Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!

"Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът на молбите да не пие
Обновена: 11 май 2015 14:06 | 11 май 2015 10:23,
138
Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!
Снимка: bTV

Какво да става? Oт глупости, от тъпотии, ето какво става! Това заяви пред камерата на bTV Светослав, който оцеля след зверското меле в село Яхиново.

По думите му групата пила и после се качила на колата. Светослав цяла вечер ги убеждавал да спрат да пият. "Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът и го подканвал да си пийне и той.

"Каквото и да ви кажа, белята вече е станала. Но нали знаете, като сте в компания не може да не пиете. Затова пийнах малко и аз", признава оцелелият.

Още по темата

Светослав разказва, че скоростта наистина е била висока, но и пътят бил мокър, затова колата се подхлъзнала.
"Усетих, че се преобръщаме, после всичко ми е като на магия", споделя Светослав.

Четирима младежи и жена загинаха след сблъсък на автомобил в електрически стълб. Двама са ранените. Според първите информации автомобилът се е движил с около 180 км/ч.

По първоначални данни катастрофата е причинена от несъобразена скорост на "Фолксваген Голф". По тази причина водачът е загубил контрол и се е блъснал в електрическия стълб.

В резултата на удара, колата се е преобърнала, а част от пътуващите са изхвърчали от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
38
 
! Отговори
Do Факт преди 8 години
Какъв КАТ , ***, като хората нямат стойностна система и самоконтрол , не са по различни от животните. КАТ са мафиотска структура, чакай да ти помогнат...
27
1
 
58
 
! Отговори
чвор преди 8 години
Потресен съм. От интелигентен народ се превърнахме в нация на простаци и ***!Медиите,почвайте да публикувате снимките на труповете,кметовете на градове и села,оставяйте на място смачканите ламарини и слагайте снимки на карантии и обезглавени след катастрофа,току виж на тъпите овце им дойде малко акъл в главата и разберат,че НЕ СА БЕЗСМЪРТНИ!!!
26
27
 
5
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Младежът нямаше да шофира пиян, ако КАТ си вършеше работата както е по закон. За мен основният виновник в случая е КАТ, а не пияните младежи. Като последица от действията и бездействията на КАТ е, ч етози младеж е шофирал пиян и е направил тази катастрофа. За да янма подобни трагдедии, най-доброто решение е КАТ да се закрие.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на важни места да се инсталират автоматични ПТУРС, задействащи се при превишене скорост. Безотговорникът и без това рано или късно ще се самоубие чрез ПТП. С ПТУРС-а ще се извършва обществено-полезна дейност с по-малко невинни жертви..
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам чувството, че САЛАХАДИН и Сидни са един и същ човек - не може двама различни индивиди да са толкова еднакво брутално досадни .....
23
0
 
24
 
! Отговори
SS преди 8 години
Много тестостерон и малко мозък
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***! ***-убийци.
21
0
 
16
 
! Отговори
До Некъф Ужъс Некъф преди 8 години
И се надяваш това да ги впечатли?!! Ония безсмъртните от рода Маклауд?Няма земна сила, която да промени предварително съставено мнение. Единствено бихме могли да се надяваме, че с изменения в закона, с които да се елиминират веднъж и завинаги опциите за условни присъди с последваща висока санкция - пропорционална на годишните доходи/цената на МПС-то или сигурни 20 г. мин. при жертви и алкохол, ако се шикалкавир, биха могли да имат някакъв дисциплиниращ ефект, но за това се иска воля и желание.
20
3
 
36
 
! Отговори
Поредния саласмотан преди 8 години
До СалахадинЗа пореден път го казвам , а дано го запомниш. Фаровете нямат нищо общо със задкормилното устройство и липсата на мисловна дейност у него. Ако бяха карали без фарове , удара по слаб ли щеше да е или жертвите по-малко? Айде да мислиш като пишеш, опитай не е трудно.
19
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи цял ден пили, карали като изтребител, но е виновна мократа улица
18
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми се види да е ром, просто повечето *** изглеждат така.А изказът му е направо поетичен...
17
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** ! За тях други думи нямам, съжалявам за невинните, които са станали курбан на дебилната изява на тъпите пияндета.Какво обаче да кажем за алчните подкупни катаджии, които създадоха вече генетична увереност, че срещу 20 мизерни лева може да правиш по пътищата на многострадалната ни република каквото си поискаш! Това е печалният резултат от неприлагането на закона + простотията, отгледана в домашни условия!А ние си пишем ли, пишем по форумите, напусто.....
16
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПО СЕЛАТА Е ВИНАГИ ТАКА.ПИЯТ КАТО НАСР*НИ И ПОСЛЕ СА НАЙ ВЕЛИКИТЕ НА ПЪТЯ.ОСОБЕНО У ШОПСКИЯ КРАЙ.ДА АМА ОНЯ ГОРЕ НЕ ПРИЗНАВА СЕЛСКАТА ПРОСТОТИЯ.
15
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проверки на КАТ по селата се правят на коледа, великден и още 2-3 селски празника, повечето хора в селата се познават и възможността катаджията да ти е роднина е много голяма. Всеки от вас който е шофьор да се замисли къде по-селата има катаджии, аз не съм виждал от години.
14
0
 
36
 
! Отговори
ТВ преди 8 години
До Dido- 3. Питаш кога сме станали толкова *** народ ли? Не зная кога вие сте станали, но зная със сигурност, че те карат така, защото това са научили от родителите и роднините си. На село, където няма никакъв контрол от КАТ, бащите като пийнат две ракии, качват малолетните синове зад волана, за да ги учат да карат. Това са научили, това правят.
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кажете ми какво заслужава един народ който не иска да разбере, че за да се развива трябва образование, култура, дисциплина, достойнство, зачитане на друго мнение и култура, ценене на собственият и чужд живот? От месеци се говори за дисциплина при управлението на МПС, резултат НУЛА, за телефонните измами, същия резултат и какво още не. Това е народ в ЕС, приет като се е преценило, че има ниво на зрялост. Самият премиер няма ниво с което се дава много лош пример, че всеки ако има пари и може е так
12
0
 
45
 
! Отговори
Марин преди 8 години
"но и пътят бил мокър"?!?!? Когато си пиян, караш с 180 и си убил 5-***, 4-*** от тях младежи няма "но". Покажете снимка на големият шофьор, снимайте децата му, жена му, майка, баща всички да знаем кое е семейството на този .
11
0
 
36
 
! Отговори
Ангелин преди 8 години
Повечето хора, разбират "тежестта" на изборите си в последствие... Много хора, когато пийнат и им идва малко повече смелостта (уви) и започват да правят глупости - или ще си набие жената, или ще се качи на колата... и както казват възрастните хора - Когато се обърне колата, пътища много. Има една добра приказка - Който не наказва злото, заповядва то да бъде повторено. Ако не направите правилният избор навреме, може последствията да са фатални.
10
5
 
44
 
! Отговори
кк преди 8 години
От старите хора знам една такава притча : Започнали в щаба на Хитлер да обсъждат как да превземат Европа. Стигнали до България и един от генералите казал - На тях няма да им обявяваме война, ще им дадем коли и мотори и те сами ще се избият сами...
9
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До 2Абсолютно си прав.