Черна неделя: Нови пет жертви на пътя след удар в стълб

Отсеченият стълб е премазал 4-ма пешеходци
Обновена: 10 май 2015 20:17 | 10 май 2015 19:29, Александър Попов
59
Черна неделя: Нови пет жертви на пътя след удар в стълб
Снимка: Булфото, архив

Нова трагедия на пътя се разигра малко след 17:30 часа. Петима души загинаха, а други двама са тежко ранени, след като автомобил се е забил и направо е отсякъл електрически стълб в село Яхиново край Дупница.

В резултата на удара, колата се е преобърнала, а част от пътуващите са изхвърчали от нея. Стълбът е паднал върху пешеходци - загинали са трима мъже и една жена. Починал е и шофьорът на автомобила.

Трима са загиналите абитуриенти, които са били на тротоара, и една 74-годишна жена. Починалите са разлепвали и раздавали рекламни брошури в центъра на селото.

Двамата тежко пострадали са транспортирани в спешния център в Дупница, като единият е с опасност за живота и се транспортира към "Пирогов", съобщава "24 часа".

Все още не са ясни причините, които са довели до инцидента.

По-рано днес загина още един човек след неправилно тройно изпреварване на пътя Пазарджик-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
6
 
! Отговори
до 49 преди 8 години
Ей мислител КАТ ли е управлявал колата ? Преди да изпишеш роман от глупости защо не се замислиш / ако имаш с какво разбира се /, че КАТ няма как да вкара мозък в някои кратуни, че съзнанието на българинът е пещерняшко,че никой насила не налива алкохол в нечие гърло, че да си възпитан и отговорен е висшо човешко достойнство, че преди да намесиш КАТ има фактор "родители" които изграждат и възпитават личността ? Айде мисли ако можеш, но изглежда тази дейност няма да ти се отдаде, инструмент нямаш !
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо обвинявате КАТ? Били ли сте свидители когато в село или малък град някой трябва да бъде наказан или глобен? Сюрии приятели и роднини започват атаки върху службата която наказва. И поради този натиск огромен брой нарушения и престъпления остават ненаказани. Така с годините се създава чувство на ненаказуемост. Ето го и резултата. Фучали са през целият ден, десетки са ги видяли, поне един да беше се обадил за едно патрулка. Но, солидарност селска. Сега ще оплакват убитити и пак ще е същото.
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега разбирате ли причината защо има хора да гласуват за Тикваров? И да призовават Мачкай Бойко. Гласуващите...мачкат.
33
5
 
16
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Истината е,че първопричната е в КАТ и това всеки с поне малко мозък може да го осъзнае. Ако КАТ си беше на мястото,щяха ли тези младежи да шофират така,че да се блъснат в стълба? Нямаше разбира се. С действията и бездействията си КАТ увеличава многократно произшествията по пътищата. Пътните знаци поставени от КАТ, не са съобразени с пътните условия и увеличават многократно произшествията.Фактът,че КАТ бездейства и не санкциоонира всички нарушители е може би най-лошото.КАТ трябва да се закрие!
32
3
 
12
 
! Отговори
8 преди 8 години
ВИНОВНИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ ДЕЦА!ЖАЛКО,ЧЕ СА ЗАГИНАЛИ И НЕВИННИ ХОРА!КРАЙНТО ВРЕВМЕ Е В ТАКИВА СЛУЧАИ РОДИТЕЛИТЕ ДА ЗАПЛАЩАТ ВСИЧКИ ЩЕТИ ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЛЕЧЕНИЕТО НА ПОСТРАДАЛИТЕ!НЕ МИ КАЗВАЙТЕ,ЧЕ ТЕ СА СЪСИПАНИ ОТ МЪКА,ЗАЩОТО ЗА ТАЗИ МЪКА СА ВИНОВНИ ТЕ,ТЕ ТЕ И САМО ТЕ!ЖАЛКОТО Е,МЧЕ ПРИМЧИНТЯВАТ МЪКА И НА НЕВИННИ ХОРА!
31
3
 
11
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Тук вече съдбата не издържа и взе в свои ръце паравосъдието над поредния убиец на пътя ! Иначе справедливия Български съд щеше и този да пусне под гаранция ,,разбираи рушвет " и после *** го търси !
30
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново юнаци - макета, велики, непобедими, безсмъртни!!! Приличащи на мутри от ранните 90, с дебели ланци признак на финансова мощ и недосегаемост, без работа но с доходи, една част фитнес манияци, остригани и черни анцузи "Адидас". Как искате това подобие на човек да мисли особено за живота на другите, които за него са *** които може да смачка ако не са му на кеф. Ето защо възпроизводството им е породено от влиянието което оказват в/у младите което е пагубно.
29
5
 
16
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
В момента пътувам по чужбина и се чудя, защо още чета нашите новини. Толкова див и *** народ още не съм срещал! Какво да се чудя, нали на върха на държавата ни стой много типичен човек на вече описания народ.
28
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В основата на безобразията по пътищата е Нашата Несломима Простащина!! На всички нива. Нима в селото от години не са знаели и не виждали безумствата на "юнаците"? Знаели са, виждали са но наши момчета, няма как, по-добре да си мълчим. Сега плачат! А ракията наречена "Шльокавица" която се пие като лимонада? Селянията в комбинация с разрухата на всички нива води да трагедии. По-далече от България е спасението!!!
27
2
 
3
 
! Отговори
gost преди 8 години
за птп донякаде и други имат вина но те им дават пример как трябва да се вазпитава едно дете на патя с цигари и алкохол аиде сега това какав пример може да да дадем на това подрстващо поколение нее ли срамно питам аз
26
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак Голф. Абе тея дето карат тоя автомобил трябва да ходят на психо-тест.
25
1
 
22
 
! Отговори
Никола преди 8 години
Жертвите на ПТП ще стават за съжаление повече,и загиват много невинни хора.Войната по пътищата е следствие от абсолютно никаква квалификация на неграмотни,нискоинтелигентни простаци които за 20 учебни часа по 40мин.и няколко лева имат самочувствие на големи "шафьори".Друга група за земеделски бекове които до 1995г управляваха каруци и трактори,а сега МL.Q и др.Не трябва да се позволява на неграмотни да управляват МПС.Те не знаят азбуката а получили свидетелства за управление!Нали знаете как ста
24
1
 
26
 
! Отговори
Самоубийци на пътя преди 8 години
Какъв Орешарски бе анонимнико. Главите ви са пълни с идиотщини. Кой е виновен, че този хубостник е тръгнал да се самоубива и за кеф е привлякъл още няколко души. Вчера, във Варна, на булевард Трети март, един такъв бъдещ самоубиец, караше бясно със 150 км. в час. Безумието на много млади хора, младежи ( има и жени) ги води по-бързо при ключаря на Небесните врати. И никаква институция НЕ ЖЕЛАЕ да ги спре, само правят протоколи.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямата новина!
22
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***.bg/view_article.php?article_id=1430695ВИЖТE СТЪЛБА ! ТОЗИ СТЪЛБ НЕ Е УБИЛ 4 ЧОВЕКА ! ШОФЬОРЪТ ПРОСТО ГИ Е ПРЕГАЗИЛ ЖЕСТОКО ! И ... ВСИЧКО СЕ КРИЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА (ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО), ЗАЩОТО НЕ СА ПРОМЕНИЛИ НИЩО !САМО ПРЕДИ 4 ГОДИНИ ИМАШЕ ТАКЪВ ИНЦИДЕНТ В СИМЕОНОВГРАД, ТОЧНО НА ВЕЛИДКЕН !БОЙКО БОРИСОВ ИЛИ ДА ПРОМЕНИ НЕЩО, ИЛИ ДА СЕ МАХА !
21
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРОКЛЕТИ да са, ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ всички, които шофират свръхбързо ( с много превишена скорост) по своя прищявка! Бял да не видите, *** долни, всички при онзи - главния герой от филма "Бързи и яростни..." да отидете! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!!
20
1
 
34
 
! Отговори
men преди 8 години
С всеки изминал ден се вижда как силно се занижава културата на шофьорите и все повече загинали под 25 годишна възраст ,миналата седмица пловдивско сега дупнишко....защо е нужно да загиват толко много млади хора, но клиповете по телевизията и електронните игри ги отдалечават от реалността и никой не се замисля че от уменията и културата на шофиране всъщтност зависят не само нашия а и други човешки животи..жалко за загиналите и техните близки но още един път се вижда че простотиата ни унищожава
19
3
 
9
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 8 години
До: ,,ПИТАЙ турските шофьори на тирове аркадаш, те са номер 1... по простотии''И това е ПРАВИЛНА КОНСТАТАЦИЯ С КОЯТО ВСИЧКИ СМЕ СЪГЛАСНИ, но откъде може да ги знаеш?ХОРАТА МОЖЕ и да ТРЕНИРАТ или за ПИЛОТИ или за СЪСТЕЗАТЕЛИ от ,,ФОРМУЛА-1''!
18
8
 
10
 
! Отговори
гении преди 8 години
тия мотористи само карат като луди самоубийци
17
4
 
4
 
! Отговори
mice преди 8 години
alouuuu, nenchev, gledai - vsichko e napraveno bez nikakvo skapo ili eftino orajie. hei taka - zak-zak.