Бургас открива сезона с безплатен чадър и шезлонг

Пет спасителни поста ще бдят над летовниците на плажа
Обновена: 26 май 2015 11:03 | 26 май 2015 10:34,
39
Бургас открива сезона с безплатен чадър и шезлонг
Снимка: архив Булфото

Централният плаж в Бургас открива сезона на 1 юни с 250 безплатни чадъра и 150 шезлонга, съобщиха от общината, която е стопанин на плажа.

Ще има пет спасителни поста, които ще бъдат обслужвани от 10 спасители и един старши спасител. Заедно с тях е осигурено медицинско лице и необходимата апаратура за оказване на помощ при инциденти.

От юли броят на спасителите ще бъде увеличен на 15 души, което ще гарантира пълното обезопасяване на ивицата през най-натоварените летни месеци.

Плажът ще е оборудван и с нужния брой душове и съблекални. На всички входове ще има разположени санитарни възли. Ще бъде осигурен свободен достъп за хората с увреждания.

До момента са направени две дезинфекции, а през тази седмица ще бъде извършено цялостно почистване на плажната ивица.

Централен плаж ще има 2 футболни, 2 волейболни игрища, както и два терена за плажен тенис. На тях ще се провеждат различни състезания.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
14
 
30
 
! Отговори
бургазлия преди 8 години
Ако сте любител на пекането върху пласмасови чаши от кафе и бира от миналата година, върху фасове, бъркалки, ако ви харесва място осигурявящо свабоден достъп на домашни любимци и пазещо резултата от техните естествени нужди, то заповядайте на бургаския плаж. Само внимавайте със стърчащите пирони от дървените скари - подходи. Внимавайте и с малката рекичка която се влива в морето - тя не е точно река.....
8
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бургаския плаж е много добър, плажната ивица е широка и дълга, може би 5-6 километра. Морската градина край плажа е уникално красива, чиста и приятна за разходки. Това не е курорт а град, но е страхотно. Няма по-добро място за живеене през лятото от морски град, без значение кой. Морето е климатик, охлажда и жегата не е непоносима, като в градовете от вътрешноста. Кофти е през зимата, че топли града и температурите са доста по-високи, тая година в Бургас не кацна ни една снежинка за наш ужас.
7
2
 
31
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Извинявай, но от това което си написал, по-скоро ти звучиш като платен ***, няма да уточнявам на кого, защото се подразбира.Аз лично си ходя в Гърция и си плащам от джоба си. Парите си ги изкарвам с доста работа, но пък като почивам пари не жаля. Предпочитам да ги давам в Гърция, където обслужването е перфектно и морето е чисто и красиво, вместо да пълня гушата на някойя родна Мутра, замогнала се от престъпна дейност и овчедушието на народа ни.
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5 е Батка! Много добре е освбоден за мурафетите по бургъзкия плаж! А и кмета е 1, нали Батка?
5
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Платените *** пак изпълзяха и започнаха с плюнките за всичко Българско и родно. В Гърпция това, онова, нищо че в гърция няма спасители по плажовете или медицински лица. Освен това на Бургаския плаж винаги е пълен и си е безплатен и целия град се изсипва там особенно в почивните дни както и много чужди туристи, защото е супер евтино. Всички магазини и капани край плажа са с ниски цени, чужденците наемат стаи при пенсионери в ж.к."Лазур" за по 10лв. на ден и се пекът две седмици за без пари.
4
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами то в Гърция чадърите и шезлонгите винаги са си били безплатни. Взимаш си едно кафе за 1 евро и можеш да си лежиш целия ден и не идват някакви дебеловрати мутри, накичени с 5 кила ланци да те притискат. Чувстваш се като бял човек, а не като брашнен чувал, както е в Родината на мутрите, които пък за капак на всичко сега ни и управляват.
3
10
 
31
 
! Отговори
Мич преди 8 години
Кой ще легне на този мръсен и черен пясък? Тиквунгерски напъни....Айде няма нужда!
2
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и да се напъват от пропагандния отдел на ГЕРБ на БГ-Мутроморието не стъпвам. И по 100лв кеш на ден да ми цакат, пак няма да стъпя. Приключил съм с него отдавна. Слънчева Гърция е само на 3 часа път.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-вероятно безплатните чадъри са заради излелия с в последните дни дъжд.