"Ауди" уби на място момченце с колело

Трагедията се разиграла вчера в Панагюрище
Обновена: 15 апр 2015 10:54 | 15 апр 2015 10:14,
64
"Ауди" уби на място момченце с колело
Снимка: архив Булфото

Поредна трагедия на пътя се разигра в Панагюрище. "Ауди" удари и уби на място 6-годишно момченце с велосипед.

44-годишният шофьор карал с несъобразена скорост, а детенцето изскочило внезапно на пътното платно.

Трагичният инцидент е станал снощи около 20.20 часа на улица в Панагюрище.

Екипи на Районно управление-Панагюрище и "Спешна помощ" са пристигнали на мястото. Шофьорът е тестван с "дрегер", пробата му е отрицателна. Взета му е кръвна проба за лабораторен анализ.

На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да прости детето!В белите държави ако те спре полиция и си с колело, което няма минимум 6 светоотразителя биваш глобен подобаващо. В България ако караш кола с 1 км/ч и направиш ПТП значи си карал с несъобразена скорост! Този термин е най-удобният за да си измият ръцете контролиращите органи, когата няма добра нормативна база.
24
3
 
21
 
! Отговори
7 преди 9 години
И на мен ми е изскачало така малко дете с колело, на косъм се размина и направо ми идеше да отида и да счупя каските на родителите, че са го оставили така. Наскоро пък някакъв манг***л почти минах отгоре му - кара колело през нощта без грам фар или светлоотражател, да не говорим за жилетка - и после кой виновен? - пак шофьора, че не забелязал *** навреме
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Един Абсолютно точно!
22
12
 
1
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 9 години
То в Панагюрище са българи .След като е изкочило внезапно Всевишният си знае работата.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредния където ще се размине само с условна присъда ако изобщо има такава.Но нали законите не действат в България защо му е да кара със съобразена скорост
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужас! Обаче тук вина има колкото шофьора на колата, толкова и родителите на детето. Единият е карал прекалено бързо, а родителите не са гледали какво прави детето. Защото от кога се приема 6 годишни деца да карат сами колела по улиците?
19
1
 
10
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Стига с тези кретенизми! Не Ауди- то е убило детето, а човекът, който е бил зад волана. Бог да го прости!
18
13
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
зубрачи, не всички ги натикват в леглата веднага след сънчо, както вас са ви натиквали. точно това време е най-хубаво за игра, изтървали сте най-сладката част от живота.
17
6
 
6
 
! Отговори
ан преди 9 години
каква подредена държава си имахмеи спазвахме законите каквито и да са били,а сега хаос несигурност,младежи на 40 години ,които не са работили никога а карат със самочувствие на богове скъпи коли,драскат по паметници безх даже да ги глобяти това било изразяване на отношение,етноси с права без задължения и какво ли още нежал ми става за новата БЪЛГАРИЯ
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за детенцето, но според полицаите, всяка скорост при която е настъпило произшевствие е "несъобразена"Наскоро познат попадна в дупка и си счупи джантата. И заради каското трябва да има протокол от полицията. Когато идва полицията му съставя акт, затова че е карал с несъобразена скорост. И сигурно акта му ще бъде по-голям от обезщетението за джантата. България, страна на дупките....
15
1
 
11
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 9 години
Горкото дете боже какво се случва... ,колата е голяма отговорност не можа да се научи Българина
14
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
20:20 часа вече се стъмва и 6-годишно не му е работата да кара по това време само!!!!! Родителите имат вина!!!!!
13
14
 
7
 
! Отговори
12321321 преди 9 години
Няма значение дали е 8 сутринта или 20:00 вечерта. Примерно, ако майката е до магазина, а детето си кара отвън и я чака, тогава какво? Те са длъжни да карат в градски условия бавно. Несъобразената скорост означава, че не детето е виновно, че е карало колелото си, защото забраната е да караш бързо, а не да караш колело в 20:00 вечерта.
12
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шестгодишен с колело навън в 9 часа вечерта?
11
0
 
13
 
! Отговори
Ивчо преди 9 години
Истината е, че на този народ му трябва МНОГО строг контрол, за да влезе в пътя. От "новината" не става ясно кой е виновен - детето или шофьора. По подразбиране вината е на шофьора, но кой знае... Колко камери има в градовете? Как се следи скоростта на движение? Следи ли се изобщо скоростта? Има ли въобще някакъв контрол? Повръща ми се като ходя по улиците и гледам какви изпълнения се правят ежедневно и ежеминутно. А като пътувам извън града, някакви *** всеки път ме изправят пред фатално ПТП
10
1
 
21
 
! Отговори
Един преди 9 години
Да, това наистина може да се случи на всеки шофьор и на всеки родител. 20,20 редно е едно 6 годишно дете по това време да вечеря и да се приготвя за лягане, но живеем в демокрация и всеки решава сам за себе си. Просто нелепа ситуация. Бог да прости детенцето, горките родители. И жалко за нищо неподозиращия шофьор. Жалко и за всички Андрешковци, които по марката на автомобила съдят за човека. За съжаление България е държавата на Андрешковците и затова никога няма да се оправим.
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото детските площадки ги застроиха и напълниха с *** и децата се возят с колелета, където има възможност, детето не е виновно че е дете. По тротоари няма как да стане от паркираните там трошки.
8
3
 
41
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
Като напишат несъобразена скорост и ми се пресира честно! Има разрешена и превишена скорост. Ако някъде трябва да е по-ниска скороста да се сложи знак. Но тук е най-лесно като стане ПТП - водача не е съобразил скороста. Всичко ясно КАТ готови. Бог да прости детенцето, но ако е изскочило пред колата в последния момент човека може да е нямал време да реагира. Може да убиеш човек и с 30 ако ти скочи под гумите.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина държавата ни е изкукала от всякъде ,дори и статиите не пишат както трябва ......в кой град е станало.
6
2
 
19
 
! Отговори
Бай Ганьо Балкански преди 9 години
На нас война не ни требе. Ние сами ще се утепаме.