Пастрокът на битото дете: Майката не я бие "чак толкова"

2-годишното момиченце е в болница, с опасност за живота
Обновена: 4 май 2015 09:06 | 4 май 2015 09:03,
28
Пастрокът на битото дете: Майката не я бие "чак толкова"
Снимка: bTV

Доведеният баща на момиченцето от търговищко село, за което има подозрения, че е било подложено на домашен тормоз заяви, че не допуска 22-годишната майка да е била дъщеря си "чак толкова".

Според него двегодишното дете е прието в болница заради усложнения от хепатит и чак тогава е станало ясно за нараняванията.

Още по темата

Първоначално е настанено в болницата в Търговище с множество синини по тялото, а впоследствие заради тежкото му състояние е транспортирано до болницата във Варна.

"Оттам получаваме информация, че детето има счупени ребра, а оттук нищо, няма нищо записано в експертизата. Не мога да си го обясня, не е нормално това. Не допускам майка ѝ да я бие чак толкова – все пак е родител", заяви пред bTV Ахмед Ахмедов.

Детето е с опасност за живота. На този етап не се знае как точно е пострадало. Майка му е била с него при приемането му в болницата във Варна, но в момента не е в лечебното заведение.

По случая се води разследване от районната прокуратура в Търговище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
Ако наистина майката е пребила дедето си, и трябва доживотна и на нея. Много смелост се иска да счупиш ребрата на 2 годишно дете. Изверги!!!!
9
0
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Ахмед Ахмедов- "хубава работа" АМА турска
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ние не допускахме, че живеят в БГ такива ***...чак пък толкова, ама нейсе!!!
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия където протестираха за доживотна присъда на акушерката , при уж голям побой , а имало на следващи ден оток , ще протестират ли за това , че ахмед и айшето така са прибили детето , че е с опасност за живота
6
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайдеееееееее, тук палачинката се обръща! Значи акушерката шамаросала чуждото бебе има право да го направи и е НЕВИННА, а Ахмед и жена му нямат такова и са ВИНОВНИ! КАКВО ДА СЕ ГОВОРИ! БЪЛГАРСКА "СПРАВЕДЛИВОСТ"!
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересна представа за бой - не чак толкова. Ей Ахмед да дойда във вашето село и да ви нашамаря и двамата на площада да те питам след това - дали е "не чак толкова". Или се взимайте в ръце или това дете няма място при вас. Дано прокоратурата си свърши съвестно работата и отнеме правата на "родителите" и ги вкара на топло и двамата, защото и този с изплашения поглед има вина!
4
1
 
7
 
! Отговори
f11 преди 8 години
Това са хора с нисък социялен статус,,какво значи чак толкова..бебе дете каквото и насилие да има все е зле,,или господина има изкривена представа за бой,,т,,е..бой докато мърда.
3
3
 
0
 
! Отговори
sddsad ad a преди 8 години
[][(![]+[])[+[]]+([![]]+[][[]])[+!+[]+[+[]]]+(![]+[])[!+[]+!+[]]+(!![]+[])[+[]]+(!![]+[])[!+[]+!+[]+!+[]]+(!![]+[])[+!+[]]][([][(![]+[])[+[]]+([![]]+[][[]])[+!+[]+[+[]]]+(![]+[])[!+[]+!+[]]+(!![]+[])[+[]]+(!![]+[])[!+[]+!+[]+!+[]]+(!![]+[])[+!+[]]]+[])[!+[]+!+[]+!+[]]+(!![]+[][(![]+[])[+[]]+([![]]+[][[]])[+!+[]+[+[]]]+(![]+[])[!+[]+!+[]]+(!![]+[])[+[]]+(!![]+[])[!+[]+!+[]+!+[]]+(!![]+[])[+!+[]]])[+!+[]+[+[]]]+([][[]]+[])[+!+[]]+(![]+[])[!+[]+!+[]+!+[]]+(!![]+[])[+[]]+(!![]+[])[+!+[]]+([][[]]+[])
2
3
 
0
 
! Отговори
hoi hoi преди 8 години
ddd; alert('hoi'); sdds;'
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Към пост 3и допълвам: и два хляба повече