Хладнокръвно: Мъж спипа крадец в дома си

Апашът се оказа добре познат на полицията
16
Хладнокръвно: Мъж спипа крадец в дома си
Снимка: Impact Press Group, архив

41-годишен мъж е успял да задържи извършител на кражба в Сливен, съобщиха от полицията.

В 23,10 часа вчера той е подал сигнал в районното управление, че е хванал 40-годишен мъж, който е проникнал в дома му и е направил опит да открадне велосипед и къртач “Хилти”.

На място е изпратен екип, който е отвел извършителя. 40-годишният крадец е добре познат на органите на реда в Сливен. Задържан е за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Сливен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК спите ли бе - как може такива неправди срещу ромлянския етнос да се случват под носа ви а вие още да не сте се из$Rali по въпроса?
8
1
 
2
 
! Отговори
hahaha преди 8 години
jalko shtiah da go naseka i vav frizera ...s godini i po malko na kychetata ...
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Сливен имало само 1 българин и му викали Бай Иван:)
6
0
 
2
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 8 години
До 8 Така е от както свят светува. Просто се делят на две категории: едните са досегаеми другите недосегаеми, едните са " грозни , черни, страшни" другите са красиви, чаровни и безстрашни. Наричат ги още "с белите якички". Последните са безстрашни, защото създават законите/правилата/, по които да живеем и тези правила са винаги в тяхна полза !Тъжното е, че те разполагат с имотите, здравето и живота на простолюдието!!!
5
0
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Пак на някакъв са му нарушили човешкитеу права като са му попречили да вземе за "временно ползване" велосипед и Хилти! Не *** е срам собственика! Трябвало е не само да не му пречи ами и с бомбони да го почерпи! Незабавно ще уведомя "Хелзинския комитет", че да заведат дело в Страсбург!
4
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те всички са добре познати на Министерството на Великите Регистрации. Има познати и регистрирани по над стотина пъти. Даже на редовните си клиенти предлагат бланки за саморегистрация,които се отчитат веднъж годишно, за да не се хаби регистриращо-рушветчийски ресурс.
3
0
 
30
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
До О, чудо !!! ...И така - с любов и грижа към престъпниците, лека полека те ще разберат, че не е хубаво това, което правят...И след няколко живота /може би/, ще спрат да крадат ! Амин !
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БерлинАми тълкува се като кучето си лае, кервана си върви
1
2
 
72
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Как да тълкуваме това, че апашът е "добре познат на органите на реда"?