINALI I BITI--NE POSESHTAVAITE PROKLETATA VARNA.
22
2
 
22
 
! Отговори
Истина преди 9 години
не мога да ви разбера как може да противопосравяте герб и бсп, след като сите са бивши комсомолски лидерчета и активисти.
21
5
 
13
 
! Отговори
goro преди 9 години
Варненски строителни капацитети.
20
9
 
19
 
! Отговори
юрист преди 9 години
А какви локуми разтягаха на конгреса преди няколко дена начело с др. Гергов и Миков . Как трябвало да са близко до хората и т.н. простотии и демагогии . Сега Гергов нагледно показа как се грижат за хората от БСП , просто ги убиват и няма виновни. Сега другарите прокурори и съдии пишат причините , но в никакъв случай собственика Гергов няма да е виновен , нали е от нашите .
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Копали са носещите стени и накрая им е паднало на главите :D
18
1
 
36
 
! Отговори
Дане преди 9 години
Много бетон има за срутване по морето.
17
3
 
28
 
! Отговори
майната преди 9 години
То около ГЕРГОВ всичко се срутва!
16
6
 
24
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
куфарчетата на Луканов с милионите са в действие - утрепан народ
15
5
 
5
 
! Отговори
o4evadec преди 9 години
6ev4eto na stroitelnata firma izpalnitel e ot VELIKITE BALGARI ama molqvise kak ste go sadqt kva otgovornos 6temu tarsqt .da nebi da stava vapros za nekav