Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи

Кадрите са заснети от друг мотор в Кресненското дефиле
Обновена: 13 апр 2015 16:22 | 13 апр 2015 13:03, Красимир Ангелов
193
Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи
Кадри: Youtube

Ново видео, за което се твърди, че показва скандалния шофьор, който засича опасно мотоциклетисти, се появи в YouTube.

Още по темата
Кадрите са заснети от друг мотор, който се движи по пътя в Кресненското дефиле, когато движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното движение и се разминава на сантиметри от моториста, съобщава bTV.

При този случай, за разлика от първия, не се стига до контакт между превозните средства.

"Да това е същият идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно, но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по-нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя”, пише под клипа в сайта за видеосподеляне потребител, подписал се като MalkoPate1.

"До тогава не знаех, че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме, те бяха спрели и в един глас казахме” идиот с Голф”. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре, но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора, а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката”, завършва разказа си потребителят.

От полицията вече обещаха, че ще разследват този случай, както и случая с шофьора, който се хвали, че е прокурор и се държи грубо с група колоездачи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не попаднал на точния човек.Лесно ще се насери.
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Младост 4, Блок 477. За блока съм на 90% сигурен.
38
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шопите са си *** като цяло. Доста по-диви си от останалите българи, ама какво да правиш, столица им направиха.
37
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, не става въпрос за мотористи и шофьори на автомобили.Тук има конкретен случай.Селтака с голфа, явно си мисли че пътят е негов.Същия този, утре може да блъсне някой човек на пешаходна пътека или където и да е било.Трябва да се вземат мерки задължително.
36
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СократисМного културно кара моториста... само с 70-80км е над ограничението....
35
2
 
15
 
! Отговори
100 преди 9 години
*** навсякъде, като гледам този с мотора и той не кара бавничко . Абе вече трябва да се иска психо за всички категории, че май и на пешаците трябва ,че и те не пресичат правилно...Такава ни е културата, какъвто си на тротоара пеша, в магазина и т.н, такъв си и на МПС-то. А кой трябва да ги контролира тези неща...........
34
4
 
11
 
! Отговори
Spiro преди 9 години
И стига с този Павлин Деспотов! На някой собственик на голф ще му стане ли много приятно ако неговото име и адрес се появят в Интернет като предполагаем извършител?? Просто някой "доброжелател" да реши да се пошегува. Спрете да шервате непотвърдена информация, *** малолетни. Някой може да пострада лошо заради простотията ви.
33
0
 
7
 
! Отговори
Акъл преди 9 години
До АнонименМВР нищо подобно не толерира. Ще му повдигнат обвинения и ще го осъдят. Това няма нищо общо със задържането. Нямат право да го държат в ареста дотогава. В момента прокуратурата е на ход, не полицията или МВР.
32
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А каква трябва да бъде санкцията на наглите мотористи, които денонощно тероризират хората с невъобразимият шум, който вдигат? Заради тях намразих любимите си сезони - пролет и лято, понеже получавам ортикариии, като почнат да излизат с моторите си.
31
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рокера претендира да му зачетат видеото като доказателство срещу водача на голфа. На единия от записите ясно се вижда как преди да застигне голфа моториста изпреварва няколко коли при непрекъсната линия (при голфа вече е прекъснага). Рокера ще бъде ли санкциониран на базата на същия запис?
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Павлин Деспотов с Голф номер СА3384НАа адрес някой знае ли?
29
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** - Павлин Деспотов с Гоуф номер СА3384НА от Муадос Шопия - ВЕЧЕ Е ПУСНАТ на свобода, МВР толерира психопатите убиици.
28
4
 
43
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Мотористите извършват най-фрапиращите нарушение на пътя,но в този случай не виждам този с нищо да предизвиква останалите водачи...Момчето си кара в дясно и никому не пречи.Скоростта му няма да коментирам защото никой не кара с 80 включително и аз.Вероятно този с голфа има лоши спомени и непоносимост към мотористи...Това "плашене" може коства живота на невинен човек!Като млад и аз карах мотори,но вече не ставам...Удоволствието да караш мотор е върховно и не всички мотористи са "гадни :)
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много е паднало нивото в Бг, ужас, не останаха свестни хора.
26
0
 
18
 
! Отговори
123 преди 9 години
... И една изпълнителна власт, завива мармота в станиол...
25
14
 
37
 
! Отговори
Spiro преди 9 години
Не мога да разбера защо от няколко дни ни занимават с реването на "големите мъже" с моторите?! Същите тези великани, които задминават с превишена скорост, заради които всеки път съм на тръни по дефилета, проходи, и всякакви по-тесни пътища. Същите безссмъртни "герои", които карат на задна гума с 100км/ч, криволичат пред колите, и правят всевъзможни простотии по магистрали и по-малки пътища.Не ми казвайте - "ама не всички са такива", много моля!Та сега едните *** са предизвикали другите ***
24
21
 
19
 
! Отговори
Аз преди 9 години
А ще се разследва ли мотористът с колко кара?!?!Че като гледам как се разминава и с каква скорост, не е с позволената
23
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VAN POMIARITE S MOTORI I VALOSIPEDI OT PATIA DA VARVIAT V ALBANIA.
22
2
 
22
 
! Отговори
Мурихей преди 9 години
Нека да посети пандиза помяра скапан,тва си е атентат.и явно го възбужда да застрашава хора.
21
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, трябва си да има смъртно наказание, за да може в такива случаи да се прилага!!!