Битото дете все още в критично състояние

Момиченцето е в съзнание, но не се храни самостоятелно
4 май 2015 16:07, Анисия Иванова
4
Битото дете все още в критично състояние
Снимка: УМБАЛ "Света Марина"

Невръстното момиченце от търговищко село, което бе докарано във варненската УМБАЛ "Света Марина" на 2-ри май с опасност за живота, е в стабилно, но все още критично състояние, съобщи проф. д-р Виолета Йотова.

Още по темата

Детето е настанено в детското интензивно отделение на болницата, където лекарите продължават да се борят за живота му.

"Момиченцето е в съзнание, но все още не се храни самостоятелно. В момента се извършва съдебно-медицинската експертиза, която ще даде информация за характера на болестните промени, довели до състоянието на детето", допълва проф. Йотова, цитирана от болницата.

Момиченцето е на 2 години и половина, първоначално е настанено в болницата в Търговище с множество синини по тялото, а впоследствие заради тежкото му състояние е транспортирано до Варна.

Днес прокуратурата задържа 22-годишната му майка заради подозрение в домашен тормоз. Доведеният баща на момиченцето призна, че тя е биела дъщеря си, но не "чак толкова".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
набюдател преди 8 години
вече ми се струва че се спекулира с този случай и някой сега цели облага дали от лекарствата който не са евтини или чист пиар
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Културни особености на етноса!Същият този етнос на който му плащаме всичко а той не само избива собствените си деца ами убива, обира и тормози хиляди пенсионери по селата!
1
1
 
10
 
! Отговори
Втрещен преди 8 години
Трябва да се забрани на едноклетъчни да се размножават!